be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Xbox Game Pass Ultimate FAQ

  
  
Benieuwd naar het volledige aanbod van Gamecardsdirect? Klik hier voor meer waardes.

De Xbox Game Pass Ultimate is de nieuwste abonnementsdienst van Microsoft. Met de Game Pass Ultimate heb je onbeperkte toegang tot de Game Pass-bibliotheek en de mogelijkheid om multiplayer games online te spelen.

Als je de Xbox Game Pass Ultimate bij Gamecardsdirect koopt, is het eenvoudig om het abonnement aan je account toe te voegen en direct aan de slag te gaan. Ontvang exclusieve kortingen, speel ongelimiteerd spellen die beschikbaar zijn in de catalogus, sla je spelvoortgang op in de cloud en speel online met vrienden!

Ja, de Xbox Game Pass Ultimate is verkrijgbaar voor je Xbox en je Windows PC!

Bij Gamecardsdirect bieden we je 2 soorten Game Pass Ultimate aan: 1 maand voor 12,99 euro en 3 maanden voor 38,99 euro.

Als je upgrade naar de Game Pass Ultimate wordt je huidige Live Gold-abonnement omgezet naar Xbox Game Pass Ultimate, tot een periode van maximaal 36 maanden.

De spellen die op de Game Pass Ultimate lijst staan, zijn dezelfde als de originele Xbox Game Pass.

Op xbox.com vind je alle Xbox Game Pass (Ultimate) spellen. Ze zijn onderverdeeld in console-spellen en PC-spellen, zodat je gemakkelijk kunt zien welke spellen beschikbaar zijn voor de PC en Xbox One.

Het nieuwste abonnement van Microsoft, de Xbox Game Pass Ultimate, is een combinatie van twee abonnementen: de Xbox Game Pass en Xbox Live Gold. De Game Pass voor 3 maanden kost 29,99 euro en een Xbox Live Gold-abonnement voor 3 maanden kost 19,99 euro, samen is dit 49,98 euro. De Xbox Game Pass Ultimate kost je slechts 38,99 euro voor 3 maanden. Zo bespaar je maar liefst 10 euro per maand! Zeker de moeite waard, toch?

Ja! Je hebt het beste van twee werelden: je kunt online gamen en je hebt onbeperkt toegang tot een catalogus die elke maand wordt uitgebreid met nieuwe Xbox-titels.

Bij Gamecardsdirect zijn er twee soorten Xbox Game Passes te koop: 1 maand (12,99 euro) en 3 maanden (38,99 euro).

Als je een reguliere Game Pass geactiveerd hebt of een Xbox Live Gold-lidmaatschap hebt, dan kun je deze upgraden naar een Game Pass Ultimate-abonnement. Als je je Xbox Game Pass Ultimate-code inwisselt, wordt je Live Gold- of Game Pass-lidmaatschap automatisch omgezet naar een Game Pass Ultimate-abonnement.

Ja, het is mogelijk om je Game Pass Ultimate-abonnement te delen met je familie. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je Xbox is ingesteld als Thuisconsole en je account is ingesteld als het Thuisconsoleprofiel.

Je kunt de Xbox Game Pass Ultimate kopen bij Gamecardsdirect.com. Kies de cadeaubon die je wilt kopen, stop hem in het winkelwagentje en betaal voor het product. Na afronding van de betaling ontvang je de code in je mailbox.

Het verschil tussen de Game Pass en de Game Pass Ultimate, is dat je met de Game Pass Ultimate direct online kunt spelen door de toevoeging van een Live Gold-abonnement. Bovendien komt de Xbox Game Pass Ultimate in aanmerking voor zowel PC als de Xbox-console.

Het verschil tussen de Game Pass Ultimate en Xbox Live Gold is dat je met de Game Pass Ultimate een combinatie van de Game Pass en het Live Gold-abonnement hebt. Op die manier kun je onbeperkt spellen met de Xbox Game Pass en online multiplayer games spelen met Xbox Live Gold.

De gewone Game Pass kwam in twee varianten: voor Xbox en voor PC. De nieuwe Game Pass Ultimate is voor zowel de PC als de Xbox.

Met de Game Pass Ultimate kun je ook Play Anywhere-titels zoals Sea of Thieves, Halo Wars: Definitive Edition en Gears of War 4 spelen. Play Anywhere-spellen kunnen zowel op de Xbox One en Windows PC worden gespeeld.Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.