be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Pokémon Crystal (Engels)

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Digitale Game
 • Nintendo 3DS
 • Engelstalig
Meer informatie
€ 9,99

Informatie

Pokémon Crystal voor de Nintendo DS-systemen

Ervaar de klassieke Pokémon games opnieuw op je 2DS en 3DS!

Ervaar de klassieke Pokémon Crystal Version wederom op je Nintendo 2DS of 3DS. Speel je favoriete Pokémon game op Nintendo 2DS + 3DS. Pokémon Crystal Version was voor het eerst te spelen op de Game Boy en Game Boy Color van Nintendo. Heb jij dit spel vroeger gespeeld en wil je deze avonturen herbeleven? Dat kan met Pokémon Crystal voor 3DS. Anders dan Pokémon Soul Crystal, is deze exact hetzelfde als de Game Boy versie die in Europa uitkwam in 2001!

De game is de originele versie van Pokémon Crystal Version en alleen digitaal verkrijgbaar. Vang ze wederom allemaal!

Let op: deze versie is volledig Engelstalig!

Vang Johto en Kanto Pokémon op je 2DS en 3DS!

In Pokémon Crystal kom je Pokémon van zowel Kanto als Johto tegen. Ruil nu draadloos jouw Pokémon met die van je vrienden. Tevens kun je in deze versie gebruik maken van de Time Capsule-functie. Zet Pokémon van Red, Blue en Yellow om naar Crystal, en andersom. Ga naar een Pokémon Centre en start het ruilproces!

Nieuwe Pokémon types in Pokémon Crystal Version

In deze versie van de bekende Pokémon-reeks, komen voor het eerst twee nieuwe types voor: De Steel-type en de Dark-type Pokémon. Verzamel ook al deze Pokémon types en vecht tegen gym leaders zoals Whitney, Falkner en Pryce.

De Pokémon soorten die voorkwamen in Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version en Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition zijn ook grotendeels te vinden in Pokémon Crystal. Een verschil met de Pokémon Gold Version en Pokémon Silver Version, is dat je hier makkelijker Suicune kunt vangen! Daarnaast kun je in Crystal voor het eerst een female character spelen.

Niet alle Pokémon zijn te krijgen in Pokémon Crystal Version, ruil dus de Pokémon met vrienden die Pokémon Gold Version hebben!

Ervaar de klassieke Pokémon games

Ervaar de klassieke Pokémon games opnieuw op je Nintendo DS-systeem. Koop bij Gamecardsdirect je downloadcode en wissel deze in bij de Nintendo eShop. Zó speel je in no-time Pokémon Crystal Version:

 1. Start je Nintendo 2DS of 3DS op en open de Nintendo eShop;
 2. Klik op het MENU en daarna op Downloadcode Gebruiken;
 3. Gebruik de code die je van Gamecardsdirect hebt ontvangen;
 4. Bevestig de aankoop en download de game!

Omschrijving

Ontdek de mysterieuze wereld van Pokémon Crystal! Hoewel in deze unieke opvolger van Pokémon Gold en Silver veel spannende elementen uit voorgaande versies voorkomen, zorgen een heleboel zowel grote als kleine vernieuwingen voor een gloednieuwe spelervaring.

Inwisselinstructies

Nintendo 3DS Game downloaden:


1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo 3DS
2. Klik op MENU.
3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo 3DS Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • WhatsApp:
  +31 (0)6 24729043
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • pokemon-gold
  Bezorgd per e-mail

  Pokémon Gold (Engels)

  € 9,99
 • pokemon-silver
  Bezorgd per e-mail

  Pokémon Silver (Engels)

  € 9,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.