be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Spotify Premium

  Met een Spotify Premium abonnement kun je onbeperkt muziek streamen, luisteren en delen met vrienden!

  Spotify Premium

Spotify Premium

3 resultaten
spotify-gift-card-10
Bezorgd per e-mail

Spotify Gift Card €10

€ 10,00
spotify-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

Spotify Gift Card €30

€ 30,00
spotify-gift-card-60
Bezorgd per e-mail

Spotify Gift Card €60

€ 60,00

Wat is Spotify?

Spotify is dé muziek streamingdienst die al door tig miljoen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Je krijgt met een abonnement op Spotify toegang tot een muziekbibliotheek met maar liefst 40 miljoen liedjes. Je kunt al jouw favoriete artiesten en bands op Spotify vinden. Daarnaast is het ook op vrijwel elk apparaat dat een internetverbinding heeft te gebruiken, zoals je smartphone, tablet en computer, maar ook op bijna alle spelcomputers! Koop een Spotify Gift Card, sluit een Premium abonnement af en luister naar jouw muziek waar en wanneer je maar wilt.

Wat voor Spotify-abonnement kan ik nemen?

Spotify biedt het betaalde Premium abonnement aan. Met dit abonnement krijg je vele voordelen die je niet krijgt met een gratis account. Zo heb je geen last meer van die vervelende reclames tussen nummers door, kun je onbeperkt nummers overslaan en daarnaast ook offline liedjes beluisteren. Ook kun je Spotify overal mee naartoe nemen, dus al zit je in de trein op weg naar school, in de wachtruimte bij de dokter of ’s avonds thuis op de bank, je kunt altijd naar jouw favoriete muziek luisteren. Én dat ook nog in hoge geluidskwaliteit! Kortom, met een Spotify Premium-abonnement kun je zonder restricties van muziek genieten. Dit abonnement kost €9,99 per maand.

Hoe sluit ik een Spotify Premium-abonnement af?

Het kopen en activeren van een Spotify Premium-abonnement is zeer gemakkelijk. Volg deze stappen en je kunt vlug aan de slag:

 1. Kies een Spotify Gift Card om 1, 3 of 6 maanden een Premium abonnement af te sluiten. Voeg de kaart toe aan je winkelmandje;
 2. Vul je naam en e-mailadres in;
 3. Gebruik één van onze betaalmethodes en reken het product af;
 4. Je ontvangt nu per e-mail de inwisselcode;
 5. Ga nu naar www.spotify.com/nl/redeem;
 6. Maak een account aan of log in met je account;
 7. Vul de code in en klik op ‘Code invoeren’. Je kunt direct muziek luisteren met je nieuwe abonnement op Spotify Premium!
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.