be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Paysafecards

  Paysafe is de ideale betaalmethode als je online wilt betalen zonder bank- of creditcardgegevens. Met een Paysafecard kun je bij duizenden partners in diverse branches betalen, zoals games, messaging, muziek, film en entertainment.

  Paysafecards

Paysafecards

4 resultaten
paysafecard-10
Bezorgd per e-mail

Paysafecard €10

€ 10,00
paysafecard-25
Bezorgd per e-mail

Paysafecard €25

€ 25,00
paysafecard-50
Bezorgd per e-mail

Paysafecard €50

€ 50,00
paysafecard-100
Bezorgd per e-mail

Paysafecard €100

€ 100,00

Waarom Paysafecards bij Gamecardsdirect kopen?

Paysafecards koop je het snelst en veiligst bij Gamecardsdirect, omdat…

 • Onze webshop is 24/7 geopend;
 • Je gebruik kan maken van verschillende betaalopties, zoals: iDeal, credit card, bankoverschrijving etc...
 • Je binnen enkele ogenblikken je code in de inbox van jouw e-mail krijgt;
 • Betalen en toezenden altijd veilig gebeurd;
 • Onze klantenservice 7 dagen per week voor je klaar staat (in het weekend per e-mail).

Wat is een Paysafecard?

Een Paysafecard is een prepaidcard waarmee je online betalingen kunt doen bij duizenden partners (winkels) in diverse branches zoals: games, online-dating, social games en gemeenschappen, VoIP, telefonie en messaging, internetdiensten en reizen, muziek, film en entertainment.

Paysafe is de ideale betaalmethode als je online wilt betalen zonder bank- of creditcardgegevens. Paysafe is te gebruiken in duizenden webwinkels voor verschillende categorieën van producten en diensten.

Hoe werkt de Paysafecard?

Een Paysafecard is in feite net zo gemakkelijk als cash geld. Paysafecards kunnen in diverse waardes van 10, 25, 50 en 100 euro worden gekocht. Na het afronden ontvang je een zestiencijferige pincode waarmee je bij duizenden webshops kunt betalen.

Wat is My Paysafecard?

My Paysafecard is een soort van persoonlijke betaalrekening die aan jouw Paysafecard staat gekoppeld. Nadat je een gratis account hebt aangemaakt, kun je de Paysafecard pincodes die je hebt gekocht uploaden in je persoonlijke Paysafecard-account. Op die manier heb je optimale controle over je account en je Paysafecard. Je tegoed wordt verzameld op 1 account. Met het account kun je daarna heel simpel online betalingen doen middels het invoeren van je gebruikersnaam en het wachtwoord.

Paysafecard MasterCard – je eigen en persoonlijke creditcard

Paysafecard MasterCard is een prepaid card die net zo veilig en betrouwbaar is als een creditcard. Je kunt de Paysafecard Mastercard opladen met het tegoed dat je op je My Paysafecard account hebt toegevoegd. Met de opgeladen kaart kun je daarna zowel online als offline betalingen doen in winkels waar MasterCard geaccepteerd wordt.

Hoe kan ik een Paysafecard kopen?

Een Paysafecard koop je veilig, snel en vertrouwd via onze webwinkel! Bestellen is eenvoudig:

 1. Leg de gewenste Paysafecard in het winkelwagentje;
 2. Voer je persoonlijke gegevens in en accepteer de voorwaarden;
 3. Betaal de bestelling met één van de vele betaalmogelijkheden;
 4. Ontvang de code direct per e-mail.

Voor meer informatie over Paysafe, bekijk onze FAQ pagina.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.