be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Flip Wars

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Multiplayer party spel
 • Speel samen met familie of vrienden
 • Officiële leverancier
Meer informatie
€ 9,99

Informatie

Wat is Flip Wars?

Flip Wars is een partygame voor 1 tot 4 spelers op de Nintendo Switch waarin jij de meeste panelen op een bord moet veroveren. Het spel kan zowel offline door één speler worden gespeeld of met meer spelers in een lokale co-op sessie. In dit geval splits je de Joy-Cons of voeg je een extra set aan het systeem toe. Je kunt ook online spelen tegen gamers van over de hele wereld.

Flip Wars is exclusief digitaal verkrijgbaar met deze downloadcode.

Wat voor gameplay heeft Flip Wars op de Nintendo Switch?

In Flip Wars draait het allemaal om zoveel mogelijk oppervlakte, in dit geval kleine panelen, te overwinnen. In de Paneelstrijd spelstand is het doel om zoveel mogelijk panelen jouw kleur te geven. Dit kan door in de lucht te springen en een stampsprong te maken waardoor je met een knal op een paneel landt. Op deze manier veranderd het paneel in jouw kleur en bij je voorlopig de eigenaar. Maar dit kan natuurlijk weer worden teruggedraaid door een tegenstander als hij/zij het vakje verovert. Bovendien zijn er allerlei items om op te pakken met een speciaal effect. En het bord blijft ook niet stil staan, zo zijn er allerlei speciale elementen die het extra spannend maken. In Knock-outstrijd gaat het erom dat je zo vaak mogelijk je rivalen van het bord laat vliegen. Maar let op dat ze jou niet te pakken krijgen natuurlijk! Ten slotte kun je in de Levensstrijd-spelmodus vechten tot het bittere eind. Elke speler krijgt dan maar drie levens, en wie het laatste overblijft wint.

Hoe speel ik Flip Wars online met de Nintendo Switch?

Als je Flip Wars online wilt spelen zul je een actief Nintendo Switch Online-abonnement nodig hebben. Hiermee krijg je toegang tot het online netwerk van Nintendo en kun je elk spel dat deze functionaliteit steunt online spelen. Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap geniet je van vele andere voordelen zoals de klassieke NES-spellen en meer. Klik hier om lid te worden van Nintendo Switch Online.

Omschrijving

Heers over het bord in Flip Wars, een nieuwe partygame waarin vier spelers tegen elkaar kunnen strijden. Probeer de meeste gekleurde panelen te verzamelen en je tegenstanders dwars te zitten in deze doldwaze game waarin het ieder voor zich is!

Spring in de lucht en maak een stampsprong op het bord om de panelen rond het veld waar je op landt van kleur te veranderen. Schakel je tegenstanders uit door de panelen waar ze op staan om te draaien, en zie hoe ze van het bord vliegen. Maar kijk uit waar je staat, want ze kunnen jou ook lanceren! Voorkom dat je rivalen de aangrenzende panelen heroveren en zet ze op het verkeerde been door midden in de lucht van richting te veranderen of een schijnstampsprong te maken.

GAME SIZE 270 MB
ACCESSORY COMPATIBILITY Nintendo Switch Pro Controller
LANGUAGE AVAILABILITY  EFIGSDPR
CONSOLE Nintendo Switch
TYPE Nintendo Switch Downloadable
ORIGINAL SYSTEM Nintendo Switch
MULTIPLAYER MODE Local Play, Online Play, Single screen
PLAYERS 1-4
AGE RATINGS PEGI 3+, USK 0+
COPYRIGHTS © 2017 OVER FENCE CO., LTD.

Inwisselinstructies

Nintendo Switch Game downloaden:

 1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo Switch
 2. Klik op MENU.
 3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
 4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo Switch Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Leeftijdsvalidatie


PEGI 3+

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • nintendo-switch-online-3-maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 3 maanden

  € 7,99
 • nintendo-switch-online-12-maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 12 maanden

  € 19,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.