be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • 1-2 Spelers
 • Nintendo Switch
 • Officiële Nintendo leverancier
Meer informatie
€ 59,99

Informatie

Beleef een nieuw funky avontuur met Donkey Kong op de Nintendo Switch

Donkey Kong heeft zijn debuut gemaakt op de Nintendo Switch! Met Donkey Kong Country: Tropical Freeze beleef je voor het eerst een nostalgisch, maar vernieuwd avontuur met je favoriete gorilla en zijn vrienden wanneer je maar wilt. Met de Nintendo Switch speel je Donkey Kong Country: Tropical Freeze thuis op de bank of onderweg in handheld-stijl. Alle klassieke items en moves de we gewend zijn van de Donkey Kong Country-serie zijn weer terug te vinden in dit spel, met weer veel speelplezier om te ervaren.

Waar gaat Donkey Kong Country: Tropical Freeze over?

De Snowmads zijn het eiland van Donkey Kong binnengevallen en hebben het helemaal bevroren. Het is aan de Kong-familie om het eiland weer te ontdooien! Samen met Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong en Cranky Kong ga je zwemmen, slingeren en springen over hindernissen om de Snowmads te verslaan. Bovendien zijn er allerlei speciale voorwerpen verborgen die jij kunt ontdekken. Funky Kong is ook van de partij, en deze surfende, hippe aap kan wel trucjes uitvoeren. Dus smeer die surfplank in voor extra gladheid en gaan met die banaan!

Kun je Donkey Kong Country: Tropical Freeze ook co-op spelen?

Jazeker, net zoals vroeger kun je Donkey Kong Country: Tropical Freeze op de Nintendo Switch ook co-op spelen! Deze co-op-stand is voor twee spelers, dus jullie kunnen beide een Joy-Con nemen en een Kong-karakter kiezen om mee te spelen.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze online kopen

Donkey Kon Country: Tropical Freeze online kopen is heel eenvoudig en scheelt ook tijd. De code om de game in te wisselen in de Nintendo eShop wordt direct per e-mail verstuurd. Dus wil jij Donkey Kong Country: Tropical Freeze meteen al spelen? Koop dan het spel in onze webshop! Dat gaat als volgt:

 • Voeg Donkey Kong Country: Tropical Freeze toe aan je digitale winkelmandje;
 • Ga naar het betaalscherm en voer hier enkele gegevens in zoals naam en e-mailadres;
 • Kies een betaalmethode en rond de bestelling hiermee af;
 • Open je inbox voor de e-mail met de inwisselcode. Je hoeft hem alleen nog maar te activeren!

Omschrijving

Donkey Kong Country: Tropical Freeze maakt zich klaar voor een franchisedebuut op de Nintendo Switch! De Snowmads zijn Donkey Kong Island binnengevallen en hebben het hele eiland bevoren. De Kongs moeten alles weer zien te ontdooien!

Kruip in de huid van Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong, Cranky Kong en Funky Kong in een avontuur waar je zwemt, zwaait en springt door eilanden vol met hindernissen, verborgen verzamelvoorwerpen en onvergetelijke baasgevechten! Gebruik de unieke acties van elk personage om alle hoeken en gaten van elk eiland te verkennen, of speciale voorwerpen en zelfs verborgen uitgangen te ontdekken.

Een funky avontuur

Exclusief voor de Nintendo Switch is er een nieuwe relaxte spelstand met de hippe, surfende Funky Kong. Dubbele sprongen, zweven, oneindig rollen en zelfs eindeloze onderwaterschroeven zijn voor hem geen probleem. Dankzij zijn sterke surfplank zullen zelfs spietsen hem niet stoppen! Deze oprechte kerel loodst je zonder enige moeite door levels met de grootste gevaren.

Vereende Kong-krachten

Speel de hele game alleen, of samen met een vriend in de coöp-stand voor twee spelers. Werk samen als team en zet de plannen van de Snowmads in de ijskast!

GAME SIZE 6.6 GB
CONSOLE Nintendo Switch
TYPE Switch Download and Game Card
ORIGINAL SYSTEM Nintendo Switch
MULTIPLAYER MODE Simultaneous
PLAYERS 1-2
AGE RATINGS 3+
COPYRIGHTS © 2018 Nintendo

Inwisselinstructies

Nintendo Switch Game downloaden:

 1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo Switch
 2. Klik op MENU.
 3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
 4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo Switch Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Leeftijdsvalidatie


PEGI 3+

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • nintendo-switch-online-3-maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 3 maanden

  € 7,99
 • nintendo-switch-online-12-maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 12 maanden

  € 19,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.