be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

New Super Mario Bros. 2

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Digitale Games
 • Nintendo 3DS
 • Officiële leverancier
Meer informatie
€ 44,99

Informatie

Het regent gouden muntjes in New Super Mario Bros. 2 op de Nintendo 3DS

Onze favoriete Italiaanse loodgieter is weer terug in New Super Mario Bros. 2, en dit keer in 3D op de Nintendo 3DS! Ook deze keer heeft Bowser Prinses Peach weten te kidnappen. Je denkt vast, “Ja dat verhaal ken ik wel, Mario verslaat Bowser en red Prinses Peach”. Maar daar heb je ongelijk, want in New Super Mario Bros. 2 3DS heeft Mario een ander doel. Het Paddenstoelenland zit vol met gouden muntjes, en onze goudliefhebber Mario kan dat niet weerstaan. Het is aan jou om zo veel mogelijk muntjes te verzamelen. Ow, en natuurlijk ook even de prinses redden uit de handen van zijn aartsvijand.

Wat is nieuw in New Super Mario Bros. 2?

New Super Mario Bros. 2 brengt nu voor het eerst op de Nintendo 3DS Mario en het Paddenstoelenland tot leven in 3D. Het spel biedt meer dan 80 gloednieuwe levels om te ontdekken, en daarnaast een aantal nieuwe elementen, allemaal passend binnen het gouden thema. Dit zijn een aantal nieuwe features:

 • Gouden bloem - er is een nieuwe power-up voor Mario waardoor hij in een gouden Mario verandert en gouden vuurballen kan schieten die gewone blokjes in munten omtoveren
 • Gold Block – als je snel genoeg bent kun je met dit hoofddeksel een stroom muntjes oppikken zolang het blok werkt
 • Gouden ringen – als je door een gouden ring springt worden alle vijanden om je heen veranderd in een gouden versie en leveren ze nog meer munten op

Kun je New Super Mario Bros. 2 ook met twee spelers spelen?

Ja, dat kan! Voor het eerst kun je in New Super Mario Bros. 2 het spel volledig met twee spelers doorlopen én overal mee naar toe nemen. Een vriend met een Nintendo 3DS en een exemplaar van het spel kan als Luigi meespelen in het muntjesavontuur. En zijn ook drie speciale acties die je met z’n tweeën kunt uitvoeren. Daarnaast worden alle muntjes die je in co-op modus hebt verzameld aan het einde van het level verdubbeld!

Omschrijving

 • Format: Digitale code;
 • Uitgever: Nintendo;
 • Type: Downloadcode geleverd per e-mail;
 • Geldig voor: 3DS.

New Super Mario Bros. 2 is het eerste traditionele, zijwaarts scrollende Mario-spel dat speciaal voor het Nintendo 3DS-systeem is gemaakt. Met meer dan 80 gloednieuwe levels vol verborgen gebieden en geheimen, is dit een klassiek Mario-spel… met gouden verschillen. Voor het eerst in de serie word je uitgedaagd om het duizelingwekkende totaal van één miljoen munten te halen. Gelukkig zijn er drie nieuwe, goudkleurige elementen om je daarbij te helpen.

Het eerste nieuwe element is de gouden bloem, een power-up die Mario in gouden Mario verandert. Zo krijg je de mogelijkheid om gouden vuurballen te schieten die blokken in munten veranderen. Ten tweede kunnen Mario-fans die snel genoeg zijn blokken met tien munten veranderen in speciale gouden blokken. Vervolgens kan Mario verder rennen en springen met zo’n Gold Block op zijn hoofd, wat wordt beloond met een gestage stroom munten tot de kracht van het blok is uitgewerkt. Tenslotte kun je op sommige plaatsen door een gouden ring springen om elke vijand in beeld in een gouden versie van zichzelf te veranderen. Zo bieden die lastpakken gouden kansen op nog meer munten – al moet je ze daarvoor nog wel verslaan.

In New Super Mario Bros. 2 zitten ook klassieke elementen waar Mario-fans van zullen smullen. Zoals het superblaadje uit Super Mario Bros. 3 dat Mario zijn populaire wasbeeruiterlijk geeft en hem in staat stelt om korte tijd te vliegen. Mario kan als wasbeer ook korte afstanden zweven, of zijn staart gebruiken om blokken en vijanden mee te slaan.

Voor de eerste keer kan een Super Mario-spel op een draagbaar systeem ook volledig met twee spelers worden doorlopen. Als jij en je vriend beide een Nintendo 3DS-systeem en een exemplaar van het spel hebben, kunnen jullie als Mario en Luigi proberen de prinses te redden. Om je daarbij te helpen zijn er drie speciale acties die je samenwerkend kunt uitvoeren. Alle munten die je in Co-op Play hebt gehaald, worden aan het eind van het level verdubbeld, dus als je een miljoen wilt halen, kun je het best met een vriend op avontuur gaan!

In de nieuwe muntenjacht-stand is het de bedoeling om zoveel mogelijk munten te verzamelen zonder een keer af te gaan. Race door drie willekeurig gekozen levels en let goed op, want je hebt maar één leven, maar houd ook de vaart erin, want de tijd die je aan het eind van het parkoers nog over hebt wordt omgezet in munten. Je resultaten worden opgeslagen en als uitdagingen doorgegeven aan mensen die je via StreetPass ontmoet, zodat spelers kunnen proberen elkaars scores te breken. De competitieve en samenwerkende elementen van de muntenjacht en de twee spelers-stand zorgen ervoor dat dit spel nog lang na de bevrijding van Princess Peach blijft boeien.

Inwisselinstructies

Nintendo 3DS Game downloaden:

 1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo 3DS
 2. Klik op MENU.
 3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
 4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo 3DS Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Nog vragen? Check onze FAQ en Handleidingen.

Heb je nog vragen over bepaalde producten check onze FAQ, lukt het niet om je product te activeren of in te wisselen check dan onze handleidingen.

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • super-mario-bros
  Bezorgd per e-mail

  Super Mario Bros.

  € 4,99
 • super-mario-bros-2
  Bezorgd per e-mail

  Super Mario Bros. 2

  € 4,99
 • super-mario-bros-3
  Bezorgd per e-mail

  Super Mario Bros. 3

  € 4,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.