be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Gratis PlayStation Plus Games

    De nieuwe PS Plus games staan voor je klaar! Koop nu een PS Plus abonnement en download de gratis games

    Gratis PlayStation Plus Games

PlayStation Plus

2 resultaten
playstation-plus-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus 3 maanden

€ 24,99
playstation-plus-12-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus 12 maanden

€ 59,99

PlayStation 5 Showcase

Gratis PlayStation Plus games

Oneindig gamen met je PS Plus abonnement!

Word lid van PSN Plus en geniet van vele exclusieve voordelen zoals vervroegde toegang tot demo’s en bèta versies van games, extra kortingen in de PlayStation Store en maandelijks 2 gratis games om te spelen!

Een lidmaatschap van PlayStation Plus geef je daarbij toegang tot het online netwerk van Sony PlayStation en de daarbij horende extra’s. Om online te gamen heb je PSN Plus nodig en je PlayStation 4. Er zijn veel extra’s die je krijgt met je online PS Plus abonnement. Haal het meeste uit je speeltijd met een PlayStation Plus lidmaatschap. Start gaming!

Welke PSN Plus lidmaatschappen zijn er?

Je kunt bij Gamecardsdirect kiezen uit 2 verschillende PSN Plus lidmaatschappen. Je hebt de keuze uit 3 maanden of 12 maanden. Kies het abonnement dat bij jou past! Ga direct naar het abonnement van jouw keuze:

PlayStation Plus 3 maanden
PlayStation Plus 12 maanden

Als je kiest voor de 3 maanden PSN Plus lidmaatschap krijg je in totaal 6 gratis games, 3 maanden lang korting in de PS Store én 3 maanden lang vervroegde toegang tot de nieuwste games. Wanneer je 12 maanden lang PS Plus lid bent, krijg je in totaal dus 14 gratis games, een heel jaar lang exclusieve korting in de Store en vervroegde toegang tot demo’s en nieuwste games.

PS4 Plus abonnement met extra voordeel

Zoals je ziet zijn er vele voordelen met je PS Plus abonnement, in de volksmond ook wel PS4 Plus genoemd. Het makkelijke aan deze PS4 Plus abonnementen is dat je nergens aan vastzit! Als je de code hebt ingevoerd, start je PS Plus periode en stopt wanneer de tijdsduur van de kaart is afgelopen. Simpel en makkelijk, toch? Zo heb jij altijd controle over je abonnementen. En als je meerdere codes achter elkaar invoert, wordt de tijdsduur simpelweg bij elkaar opgeteld om extra voordelig je PS4 Plus abonnement te verlengen.

Houd onze website en social media in de gaten voor PlayStation Plus Aanbiedingen!

Gratis PlayStation Plus games van de maand

Elke maand ontvang je als PS Plus abonnee 2 gratis games! Betaal daarom niet te veel, en koop een PlayStation Plus abonnement. Houd onze social media in de gaten, want we houden je op de hoogte van de gratis PS4 Plus games van de maand!

Deze maand zijn de gratis PS Plus games:

  • Shadow of the Colossus;
  • Sonic Forces.

Ga voor meer informatie over de PS Plus naar onze FAQ-pagina, daar vind je de meest gestelde vragen voorzien van antwoord. Als je hulp nodig hebt bij het inwisselen van je PS Plus code, ga dan naar onze handleiding.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.