be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

PlayStation Network Card €20

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Direct Geleverd
 • PSN Card voor Belgische PSN-accounts
 • Officiële leverancier van PlayStation Network Cards
Meer informatie
€ 20,00

Informatie

 • Waardeer je PSN-tegoed op met 20 euro;
 • PSN Code is in te wisselen tot 1 jaar na aankoop;
 • Eenmaal ingewisseld is het tegoed onbeperkt geldig;
 • Ontvang de PSN Code direct per e-mail;
 • Deze kaart is geldig tot 1 jaar na aankoopdatum;
 • Om deze code te activeren heb je een Belgisch PSN account nodig.

Koop je PSN Card €20 bij Gamecardsdirect

Koop Belgische PSN cards €20 bij Gamecardsdirect en ontvang de code direct via je e-mail. Voeg makkelijk, veilig en snel geld toe aan je PSN-portemonnee met deze Playstation Wallet Top Ups. Betaal gemakkelijk via BanContact of MisterCash en je ontvangt de PSN Codes direct in je e-mail. Zo kun jij snel verder gamen, in-game aankopen doen en de nieuwste games toevoegen aan je verzameling.

Bij Gamecardsdirect kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week PlayStation Network Cards kopen. Betaal eenvoudig via BanContact of MisterCash en koop de PlayStation kaart tegen de laagste prijs online bij Gamecardsdirect, The One-Stop Gift Card Shop.

Let op: Deze PlayStation Codes zijn alleen inwisselbaar voor Belgische PSN-accounts! Heb je een Nederlandse nodig? Kijk dan bij onze Nederlandse PSN Codes.

Geef een 20 euro PSN Card cadeau!

Een PlayStation Network Kaart is ook ideaal als cadeau. Geef de PSN 20 euro kaart cadeau aan iemand die een PS4, PSP, PS Vita of PS3 console heeft. Je kunt met de Wallet Top Up van PlayStation alle kanten op. Zodra de 20 euro is toegevoegd aan de PSN portemonnee, is het onbeperkt geldig.

Koop een PSN Card 10 euro, 20 euro of 50 euro

De PSN Card ter waarde van 20 euro is ideaal als cadeau, maar heb je net een groter bedrag voor dat nieuwe spel of leuke add-on? Of wil je juist een kleiner bedrag voor je Wallet Top Up? Bij Gamecardsdirect kun je verschillende waardes van PSN cards aanschaffen. Je kunt de volgende Top Ups in onze webstore vinden:

Wat kun je met een 20 euro PlayStation Kaart?

Met 20 euro PSN Cards kun je o.a. nieuwe games, muziek, films, apps en nog veel meer kopen. Koop een PlayStation Network Card, waardeer je PlayStation-tegoed op met de code en je kunt onmiddellijk online aankopen doen in de PlayStation Store.

Voeg tegoed aan je PSN-account toe met een PSN Code

PSN Codes kun je inwisselen om aan je PSN-account toe te voegen. Wanneer je de 20 euro PSN Code hebt ontvangen via e-mail, wissel de code in via je PlayStation account. Dit kan via je PC of via de console. Ga naar het overzicht van je PSN-account en kies voor: Codes Inwisselen. Als je dit hebt gedaan, wordt direct 20 euro toegevoegd aan je PSN-account.

Koop PSN Codes online bij Gamecardsdirect

Wil jij dus de nieuwste games, leukste add-ons en altijd veilig betalen voor je content in de PlayStation Store? Zo ontvang je in no-time een PSN Code:

 • Kies de waarde die je wenst te ontvangen;
 • Voeg het product toe aan je winkelmandje;
 • Vul de benodigde gegevens in en kies je betaalmethode;
 • Rond de betaling af en kijk snel in je inbox! Tip: Voor onmiddellijke levering kun je het beste BanContact of MisterCash gebruiken.

Veel gameplezier!

Omschrijving

TEGOED PORTEMONNEE

Voeg zonder een creditcard te gebruiken gemakkelijk geld aan je PlayStation®Network-portemonnee toe.
Waardeer je PSN-portemonnee op om volledige games, add-on-content en meer te kopen via de PlayStation®Store, toegankelijk met je PS4, PS3 en PS Vita
Deze geweldige content vind je onder andere in de PlayStation®Store:

 • Games en add-on content
 • Muziek
 • Avatars en thema's
 • U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na levering van het voucher met code annuleren. U ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Voor annulering en terugbetaling kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres [email protected], telefoonnummer (+31)(0)45 549 1391 of postadres Beersdalweg 93, 6412PE Heerlen.

Algemene Condities

De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers van 18 jaar of ouder met een Sony Entertainment Network-account (SEN-account) dat is geregistreerd in België. Servicevoorwaarden, privacybeleid, de algemene voorwaarden voor tegoedboncodes, gebruiksvoorwaarden voor software en specifieke aanvullende voorwaarden voor de content/diensten zijn van toepassing. Zie www.playstation.com/legal/PSNTerms. Doe geen aankoop als je niet akkoord gaat met de voorwaarden.

Accounthouders kunnen bedragen in hun PSN-portemonnee gebruiken om te betalen voor content die in de PlayStation®Store verkrijgbaar is voor Belgische accounthouders. Er zijn nog meer restricties van toepassing voor accounthouders jonger dan 18 jaar. Bepaalde abonnementaankopen vereisen dat de accounthouder een betaalkaart heeft geregistreerd.

Een PlayStation®3-, PlayStation®Vita-, PlayStation®4-systeem of een ander compatibel Sony-systeem is vereist, evenals een werkende internetverbinding. Gebruiker draagt de kosten van een internetverbinding.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker.

Inwisselinstructies

INSTRUCTIES VOOR HET INLOSSEN:
 1. Meld je aan bij PlayStation®Network. Heb je nog geen account? Maak dan een account aan op playstation.com.
 2. Ga naar de PlayStation®Store op je console of via onze website.
 3. Selecteer de optie 'Codes inlossen' (voor PS Vita tik je eerst op het pictogram Opties onder aan het scherm).
 4. Voer de 12 tekens van je tegoedboncode in en selecteer Doorgaan.
 5. Volg de instructies op het scherm om je tegoedboncode in te wisselen.
OPMERKING:
Deze tegoedboncode is verstrekt door Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (met bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, Verenigd Koninkrijk. De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker. De volledige voorwaarden zijn van toepassing: www.playstation.com/legal/PSNTerms.


Veelgestelde vragen:

Is een PSN Card landgebonden?

Ja, PSN Cards zijn landgebonden, let er bij aankoop van een Playstation Network Card even goed op dat je de juiste landscode besteld. Bij Gamecardsdirect doe je dat eenvoudig door in de rechter bovenhoek op het landsvlaggetje te klikken, je ziet automatisch de artikelen die bij je landskeuze passen. Je kunt je PSN Code dus alleen inwisselen als de landinstellingen van je account overeenkomen met het land waar de PSN Card aan gebonden is. Voor een Belgisch Playstation account heb je dus een Belgische voucher nodig.

Hoe lang is mijn PSN Voucher geldig?

Je PSN voucher kun je tot 1 jaar na aankoop inwisselen op je PSN account en de Playstation Store, je hoeft je code dus niet direct in te wisselen.

Kan ik meerdere Playstation codes tegelijk inwisselen?

Ja dat is mogelijk, als je meerdere Playstation vouchers hebt dan kun je deze samen inwisselen. Je playstation saldo wordt direct aangevuld met de waarde van elke PSN Code, het tegoed wordt bij elkaar opgeteld.

Hoe snel ontvang ik mijn PSN code?

Na voltooien van je order wordt de code direct verstuurd naar het e-mail adres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van de bestelling. Binnen enkele seconden tot enkele minuten heb je je tegoed al binnen! Dag en nacht, 24/7! Wij maken gebruik van een volledig geautomatiseerd leveringssysteem zodat jij direct verder kunt met je favoriete game :) Let wel even op dat je een werkend e-mail adres invult als je je order plaatst. Bij creditcard- en PayPal-betalingen duurt het iets langer vanwege de tweestapsverificatie, lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Voor een directe levering van je PSN Card adviseren we om iDEAL te kiezen als betaalmethode.

Wat moet ik doen als ik mijn code niet direct heb ontvangen?

Kijk altijd eerst even of de code misschien in je spambox terecht is gekomen. Vind je hem daar ook niet? Neem dan even contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] Vermeld in de e-mail zoveel mogelijk gegevens over je bestelling. Wij zorgen er dan voor dat je je Playstation code alsnog snel ontvangt.

Ik kan mijn code niet inlossen:

Controleer even of je de juiste landcode hebt gekocht, neem contact met ons op als je denkt dat je de verkeerde code hebt gekocht.
Het komt ook wel eens voor dat het Playstation network overbelast is, probeer je code in te wisselen door in te loggen op Playstation.nl met je PSN account.
Als dat ook niet lukt, neem dan even contact op met onze Customer Support.

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Blizzard Gift Card 50
  Bezorgd per e-mail

  Blizzard Gift Card €50

  € 50,00
 • PlayStation Network Card €10
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Network Card €10

  € 10,00
 • Blizzard Gift Card €20
  Bezorgd per e-mail

  Blizzard Gift Card €20

  € 20,00
 • PlayStation Network Card €50
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Network Card €50

  € 50,00
 • Nintendo eShop Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €15

  € 15,00
 • Nintendo eShop Card €25
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €25

  € 25,00
 • RuneScape Card €20
  Bezorgd per e-mail

  RuneScape Card €20

  € 20,00
 • App Store en iTunes Card €25
  Bezorgd per e-mail

  App Store & iTunes Card €25

  € 25,00
 • PlayStation Plus 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Plus 3 maanden

  € 24,99
 • PlayStation Plus 12 maanden
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Plus 12 maanden

  € 59,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.