be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Pokémon Shield

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Krijg nu een bonus met Pokémon Shield!
 • Vanaf 15 november 2019 in te wisselen in de Nintendo eShop
 • Start je avontuur in het nieuwste Pokémon-gebied; Galar
Meer informatie
€ 59,99

Informatie

Pokémon Shield voor de Nintendo Switch met bonus item!

Koop Pokémon Shield en krijg een gratis bonus!

Koop Pokémon Shield digitaal in onze webshop en ontvang een gratis bonus! Als je Pokémon Shield koopt krijg je een gouden leren koffer cadeau die je met de release van de game kunt inwisselen in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. We hebben maar een beperkt aantal codes om weg te geven, dus bestel snel! Lees meer informatie over deze promo hier.

Wat is Pokémon Shield?

Pokémon Shield is net zoals Pokémon Sword de achtste generatie Pokémon games die op 15 november 2019 uit komt voor de Nintendo Switch. Maak je klaar voor een nieuw avontuur in Galar, een diverse omgeving met zowel kleine dorpjes, moderne steden, bosrijke landschappen en besneeuwde bergen. De Pokémon die in deze regio leven hebben samen met de inwoners hard gewerkt aan het opbouwen van de industrie. Jouw doel om Pokémon-meester te worden gaat van start met één van de 3 nieuwe starter-Pokémon.

Wil je een sneak peek van Pokémon Sword en Shield op de Nintendo Switch? Lees dan onze review op de Gamecardsdirect blog.

Welke starter-Pokémon kun je kiezen in Pokémon Sword en Shield?

In zowel Pokémon Sword als Shield begin je het avontuur met een Pokémon-partner, en kun je kiezen uit 3 nieuwe Pokémon:

 • Sobble – een schuchtere water-Pokémon
 • Grookey – een ondeugende maar nieuwsgierige gras-Pokémon
 • Scorbunny – een energieke vuur-Pokémon

Deze Pokémon hebben allemaal hun eigen aanvallen en eigenschappen. Welke zou jij kiezen?

Wat is nieuw in Pokémon Shield?

In Pokémon Shield kun je een nieuw landschap ontdekken in de Pokémon-wereld genaamd Galar. Daarnaast is in deze regio een geheel nieuw fenomeen ontdekt: Dynamax! Met dit fenomeen kan je Pokémon ‘Dynamaxen’ en daardoor gigantisch worden van formaat én kracht. 3 beurten lang is jouw Pokémon een stuk sterker en belooft het een spannende battle. Maar je tegenstander kan natuurlijk ook zijn/haar Pokémon Dynamaxen, dus zet je beste beentje voor!

Zijn er verschillen tussen Pokémon Sword en Shield?

Er zijn een aantal verschillen tussen de Sword- en Shield-versie van deze Pokémon games. Net zoals voorgaande Pokémon-spellen zoals Black & White en X & Y, hebben Pokémon Sword en Shield beide een aantal exclusieve Pokémon. Deze zijn ook alleen te vangen in de desbetreffende editie maar kunnen wel met elkaar geruild worden. Weet jij nog niet voor welke editie je moet gaan? Misschien helpt het om te weten welke Pokémon je krijgt met Pokémon Shield: Larvitar, Pupitar, Tyranitar, Goomy, Sliggoo, Goodra, Solosis, Duosion, Reuniclus, Vullaby, Mandibuzz, Galarian Ponyta, Sableye en Drampa. Bovendien heeft Pokémon Shield de Legendarische Pokémon Zamazenta!

Wil je weten wat voor exclusives Pokémon Sword biedt? Klik dan hier.

Omschrijving

Belangrijk: deze versie bevat geen SteelBook®.

Beleef de spannendste avonturen in Galar, een uitgestrekt gebied met verschillende omgevingen, van het idyllische platteland en moderne steden tot een bosrijk landschap en besneeuwde bergen. De mensen en Pokémon die daar wonen hebben samengewerkt om de industrie in de regio op te bouwen.

Op je reis kun je diverse Gyms bezoeken om uiteindelijk Pokémon-meester te worden! Je hoeft niet alles in je eentje te doen, want Galar herbergt nieuw ontdekte Pokémon die je kunt kiezen als je eerste partner!

Inwisselinstructies

Nintendo Switch Game downloaden:

1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo Switch
2. Klik op MENU.
3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo Switch Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • WhatsApp:
  +31 (0)6 24729043
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • nintendo-switch-online-3-maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 3 maanden

  € 7,99
 • pokemon-sword
  Bezorgd per e-mail

  Pokémon Sword

  € 59,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.