be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Super Mario Maker 2 + 12 Maanden NSO

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Digitale Game
 • Nintendo Switch
 • Officiële leverancier
Meer informatie
€ 64,99

Informatie

Super Mario Maker 2 + Nintendo Switch Online 12 maanden

Wat krijg ik met deze digitale Super Mario Maker 2 en Nintendo Switch Online bundel?

Deze bundel bevat het spel Super Mario Maker 2 en een abonnement van 12 maanden op Nintendo Switch Online. Zo kun je én je eigen Super Mario-levels ontwerpen, én verbinding maken met het online netwerk van Nintendo! Deze bundel is een ideaal starterspakket voor Nintendo Switch-eigenaren, maar kan ook worden gebruikt als je al een actief abonnement hebt. De 12 maanden van dit lidmaatschap worden dan toegevoegd aan je Nintendo Switch Online looptijd. Kort samengevat, deze bundel bevat het volgende:

 • 1 digitale code voor het spel Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch
 • 1 digitale code voor een individueel 12 maanden Nintendo Switch Online-abonnement

Wil je het spel of abonnement los kopen? Klik dan hier voor Super Mario Maker 2 en hier voor ons aanbod van Nintendo Switch Online-abonnementen.

Wat is Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch?

In Super Mario Maker 2 kun je de Super Mario-levels van je dromen maken! In deze game op de Nintendo Switch is bijna alles mogelijk en stel je zelf een creatie samen die je kunt delen met de rest van de wereld met behulp van Nintendo Switch Online. Heb je Super Mario-spellen altijd al leuk gevonden, maar had je toen al goede ideeën die de levels nog leuker of uitdagender zouden maken? Dan is nu je kans! In Super Mario Maker 2 brengt jouw ideeën tot leven door zelf levels in elkaar te zetten. Plaats muntjes en vijanden, hoge paddenstoelen en groene buizen, en kies daarnaast uit ouderwetse en nieuwe Mario thema’s. Zo creëer jij een Super Mario-wereld die nog nooit eerder is gemaakt!

Wat kan ik met Nintendo Switch Online?

Met een Nintendo Switch Online-abonnement kun je verbinding maken met het online netwerk van Nintendo. In Super Mario Maker 2 op de Nintendo Switch kun je met deze bundel 12 maanden lang jouw creaties delen én de creaties van andere spelers over de hele wereld testen in Course World! Deze online verzamelplaats is dé plek om leuke Super Mario-levels te ontdekken. Ben je op zoek naar iets specifiek? Sorteer dan op moeilijkheidsgraad, thema of regio.

Inwisselinstructies

Nintendo Switch Game downloaden:

1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo Switch
2. Klik op MENU.
3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo Switch Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • WhatsApp:
  +31 (0)6 24729043
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.