be Lang be
Land Taal
0

PlayStation Now

3 resultaten
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00

PlayStation Now

Speel meer dan 600 spellen met PlayStation Now

Heb jij nog geen abonnement op PlayStation Now? Deze streamingdienst voor PlayStation 4 heeft een groot aanbod aan PlayStation-spellen waarbij je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt spelen. Je kunt met een PlayStation Now-abonnement veel spellen ontdekken die je anders zou mislopen, én je hoeft ze niet apart aan te schaffen. Zo bespaar je tijd, geld en moeite; het aanschaffen van een PS Now-subscriptie is simpel, betaalbaar en snel gedaan!

Wat voor spellen kan ik spelen met PlayStation Now?

Met een PlayStation Now-abonnement zijn er ontzettend veel spellen waaruit je kunt kiezen. Je krijgt namelijk onbeperkte toegang tot de spellenbibliotheek van PS Now. Deze bevat meer dan 600 spellen van zowel de PS4, PS3 en PS2! Er is dus genoeg te doen. Daarnaast wordt de collectie elke maand aangevuld met nieuwe populaire spellen. Deze kun je direct naar je PS4 of PC streamen.

Speel nieuwe spellen, ontdek de nog-niet-zo bekende indie games of beleef de klassiekers van vroegers. Met PS Now kun je ook een aantal PlayStation Exclusive spellen streamen! Denk aan God of War 3 Remastered, Bloodborne, The Last of Us en Until Dawn. Dit is tevens de enige manier om deze spellen op de PC te spelen, namelijk via de PS Now-app.

Geniet met het hele gezin van PS Now

PlayStation Now is een streaming-abonnement dat geschikt is voor de hele familie. Er zijn een groot aantal kinderspellen te downloaden zoals LEGO-spellen, city builders en simulators.

Schaf een PlayStation Now-subscriptie aan

Je kunt heel gemakkelijk een PS Now-subscriptie aanschaffen. Je hebt hiervoor alleen PlayStation Store-tegoed nodig. Dit is het tegoed dat aan je PlayStation- account gekoppeld is en makkelijk aan te vullen is met een PlayStation Network Card van Gamecardsdirect. Zie hieronder hoeveel elk abonnement kost en welke kaart je het beste kunt aanschaffen:

  • 1 maand = €9,99
  • 1 kwartaal = €24,99
  • 1 jaar = €59,99 (bespaar bijna de helft per maand!)
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.