be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Gorogoa

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Puzzel Game
 • Nintendo Switch
 • Winnaar van de BAFTA Games Awards 2018
Meer informatie
€ 14,99

Informatie

Nu verkrijgbaar bij Gamecardsdirect!

Donkey Kong voor de Nintendo Switch. Bij Gamecardsdirect kun je 24 uur per dag 7 dagen in de week terecht voor al je digitale games en giftcards. Al onze producten zijn volledig geautoriseerd en worden aangeboden met de volledige ondersteuning van de uitgever of ontwikkelaar. Wil je dit product bestellen? Selecteer een van onze vele betaalmethodes en na je betaling ontvang je direct de digitale code in je e-mail.

Nintendo Switch Game Genre

Elke game heeft een genre en meestal een aantal subgenres, zodat je weet wat je van de game kunt verwachten. Donkey Kong voor de Nintendo Switch bevat de volgende elementen:

Avontuur

Een avontuur spel wat is er niet van te houden? Kruip in de huid van een avonturier ontdek of onderzoek grotten of oude gebouwen vol geschiedenis in een totaal nieuw land; Het avontuur wacht op jouw. Games die vol met actie en avontuur zitten worden ook wel Action-Adventure genoemd, maar er zijn heel veel goede Survival-Horror games die binnen dit genre vallen.

Puzzle

Puzzelgames zijn voor mensen die houden van het oplossen. Het erachter komen van de juiste combinatie of combo om de tijd stop te zetten. Laat die kruiswoordpuzzels maar liggen je hebt hier de betere puzzel om je brein te laten kraken. Je weet wat ze zeggen “Je moet gewoon logisch nadenken en dan zie je het antwoord meteen.” Laat jij maar eens zien goed jij bent in het oplossen van complexe puzzels.

Heb je nog vragen?

Check onze FAQ-pagina, hier vind je het antwoord naar vaak gestelde vragen.

Omschrijving

Gorogoa is een elegant, vernieuwend exemplaar van het puzzel-genre. Het verhaal is prachtig met de hand getekend. Het ontwerp en de illustraties zijn afkomstig van Jason Roberts.

Unieke fantasierijke puzzels

De gameplay van Gorogoa is volledig origineel en bestaat uit rijk geïllustreerde panelen die spelers kunnen herschikken en combineren op fantasierijke wijzen om zo puzzels op te lossen. Zo mooi in zijn eenvoud en tegelijkertijd zo bevredigend in zijn complexiteit.

GAME SIZE 1.6 GB
ACCESSORY COMPATIBILITY Nintendo Switch Pro Controller
LANGUAGE
AVAILABILITY
EFIGSDR
CONSOLE Switch 
TYPE Switch Download
ORIGINAL SYSTEM Switch 
MULTIPLAYER MODE N/A
PLAYERS 1
AGE RATINGS PEGI 3+/USK 6+
COPYRIGHTS © 2017 Buried Signal, LLC. Published by Annapurna Interactive under exclusive license. All rights reserved.

Inwisselinstructies

Nintendo Switch Game downloaden:

 1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo Switch
 2. Klik op MENU.
 3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
 4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo Switch Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Leeftijdsvalidatie


PEGI 3+

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • nintendo-switch-online-3-maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 3 maanden

  € 7,99
 • nintendo-switch-online-12-maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 12 maanden

  € 19,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.