be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

bit4coin gift card €100

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Investeer in de toekomst
 • Veilig en anoniem cryptovaluta kopen
 • Koop bitcoin, ethereum, litecoin, bitcoin cash of ripple coins
Meer informatie
€ 100,00

Informatie

Cryptocurrency voor beginners met de €100 Bit4coin giftcard

Heb je nog nooit iets gedaan met cryptocurrencies? Dan is nu je kans om je digitale horizon te verbreden. Met de Bit4coin giftcard kun je digitale valuta kopen zoals Bitcoin, Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) of Ripple (XRP). Je hoeft niet alle technische details te begrijpen om te investeren in cryptovaluta. Gebruik de Bit4coin giftcard van 100 euro om een start te maken in een mooie investering.

Gebruik een bit4coin voucher voor het kopen van digitale valuta

Je kunt dus bit4coin vouchers gebruiken om digitale valuta te kopen. Of je kunt deze voucher cadeau doen. Je kunt met deze giftcard namelijk kiezen tussen verschillende bekende cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) of Ripple (XRP). In onze webshop kun je kiezen uit de volgende Bit4coin giftcards:

 • bit4coin gift card €10
 • bit4coin gift card €25
 • bit4coin gift card €50

De cryptocurrencies waar je in kunt investeren

Bijna alle cryptocurrencies zijn vrij van invloeden van derde partijen zoals de overheid. De meest populaire digitale valuta is de Bitcoin, maar er zijn veel meer tokens beschikbaar. Hieronder lees je kort de verschillende currencies die je kunt kopen met de voucher:

Bitcoin. De bitcoin is de populairste en meest bekende valuta. De cryptocurrency is de eerste gedecentraliseerde digitale munt. Het werkt dus zonder centrale bank of centrale beheerder als tussenpersoon.

Litecoin. Deze valuta is gebaseerd op een wereldwijd open source betalingsnetwerk dat niet wordt beheerd door centrale autoriteiten. Litecoin heeft een snellere block generation rate en biedt daarom een snellere transactiebevestiging.

Ethereum. Ethereum is programmeerbaar, waardoor ontwikkelaars het kunnen gebruiken om nieuwe soorten applicaties te bouwen. Ethereum is dus een platform, de native currency heet ETH.

Bitcoin Cash. Bitcoin Cash is gesplitst met Bitcoin in 2017. Bitcoin en Bitcoin Cash zijn daarom afzonderlijke valuta. Bitcoin Cash biedt lagere tarieven wanneer veel transacties op netwerken worden uitgevoerd. Bitcoin Cash is minder populair dan de reguliere Bitcoin.

Ripple. Ripple is een open-end platform voor wereldwijde uitwisseling voor, nou ja, alles. Ripple is niet, zoals Bitcoin, gedecentraliseerd. Het wordt bestuurd door de Ripple-labs. Grootbanken omarmen Ripple meer dan Bitcoin, vooral omdat ze hun rol in de financiële wereld met deze digitale valuta kunnen behouden. Ze kunnen ook kostenbesparingen realiseren met Ripple als het gaat om internationale transacties.

Let op:

 • bit4coin's vouchers mogen alleen worden gebruikt door personen die de vereiste leeftijd van 18 jaar overschrijden.
 • bit4coin vouchers kunnen alleen in Nederland gekocht worden.
 • Voor gecombineerde aankoopbedragen van meer dan €250 per gebruiker per maand en om fraude te voorkomen, moet uw identiteit worden geverifieerd tijdens het inwisselingsproces.

Algemene Condities

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe is de aankoop van digitale producten en digitale inhoud definitief. Dit betekent dat er geen restitutie zal worden gegeven, tenzij anders vermeld door de lokale wetgeving of onze leverancier van de gekochte cadeau- of gamecard.

Geen codes ontvangen?

Heb je jouw codes niet binnen 10 minuten ontvangen? Houd er rekening mee dat het wat langer kan duren als je een andere betaalmethode gebruikt, zoals PayPal.

Het is ook mogelijk dat uw e-mail met de code in de spam-folder of de commerciële map staat. Staat de e-mail niet in een van deze folders? Neem gerust contact met ons op.

Houd er rekening mee dat we de informatie niet langer dan 30 dagen bewaren, dus zorg ervoor dat je daarom binnen deze periode contact met ons opneemt!

Moeilijkheden met het verzilveren van je code?

Balen als je problemen hebt met het inwisselen van de code. Zorg ervoor dat de website deze codes accepteert als betaalmethode. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen over onze digitale producten?

Als je verder vragen hebt over onze producten, kijk op onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen voorzien van antwoord. Staat je vraag er niet bij? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Inwisselinstructies

Bit4coin Giftcard inwisselen, hoe werkt het?

Een bit4coin Giftcard inwisselen werkt zo;

Surf naar bit4coin.net/redeem
Volg de stappen om een wallet van de gewenste Cryptocurrency aan te maken of vul enkele gegevens in als je al een wallet hebt
Voer de Bit4coin code in welke je van ons per e-mail hebt ontvangen
Klik vervolgens op 'Bevestigen'

Leeftijdsvalidatie

PEGI 18

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Neosurf Kaart €50
  Bezorgd per e-mail

  Neosurf Kaart €50

  € 50,00
 • bit4coin gift card €10
  Bezorgd per e-mail

  bit4coin gift card €10

  € 10,00
 • bit4coin gift card €25
  Bezorgd per e-mail

  bit4coin gift card €25

  € 25,00
 • bit4coin gift card €50
  Bezorgd per e-mail

  bit4coin gift card €50

  € 50,00
 • CASHlib €50
  Bezorgd per e-mail

  CASHlib €50

  € 50,00
 • Prepaid Mastercard €50
  Bezorgd per e-mail

  Prepaid Mastercard 50

  € 50,00
 • PCS Mastercard € 50
  Bezorgd per e-mail

  PCS Mastercard € 50

  € 50,00
 • Toneo First €30
  Bezorgd per e-mail

  Toneo First €30

  € 30,00
 • Ticket Premium €50
  Bezorgd per e-mail

  Ticket Premium €50

  € 50,00
Uitverkocht
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.