be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Luigi's Mansion 3

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Speel met Luigi's tijdens zijn nieuwe avontuur!
 • Red Mario en zijn vrienden in het spookhotel van King Boo
 • Officiële leverancier
Meer informatie
€ 59,99

Informatie

Koop Luigi’s Mansion 3 voor de Nintendo Switch en laat de spokenjacht beginnen!

Luigi is terug in dit nieuwe Nintendo Switch-spel Luigi’s Mansion 3! Luigi en zijn vrienden zijn uitgenodigd voor een overnachting in De Eeuwige Rust, een luxueus hotel. Dat klinkt natuurlijk als een droomvakantie, maar niets is minder waar; het blijkt een spookhotel te zijn! King Boo’s snode plannetje om Mario en de rest te vangen lijkt te hebben gewerkt, tenzij Luigi zijn angst voor spoken opzij kan zetten. Er zijn in Luigi’s Mansion 3 maar liefst 17 etages om te verkennen, plus enkele multiplayer spelstanden. Je kunt al snel aan dit griezelige avontuur beginnen door de game digitaal te kopen in onze webshop. Betaal met iDEAL en ontvang de code direct per e-mail!

Wat is nieuw in Luigi’s Mansion 3?

De opvolger van Luigi’s Mansion 2 op de Nintendo 3DS heeft een aantal nieuwe én vernieuwde features die het spel nog leuker en uitdagender maken.

Zuig spoken nog makkelijker op met de Spookzuiger G-00! Luigi’s waardevolle spook-stofzuiger heeft een upgrade gekregen. Zo kun je met de nieuwe smijtbeweging spoken tegen de grond aan slingeren. Hiermee neem je in één klap ook andere spoken die dichtbij zijn te grazen. Met behulp van de nieuwe plopperschot schiet je een ontstopper door de lucht en kun je voorwerpen kapot trekken of jezelf een boost omhoog geven door op de grond te richten. Ten slotte is er de fantoomflitser waarmee je vervelende fantomen kunt laten schrikken om ze daarna op te zuigen.

Krijg hulp van Gooigi! Deze groene smurrie-kloon van Luigi kan worden ingezet én bestuurd door een tweede speler. Met Gooigi is het heel eenvoudig om door metalen hekken te lopen of door afgesloten buizen te verplaatsen. Maar pas op, hij kan niet tegen water!

Werk aan je teamwork-skills in de Tumulttoren! In deze griezelige toren kun je een aantal nieuwe spelmodi spelen waarbij je samen met andere (lokaal of online) moet werken om beter te zijn dan de tegenstanders. Voor deze spelmodus heb je wel een Nintendo Switch Online-abonnement nodig.

Omschrijving

 • Format: Digitale code;
 • Uitgever: Nintendo;
 • Type: Downloadcode geleverd per e-mail;
 • Geldig voor: Switch.

Luigi's droomvakantie neemt een griezelige wending in Luigi's Mansion 3 voor de Nintendo Switch!

Luigi wordt samen met Mario en zijn vrienden uitgenodigd voor een verblijf in een luxe hotel. Zijn droom spat echter al snel uiteen wanneer blijkt dat die vakantie een listig plan van King Boo is om Mario en de rest te vangen.

Luigi zal zijn angst opzij moeten zetten om de anderen te redden. Gelukkig wordt onze groene held op sokken wederom bijgestaan door professor K. Wibus.

Gebruik de verbeterde Spookzuiger G-00 om spoken op te zuigen en tegen de grond te slaan, of roep Gooigi op. Deze groene dubbelganger kan obstakels overwinnen die voor Luigi een brug te ver zijn. Speel in je eentje en wissel zelf tussen Luigi en Gooigi, of nodig een vriend uit om samen te griezelen.

Voor meer geestige multiplayeractie kun je terecht in de tumulttoren. Daar moet je diverse opdrachten voltooien voordat de tijd om is. De tumulttoren biedt plek voor maximaal acht spelers en kan online of lokaal op vier Nintendo Switch-systemen worden gespeeld.

Inwisselinstructies

Nintendo Switch Game downloaden:

 1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo Switch
 2. Klik op MENU.
 3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
 4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo Switch Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • nintendo-switch-online-3-maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 3 maanden

  € 7,99
 • nintendo-switch-online-12-maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 12 maanden

  € 19,99
 • luigis-mansion-3-multiplayer-pack
  Bezorgd per e-mail

  Luigi's Mansion 3 Multiplayer Pack

  € 9,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.