be Lang be
Land Taal
0
  • PlayStation Plus

    Word ook lid van PlayStation Plus en geniet van voordelen zoals gigantische kortingen op content uit de PlayStation Store, gratis games en nog veel meer!

    PlayStation Plus

PlayStation Plus

2 resultaten
playstation-plus-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus 3 maanden

€ 24,99
playstation-plus-12-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus 12 maanden

€ 59,99

PlayStation Plus kopen bij Gamecardsdirect

Oneindig gamen met je PS Plus abonnement!

Word lid van PSN Plus en geniet van vele exclusieve voordelen zoals vervroegde toegang tot demo’s en bèta versies van games, extra kortingen in de PlayStation Store en maandelijks 2 gratis games om te spelen! Deze PS Plus codes zijn voor Belgische accounts. Heb jij een Nederlands PSN-account? Kijk op onze Nederlandse PS Plus.

Een lidmaatschap van PlayStation Plus geef je daarbij toegang tot het online netwerk van Sony PlayStation en de daarbij horende extra’s. Om online te gamen heb je PSN Plus nodig en je PlayStation 4. Er zijn veel extra’s die je krijgt met je online PS Plus abonnement, dat dit zeker de moeite waard is. Haal het meeste uit je speeltijd door een PlayStation Plus lidmaatschap! Start gaming!

Welke PSN Plus lidmaatschappen zijn er?

Je kunt bij Gamecardsdirect kiezen uit 2 verschillende PSN Plus lidmaatschappen. Je hebt de keuze uit 3 maanden of 12 maanden. Kies het abonnement dat bij jou past! Ga direct naar het abonnement van jouw keuze:

Als je kiest voor het 3 maanden PSN Plus lidmaatschap, krijg je in totaal 6 gratis games, 3 maanden lang korting in de PS Store én 3 maanden lang vervroegde toegang tot de nieuwste games. Bij de PS4 Plus 12 maanden kun je in totaal 24 gratis games downloaden en heb je 12 maanden lang alle extra voordelen in de PS Store en PS4 online community!

PS4 Plus abonnement met extra voordeel

Zoals je ziet zijn er vele voordelen met je PS Plus abonnement, in de volksmond ook wel PS4 Plus genoemd. Het makkelijke aan deze PS4 Plus abonnementen is dat je nergens aan vastzit! Als je de code hebt ingevoerd, start je PS Plus periode en stopt wanneer de tijdsduur van de kaart is afgelopen. Simpel en makkelijk, toch? Zo heb jij altijd controle over je abonnementen. En als je meerdere codes achter elkaar invoert, wordt de tijdsduur simpelweg bij elkaar opgeteld om extra voordelig je PS4 Plus abonnement te verlengen.

Houd onze website en social media in de gaten voor PlayStation Plus Aanbiedingen!

PlayStation Plus gratis games van de maand

Elke maand ontvang je als PS Plus abonnee 2 gratis games! Betaal daarom niet te veel, en koop een PlayStation Plus abonnement. Houd onze social media in de gaten, want we houden je op de hoogte van de gratis PS4 Plus games van de maand!

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.