be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Nintendo Switch Online

  Met Nintendo Switch Online haal je meer uit je Nintendo Switch-account en kun je online gamen met je vrienden, oude NES-spellen herleven en exclusieve producten kopen!

  Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online

3 resultaten
nintendo-switch-online-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 3 maanden

€ 7,99
nintendo-switch-online-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 12 maanden

€ 19,99
nintendo-switch-online-12-maanden-family
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 12 maanden Familie

€ 34,99

Nintendo Switch Online – een nieuwe manier van spelen

Nintendo Switch Online is een nieuwe abonnementsvorm om nog meer leuks te ontdekken met je Nintendo Switch. Zo kun je met een lidmaatschap op Nintendo Switch Online multiplayer spellen online spelen met vrienden, oude Nintendo Entertainment System spellen opnieuw beleven en exclusieve producten aanschaffen.

De mogelijkheden met Nintendo Switch Online

Je kunt met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap veel meer uit je Switch halen! Er zitten namelijk veel voordelen aan dit abonnement, namelijk:

 • Online spelen – Helaas is online spelen niet meer gratis op de Nintendo Switch, daar heb je nu Nintendo Switch Online voor nodig. Echter, voor maar een klein bedrag kun je weer met je vrienden online gamen en de leukste tijd beleven!
 • NES spellen – Je krijgt met Nintendo Switch Online toegang tot de groeiende collectie NES-games die zeker leuke herinneringen zullen ophalen. Speel deze spellen alleen of met vrienden, of natuurlijk online met andere.
 • Opslagcloud – Je kunt nu ook veilig en automatisch back-ups maken van je voortgang en gegevens in de opslagcloud. Heb je een nieuwe Switch? Dan kun je heel eenvoudig je opgeslagen spelgegevens terughalen!
 • Smartphone app – Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en die kun je nu koppelen aan je Switch en met vrienden chatten.
 • Exclusieve aanbiedingen – Leden van Nintendo Switch Online kunnen genieten van exclusieve producten om nog meer uit hun Nintendo Switch te halen.

Word zelf lid van Nintendo Switch Online

Je kunt een Nintendo Switch Online-lidmaatschap heel eenvoudig activeren door middel van het tegoed in je Nintendo eWallet. Om deze aan te vullen gebruik je een €15, €25 of €50 Nintendo eShop Card van Gamecardsdirect. Je krijgt de code direct per e-mail geleverd, dus je kunt ook snel aan de slag. Wil je zelf graag Nintendo Switch Online aanschaffen? Lees dan hieronder wat de kosten zijn van een lidmaatschap:

Individueel lidmaatschap (voor een enkel account)

 • 1 maand / 30 dagen = €3,99
 • 3 maanden / 90 dagen = €7,99
 • 12 maanden / 365 dagen = €19,99

Familielidmaatschap (met maximaal acht accounts)

 • 12 maanden / 365 dagen = €34,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.