be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • 1-4 spelers
 • Actie- puzzle spel
 • Officiële leverancier
Meer informatie
€ 19,99

Informatie

Wat is Snipperclips voor een spel?

Snipperclips – Geknipt om samen te spelen! is een actie-puzzelspel voor de Nintendo Switch. Je gaat aan de slag met Snip en Clip, twee papieren vriendjes die in elke vorm kunnen veranderen door ‘geknipt’ te worden. Je krijgt een reeks puzzels die je moet oplossen door passende vormen te creëren. De ene keer moet je stromend water opvangen, de andere keer moet je een basketbal in het net zien te gooien. Elk level is uniek en vraagt om een doordachte aanpak. Communiceer met je teamgenoot en knip voorzichtig de juiste vormen, want voor elke puzzel is een oplossing!

Wil jij extra levels, nieuwe functies bovenop de originele inhoud van Snipperclips? Koop dan het Snipperclips Plus pakket!

Met hoeveel spelers kun je Snipperclips spelen op de Nintendo Switch?

Hoewel Snipperclips echt het ideale couch co-op spel is en geknipt is voor 2 spelers, is het ook mogelijk om het spel met meer of minder mensen te spelen. Zo kun je de Wereld-stand ook in je eentje beleven en de Nintendo Switch zelfs in handheld-mode gebruiken. Het is ook mogelijk om Snipperclips met twee tot vier personen te spelen in de Blitz-stand. In deze spelmodus probeert elk team zoveel mogelijk punten te scoren in een reeks teamsporten zoals basketbal, hockey of een versnipper-gevecht. De Party-stand kan ook door twee tot vier speler worden gespeeld. Tijdens dit puzzelfeest worden jij en je medespelers uitgedaagd om complexe vormen te knippen en een reeks hindernissen te doorstaan.

Hoe kun je Snipperclips online aanschaffen voor de Nintendo Switch?

Je kunt Snipperclips – Geknipt om samen te spelen! heel eenvoudig aanschaffen door de digitale code in onze webshop te bestellen. Gamecardsdirect is een officiële leverancier van digitale Nintendo games en bovendien 24/7 open. Wacht dus niet langer op een fysiek spel en download binnen enkele minuten Snipperclips direct op jouw Nintendo Switch met deze code. Voeg het spel toe aan je bestelling en ga naar het betaaloverzicht. Vul hier enkele gegevens in en kies uit een van onze vele betaalmethodes om de betaling af te ronden. De code wordt per e-mail verstuurd en kan meteen worden ingewisseld!

Omschrijving

In deze creatieve, nieuwe puzzelgame vol actie moeten spelers communiceren, samenwerken en hun fantasie gebruiken om eenvoudige en complexe puzzels op te lossen door papieren personages in nieuwe vormen te knippen. Speel de hoofdgame alleen of met een vriend en trommel vervolgens anderen op voor dynamische puzzels en andere activiteiten voor maximaal vier spelers.

GAME SIZE N/A
ACCESSORY COMPATIBILITY N/A
LANGUAGE AVAILABILITY English, French, Italian, German, Spanish, Dutch
CONSOLE Nintendo Switch
TYPE N/A
ORIGINAL SYSTEM Nintendo Switch
MULTIPLAYER MODE Simultaneous
PLAYERS 1-4
AGE RATINGS 3
COPYRIGHTS © 2017 Nintendo

Inwisselinstructies

Nintendo Switch Game downloaden:

 1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo Switch
 2. Klik op MENU.
 3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
 4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo Switch Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Leeftijdsvalidatie


PEGI 3

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • nintendo-switch-online-3-maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 3 maanden

  € 7,99
 • snipperclips-pluspack
  Bezorgd per e-mail

  Snipperclips Plus Pakket

  € 9,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.