be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Speel tegen vrienden of online
 • Kies je favoriete karakter van het Mario of Sonic universum
 • Speel meer dan 30 sporten!
Meer informatie
€ 56,99

Informatie

Nu verkrijgbaar bij Gamecardsdirect!

Mario & Sonic Tokyo voor de Nintendo Switch. Bij Gamecardsdirect kun je 24 uur per dag 7 dagen in de week terecht voor al je digitale games en giftcards. Al onze producten zijn volledig geautoriseerd en worden aangeboden met de volledige ondersteuning van de uitgever of ontwikkelaar. Wil je dit product bestellen? Selecteer een van onze vele betaalmethodes en na je betaling ontvang je direct de digitale code in je e-mail.

Nintendo Switch Game Genre

Elke game heeft een genre en meestal een aantal subgenres, zodat je weet wat je van de game kunt verwachten. Mario & Sonic Tokyo voor de Nintendo Switch bevat de volgende elementen:

Sports

Sportgames zoals voetbal, tennis, hockey en alle andere populaire sport, geven jouw de kans om die gouden beker te winnen. Focus op tactiek en probeer samen met je team de nummer een positie te behalen. Test jouw sport kennis en wat je ook doet wij ‘de supporters’ moedigen jouw aan.

Heb je nog vragen?

Check onze FAQ-pagina, hier vind je het antwoord naar vaak gestelde vragen.

Omschrijving

Beleef samen met Mario, Sonic en hun vrienden het sportiefste avontuur tot nu toe in Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 voor de Nintendo Switch! Train in je eentje voor Tokio 2020 of neem het op tegen je vrienden in gloednieuwe disciplines. Je kunt nu namelijk meedoen aan skateboarden, karate, surfen en klimmen, of wedijveren in talloze andere populaire sporten en klassieke 2D-games.

Speel met drie vrienden op de bank en ga voor de gouden plak in de multiplayerstand of neem het lokaal draadloos op tegen drie andere spelers. Duik in de onlinestand en probeer een olympisch record te vestigen terwijl je in diverse evenementen strijdt tegen maximaal zeven concurrenten.

Geniet van een cast vol sterren uit het Super Mario- en het Sonic-universum, zoals Yoshi, Amy Rose, Luigi, Dr. Eggman en vele anderen! Elk personage excelleert in bepaalde sporten, dus kies je favoriet en ga voor die gouden plak.

GAME SIZE 6.3GB
ACCESSORY COMPATIBILITY Nintendo Switch Pro Controller
LANGUAGE AVAILABILITY German, English, Spanish, French, Italian, Dutch, Portuguese, Russian
CONSOLE Nintendo Switch
TYPE Nintendo Switch Game Card and Download version
ORIGINAL SYSTEM Nintendo Switch
MULTIPLAYER MODE Simultaneous
PLAYERS 1 - 8
AGE RATINGS PEGI 7+/USK 6+
COPYRIGHTS TM IOC/TOKYO2020/USOC 36USC220506. © 2019 International Olympic Committee ("IOC"). All rights reserved. SUPER MARIO characters © NINTENDO. Trademarks are property of their respective owners. Nintendo Switch is a trademark of Nintendo. SONIC THE HEDGEHOG characters © SEGA. SEGA, the SEGA logo and Sonic The Hedgehog are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates.

Inwisselinstructies

Nintendo Switch Game downloaden:

 1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo Switch
 2. Klik op MENU.
 3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
 4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo Switch Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Leeftijdsvalidatie


PEGI 7+

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • nintendo-switch-online-3-maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 3 maanden

  € 7,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.