be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Splatoon 2

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Exclusief voor Nintendo Switch
 • Multiplayer schietspel
 • Versla je tegenstander door ze neer te schieten en het terrein in jou kleur te bedekken
Meer informatie
€ 54,99

Informatie

Splatoon 2 voor Nintendo Switch

Klieder altijd, overal en met iedereen in Splatoon 2!

Het is heel eenvoudig om de tijd volledig kwijt te raken als je de kleurrijke en levendige wereld van Splatoon 2 betreedt. In deze game draait alles om verf in alle kleuren van de regenboog. Je kruipt in de huid van een Inkling, deels mens, deels inktvis. In hun menselijke gedaante hebben ze een inkt-spuitend wapen in bezit die gebruikt kan worden om alles om je heen onder inkt te dompelen. En als inktvis? Dan kunnen ze vliegensvlug en moeiteloos door een poel verf navigeren, zelfs verticale muren op. Klinkt Splatoon 2 wel als een game voor jou? De opvolger van Splatoon op de Wii U is eenvoudig met deze code te downloaden op jouw Nintendo Switch! Wil je meer weten over de DLC Splatoon 2: Octo Expansion, klik dan hier.

Wat is nieuw in Splatoon 2?

In Splatoon 2 maak je kennis met nieuwe wapens, locaties en mode (zeer belangrijk in de wereld van Inklings). Naast de verbeterde Klodderroller en Bloplader zijn ook een aantal nieuwe wapens toegevoegd aan de game, zoals de Dubbelknallers! Dan gebruik je niet één maar twee handen om gekleurde inkt te schieten in meerdere richtingen. Daarnaast zijn er maar liefst 7 nieuwe levels toegevoegd aan Splatoon 2 zoals Lekkerbektrack en Vinvis Fitness. En de mode? Er zijn natuurlijk een paar jaar overheen gegaan sinds het vorige spel, dus het is wel begrijpelijk dat Inkling-fashion ook met de tijd mee gaat. ;)

Speel alleen of samen in Splatoon 2 multiplayermodus

In het single-player verhaal wordt jouw hulp ingeschakeld om vermiste Callie, zangeres bij de Squid Sisters, op te sporen. Je zult met behulp van diverse wapens allerlei hindernissen moeten overwinnen en vijanden verslaan om Callie te vinden en de Squid Sisters weer te herenigen. Maar Splatoon 2 is ook een leuk spel om samen of tegen vrienden en vreemden te spelen! Zo kun je in Grondoorlog strijden tegen het andere team om zoveel mogelijk oppervlakte met jouw teamkleur te bekliederen. Je kunt Splatoon 2 offline spelen met maar liefst 8 mensen! Of doe mee met het Splatfest, waarbij je het opneemt tegen Inklings over de hele wereld. Houdt er wel rekening mee dat je hier een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap voor nodig hebt. Splatoon 2 zonder abonnement spelen? Dan speel je lekker de offline modus! In de nieuwe spelstand Salmon Run moet je met 2 andere spelers agressieve Salmonieten verslaan en kostbare eieren verzamelen die ze achterlaten.

Splatoon 2 voor Nintendo Switch kopen bij Gamecardsdirect

Koop bij Gamecardsdirect een gamecode en profiteer van de snelste digitale levering. Als je Splatoon 2 digitaal aanschaft kun je al binnen enkele minuten beginnen met downloaden en spelen. Download Splatoon 2 in de Nintendo eShop met deze gamecode en ga snel aan de slag. Alvast veel plezier, of zoals ze zeggen in de taal van de Inklings, “Zerhf-myooh”!

Omschrijving

Klieder altijd, overal en met iedereen in Splatoon 2, exclusief voor de Nintendo Switch. In dit vervolg op de succesvolle shooter kun je opnieuw potjes van vier tegen vier spelen. Daarnaast zijn er nieuwe levels, nieuwe kleding, nieuwe wapens en nog veel meer!

In Grondoorlog (oftewel Turf War) is het doel simpel: zo veel mogelijk terrein veroveren door het te bedekken met de kleur inkt van jouw team. Het team met het grootste territorium wint! Verander in een inktvis om razendsnel door de inkt van je team te zwemmen. Op die manier kun je ook muren beklimmen die onder de inkt zitten, nietsvermoedende tegenstanders in een hinderlaag lokken en tal van andere tactieken uitkienen.

GAME SIZE N/A
ACCESSORY COMPATIBILITY N/A
LANGUAGE AVAILABILITY EFIGSDR
CONSOLE Nintendo Switch
TYPE Nintendo Switch
ORIGINAL SYSTEM Download and Card
MULTIPLAYER MODE Simultaneous
PLAYERS 1-10
AGE RATINGS PEGI 7; USK 6
COPYRIGHTS Splatoon 2 © 2017 Nintendo 

Inwisselinstructies

Nintendo Switch Game downloaden:

 1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo Switch
 2. Klik op MENU.
 3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
 4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo Switch Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Leeftijdsvalidatie


PEGI 7+

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • splatoon-2-octo-expansion
  Bezorgd per e-mail

  Splatoon 2: Octo Expansion

  € 19,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.