be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Overwatch Loot Boxes

    Gebruik een PSN Card om Overwatch Loot Boxes te kopen en krijg items zoals skins, emotes, overwinningsposes, slagzinnen, sprays en highlight intro’s!

    Overwatch Loot Boxes

Overwatch Loot Boxes PlayStation

3 resultaten
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00

Wat is Overwatch?

Overwatch is een razend populaire multiplayer shooter van Blizzard Entertainment. Samen met je team strijd je tegen 6 tegenstanders om een plek te veroveren of te verdedigen. Je kunt kiezen uit 28 personages genaamd Heroes. Deze Heroes hebben allemaal hun eigen karakteristieke eigenschappen met elk hun voor- en nadelen. Daarnaast is een Hero ook onderverdeeld in Offence, Defence en Tank; dit bepaalt of je goed bent in aanvallen, verdedigen of afweren. De verschillende spelmodi van Overwatch worden gespeeld in arena’s gebaseerd op real-life locaties zoals China, Italië en Griekenland.

Wat is een Overwatch Loot Box?

Overwatch Loot Boxes bevatten willekeurige items die gebruikt kunnen worden om het uiterlijk van je Heroes aan te passen, en daarnaast de manier waarop ze zich uitdrukken te personaliseren. Een Loot Box kan items bevatten zoals “skins”, “emotes”, overwinningsposes, slagzinnen, sprays en “highlight intro’s”. Bij een level-up krijg je standaard een Loot Box, daarnaast zijn er ook vaak evenementen waarbij

Loot Boxes te behalen zijn. Je kunt natuurlijk wachten totdat je een hoger niveau behaald, maar je kunt er ook voor kiezen om Loot Boxes aan te schaffen d.m.v. een PlayStation Network Card van Gamecardsdirect!

Hoe kan ik een Loot Box kopen?

Overwatch Loot Boxes kunnen worden aangeschaft in de PlayStation Store met het tegoed van een PlayStation Network Card. Deze cadeaukaarten zijn te koop in onze webshop en bestellen is eenvoudig.

  1. Kies een PSN Card met het tegoed dat jij nodig hebt voor Loot Boxes;
  2. Reken het product af met een van onze betaalmethodes;
  3. Na betaling ontvang je direct een e-mail met de code om je tegoed in te wisselen;
  4. Dit tegoed kun je in de PlayStation Store inwisselen en uitgeven aan Overwatch Loot Boxes.

Hoeveel kost het om Loot Boxes aan te schaffen?

Loot Boxes voor Overwatch kunnen in verschillende waardes gekocht worden in onze webshop. Hieronder kun je het aantal Loot Boxes en het corresponderende bedrag vinden.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.