be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Blizzard Entertainment
  Gift Cards

  Met een Blizzard Gift Card kun je Blizzard games aanschaffen, zoals World of Warcraft, Overwatch, Starcraft, Hearthstone, Diablo en nu ook Call of Duty: Black Ops 4!

  Blizzard Entertainment <br>Gift Cards
 • Warcraft® III: Reforged™

  Een compleet nieuwe voorstelling van een realtime strategieklassieker. Ervaar de epische oorsprongsverhalen van Warcraft, nu verbluffender en suggestiever dan ooit tevoren.

  Release datum: 29-01-20

  Warcraft® III: Reforged™

Blizzard Entertainment Gift Cards

1 resultaten
blizzard-gift-card-20
Bezorgd per e-mail

Blizzard Gift Card €20

€ 20,00

Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment is een videospel ontwikkelaar en uitgever. Nadat deze gamegigant in 1994 het label Blizzard Entertainment had opgericht werd dit bedrijf al snel één van de meest gerespecteerde bedrijven in de videogame-industrie. Door de focus te leggen op games met een hele hoge entertainmentwaarde heeft dit bedrijf zich werkelijk onsterfelijk gemaakt en brengen ze nog steeds hoogwaardige games met enorm veel succes uit op de moderne console- en PC-markt.

Battle.net

Battle.net is een online platform voor gaming, netwerken, digitale distributie van games en gerelateerde producten, maar ook voor digitaal rechtenmanagement. Dit platform is ontwikkeld door het bedrijf Blizzard Entertainment in 1996, gelijktijdig met de eerste Diablo-game. Dit digitale platform zat gelijk ingesloten bij het spel en zat niet op een extern platform, wat in die tijd ongebruikelijk en een revolutionaire stap was. De combinatie van een online platform en videospel bleek immens populair.

Varianten Blizzard Entertainment kaarten

Bij Gamecardsdirect kun je de volgende cadeaukaart voor Blizzard kopen: €20 Blizzard Gift Card.

Blizzard Gift Card

Met een Blizzard Gift Card kun je Blizzard games aanschaffen, zoals World of Warcraft, Overwatch, Starcraft, Hearthstone, Diablo en nu ook Call of Duty: Black Ops 4. Je kunt jouw Blizzard-tegoed ook gebruiken om abonnementen af te sluiten van Blizzard games, in-game content kopen of andere services aanschaffen.

Een Blizzard / Battle.net bij Gamecardsdirect kopen

Een Blizzard / Battle.net kaart kopen bij Gamecardsdirect is heel makkelijk, maar vooral heel veilig. Het gaat als volgt:

 • Leg de Blizzard Gift Card in je winkelmandje;
 • Vul enkele gegevens in op de daarvoor bestemde velden;
 • Betaal met één van de vele betaalopties in onze webwinkel;
 • Krijg meteen jouw code per e-mail toegezonden!
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.