be Lang be
Land Taal
0
  • FIFA Points

    Wil jij het beste uit je spelers halen en zo het beste team ooit samenstellen? Maak jouw FIFA-experience helemaal top met FIFA Points!

    FIFA Points

FIFA Points PlayStation

3 resultaten
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00

FIFA Points voor PlayStation

Disclaimer: In verband met de beëindiging van de verkoop van FIFA Points door Electronic Arts kunnen Belgische gebruikers vanaf 31 januari 2019 geen FIFA Punten meer kopen met PlayStation-tegoed. Nederlandse gebruikers kunnen deze punten wel nog kopen met Nederlandse PlayStation Network Cards. Zie hieronder de verklaring afgelegd door EA:

'Na verdere gesprekken met de Belgische autoriteiten, hebben we besloten om geen FIFA-punten meer te koop aan te bieden in België. We zijn bezig om deze veranderingen door te voeren tegen 31 januari 2019, zowel in onze FIFA-console- als -pc-games.'

FIFA Points kopen

Ben jij fan van voetbal én fan van de FIFA-gamefranchise? Wil jij het beste uit je spelers halen en zo het beste team ooit samenstellen? Je kan wachten totdat je genoeg in-game FIFA Points verzameld hebt om je FIFA experience helemaal top te maken, maar je kan er ook voor kiezen om FIFA Points bij ons te kopen! De PSN cards die wij verkopen zijn geschikt voor FIFA 17, 18, 19 én 20. Koop ze nu en je kan iedere FUT challenge aan!

Overzicht FIFA Punten

In onderstaande tabel vind je een overzicht van de verschillende verkrijgbare FIFA punten, met daarnaast het bedrag in PSN tegoed. Wanneer je 20 euro PSN tegoed koopt kun je hiervoor 4x 500 FIFA Punten kopen, 2x 1050 of 1x 2200 punten.

FIFA 19 PlayStation

Wat zijn FIFA punten?

FIFA punten zijn de valuta die in FIFA 18 Ultimate Team gebruikt worden om in-game speler packs en draft tokens te kopen. Wanneer je wilt weten hoeveel FIFA punten je hebt ga je naar het Ultimate Team menu, linksboven in het scherm staat vervolgens aangegeven hoeveel punten je hebt. Als je de web app gebruikt, staat het aantal punten rechtsboven aangegeven.

Is het mogelijk om FIFA 19 punten mee te nemen naar FIFA 20?

Ja dat kan! Meld je aan bij FIFA 20 op je Xbox, PlayStation of PC om je FIFA-punten over te zetten waarna ze beschikbaar zijn in de FUT-webapp of de mobiele Companion-app. De eerste keer dat je je aanmeldt, zie je een notificatie die je de optie geeft om je punten over te zetten. Je kunt alleen op dezelfde console FIFA-punten van FIFA 19 naar FIFA 20 overzetten.

Wat wordt er niet overgezet?

De volgende 3 items/munten kunnen er niet worden overgezet van FIFA 19 naar FIFA 20:

  • FUT-munten
  • Clubitems
  • Transfermarktitems

Hoe kun je FIFA 20 punten kopen?

Om FIFA 20 Punten te kunnen kopen, heb je tegoed nodig voor de PlayStation Store, Xbox Marketplace of Nintendo eShop. Bij Gamecardsdirect kun je 24/7 FIFA 20 punten kopen. De punten worden niet verkocht in de FUT web App of in de Companion app.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.