be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Blizzard Entertainment
  Gift Cards

  Met een Blizzard Gift Card kun je Blizzard games aanschaffen, zoals World of Warcraft, Overwatch, Starcraft, Hearthstone, Diablo en nu ook Call of Duty!

  Blizzard Entertainment <br>Gift Cards

Blizzard Entertainment Gift Cards

2 resultaten
blizzard-gift-card-50
Bezorgd per e-mail

Blizzard Gift Card €50

€ 50,00
blizzard-gift-card-20
Bezorgd per e-mail

Blizzard Gift Card €20

€ 20,00
 • World of Warcraft
 • Heartstone Card Packs
 • Overwatch Lootboxes
 • Starcraft
 • Diablo
 • Call of Duty: Black Ops 4
 • Heroes of the storm

Met de digitale battle.net giftcard haal jij nieuwe items en dlc’s naar jouw favoriete Blizzard games. Je kunt jouw Blizzard-tegoed ook gebruiken om abonnementen af te sluiten, in-game content kopen of andere services aanschaffen. Maar ook als er nog een game in je collectie ontbreekt, koop je deze eenvoudig met de €20 Blizzard Giftcard.

Je kunt een Battle.net giftcard niet gebruiken op de PlayStation of Xbox, Blizzard Giftcards zijn helaas niet te gebruiken in de PlayStation Store en Microsoft Store. Je moet voor op beide consoles de PSN Card of de Xbox Live Gold kaart kopen.

Over Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment is een videospel ontwikkelaar en uitgever. Nadat deze gamegigant in 1994 het label Blizzard Entertainment had opgericht werd dit bedrijf al snel één van de meest gerespecteerde bedrijven in de videogame-industrie.

Door de focus te leggen op games met een hele hoge entertainmentwaarde heeft dit bedrijf zich werkelijk onsterfelijk gemaakt en brengen ze nog steeds hoogwaardige games met enorm veel succes uit op de moderne console en PC markt.

Blizzard Gift Card

Met een Blizzard Gift Card kun je Blizzard games aanschaffen, zoals World of Warcraft, Overwatch, Starcraft, Hearthstone, Diablo en nu ook Call of Duty: Black Ops 4. Je kunt jouw Blizzard-tegoed ook gebruiken om abonnementen af te sluiten van Blizzard games, in-game content kopen of andere services aanschaffen.

Battle.net

Battle.net is een online platform voor gaming, netwerken, digitale distributie van games en gerelateerde producten, maar ook voor digitaal rechtenmanagement. Dit platform is ontwikkeld door het bedrijf Blizzard Entertainment in 1996, gelijktijdig met de eerste Diablo-game. Dit digitale platform zat gelijk ingesloten bij het spel en zat niet op een extern platform, wat in die tijd ongebruikelijk en een revolutionaire stap was. De combinatie van een online platform en videospel bleek immens populair.

Varianten Blizzard Entertainment kaarten

Bij Gamecardsdirect kun je de volgende cadeaukaart voor Blizzard kopen: €20 Blizzard Gift Card.

Een Blizzard / Battle.net bij Gamecardsdirect kopen

Een Blizzard / Battle.net kaart kopen bij Gamecardsdirect is heel makkelijk, maar vooral heel veilig. Het gaat als volgt:

 • Leg de Blizzard Gift Card in je winkelmandje;
 • Vul enkele gegevens in op de daarvoor bestemde velden;
 • Betaal met één van de vele betaalopties in onze webwinkel;
 • Krijg meteen jouw code per e-mail toegezonden!
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.