be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Mario Kart 7

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Digitale Code
 • Nintendo 3DS
 • Officiële leverancier
Meer informatie
€ 44,99

Informatie

Wat voor spel is Mario Kart 7?

Als opvolger van Mario Kart Wii en Mario Kart DS beleef je met Mario Kart 7 het leukste kart-plezier op je Nintendo 3DS! In tegenstelling tot de 2DS versie kun je in Mario Kart 7 3DS met de leukste personages uit het Mario-verse racen in een 3D-omgeving. Naast een verbetering in de kwaliteit van het racespel, zijn er nog meerdere toevoegingen aan deze game. Zo kun je in Mario Kart 7 door de lucht zweven, onderwater duiken en van vele andere 3D-effecten genieten op jouw weg naar de finish.

Ben je op zoek naar een Mario Kart-spel voor de Nintendo Switch? Klik dan hier om meer te lezen over Mario Kart 8 Deluxe.

Wat voor speltypen kun je spelen in Mario Kart 7 op de 3DS?

Mario Kart 7 heeft een aantal spelstanden waar je uren speelplezier aan beleeft. Zo kun je voor het eerst vanuit een eerstepersoons-perspectief racen. Zoals gewoonlijk kun je in de Grand Prix-spelstand in totaal 32 (waarvan 16 nieuwe) circuits uitspelen en 8 bekers veroveren. Wil je jezelf uitdagen? Kies dan voor een Tijdrace, waarin je een circuit kiest en probeert binnen de kortste tijd de finishstreep te bereiken. Naast de twee ‘normale’ spelopties kun je ook twee verschillende battle modes spelen. In Ballongevecht strijd je tegen andere spelers en gebruik je voorwerpen om al hun ballonnen te laten knappen. Daarnaast is er ook Muntengevecht, een speltype waarbij je in een arena zoveel mogelijk muntjes moet verzamelen.

Kan ik ook online spelen in Mario Kart 7?

Jazeker, in Mario Kart 7 kun je ook online racen tegen vrienden en spelers over de hele wereld! Neem deel aan wereldwijde races door een connectie te maken met het internet. Het is zelfs mogelijk om spelgegevens uit te wisselen met andere gamers via Streetpass en SpotPass.

Hoe kan ik Mario Kart 7 voor mijn Nintendo 3DS kopen?

Als je een gamecode voor Mario Kart 7 koopt bij Gamecardsdirect ontvang je binnen no-time al jouw spel en kun je deze direct op jouw Nintendo 3DS downloaden. Zodra je de code per e-mail hebt ontvangen kun je de volgende stappen doorlopen:

 1. Start je Nintendo 3DS op en selecteer het Nintendo eShop-icoontje;
 2. Klik op MENU en vervolgens op Downloadcode gebruiken;
 3. Voer hier de gamecode in die van je van ons hebt ontvangen;
 4. Verzilver de code en je kunt direct het spel downloaden!

Omschrijving

 • Format: Digitale code;
 • Uitgever: Nintendo;
 • Type: Downloadcode geleverd per e-mail;
 • Geldig voor: 3DS.

Mario Kart 7 wekt het raceplezier van Mushroom Kingdom tot leven met prachtige 3D-effecten. Geniet van nieuwe parkoersen, nieuwe strategische mogelijkheden, aanpasbare wagens en de spannendste races die je ooit beleefde. Maximaal 8 spelers kunnen tegen elkaar spelen via draadloze communicatie of een internetverbinding.

Inwisselinstructies

Nintendo 3DS Game downloaden:

 1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo 3DS
 2. Klik op MENU.
 3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
 4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo 3DS Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Nog vragen? Check onze FAQ en Handleidingen.

Heb je nog vragen over bepaalde producten check onze FAQ, lukt het niet om je product te activeren of in te wisselen check dan onze handleidingen.

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.