be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Pokémon Silver (Engels)

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Digitale Game
 • Nintendo 3DS
 • Engelstalig
Meer informatie
€ 9,99

Informatie

Pokémon Silver voor de Nintendo DS-systemen

Speel je favoriete Pokémon game op Nintendo 2DS + 3DS

Het spel dat iedereen in zijn greep hield in de jaren ‘90 en ‘00 is terug! Pokémon Silver was voor het eerst te spelen op de Game Boy van Nintendo. Heb jij dit spel vroeger gespeeld en wil je de avonturen herbeleven? Dat kan met Pokémon Silver voor 3DS. Anders dan Pokémon Soul Silver, is deze exact hetzelfde als de Game Boy versie die in Europa uitkwam in 2001!

De game is de originele versie van Pokémon Silver Version en alleen digitaal verkrijgbaar. Vang ze wederom allemaal!

Let op: deze versie is volledig in het Engels!

Vang Johto en Kanto Pokémon op je 2DS en 3DS!

In Pokémon Silver kom je zowel Pokémon van Kanto als Johto tegen. Ruil Pokémon met je vrienden nu draadloos. Tevens kun je gebruikmaken van de Time Capsule-functie. Je kunt hiermee Pokémon van Red, Blue en Yellow omzetten naar Silver, en vice versa. Ga naar een Pokémon Centre en start de ruiling!

Nieuwe Pokémon soorten in Pokémon Silver Version

In deze versie van de bekende Pokémon-reeks, komen voor het eerst twee nieuwe types aan bod: De Steel-type en de Dark-type Pokémon. Verzamel ook al deze Pokémon types en vecht tegen gym leaders zoals Whitney, Falkner en Pryce.

De Pokémon soorten die voorkwamen in Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version en Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition zijn eveneens te vinden in Pokémon Silver.

Niet alle Pokémon zijn te krijgen in Pokémon Silver Version, ruil dus de Pokémon met vrienden die Pokémon Gold Version hebben!

Ervaar de klassieke Pokémon games

Ervaar de klassieke Pokémon Silver Version opnieuw op je Nintendo 2DS of 3DS. Koop bij Gamecardsdirect je downloadcode en wissel deze in bij de Nintendo eShop. Zó speel je in no-time Pokémon Silver Version:

 1. Start je Nintendo 2DS of 3DS op en open de Nintendo eShop;
 2. Klik op het MENU en daarna op Downloadcode Gebruiken;
 3. Gebruik de code die je van Gamecardsdirect hebt ontvangen;
 4. Wissel de code in en download de game!

Omschrijving

Welkom bij de schitterende avonturen Pokémon Gold en Silver! Deze twee games zijn zeer kleurrijk en bevatten hele hordes nieuwe Pokémon bovenop de 150 uit Pokémon Red en Blue. Je start deze game als beginnende trainer en je verkent het eiland Johto. Jouw doel is om zoveel mogelijk Pokémon te vangen. Er zullen wat bekende snoetjes opduiken uit het lange gras, maar je zult ook versteld staan van de vele nieuwe Pokémon die in dit spel hun debuut maken. Probeer eens wat nieuwe aanvalstechnieken uit en verbaas je over de verrassende evoluties terwijl je jouw Pokédex aanvult met de nieuwste ontdekkingen.

Inwisselinstructies

Nintendo 3DS Game downloaden:


1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo 3DS
2. Klik op MENU.
3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo 3DS Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • WhatsApp:
  +31 (0)6 24729043
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • pokemon-gold
  Bezorgd per e-mail

  Pokémon Gold (Engels)

  € 9,99
 • pokemon-crystal
  Bezorgd per e-mail

  Pokémon Crystal (Engels)

  € 9,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.