be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Super Smash Bros. for 3DS

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Digitale Code
 • Nintendo 3DS
 • Officiële leverancier
Meer informatie
€ 44,99

Informatie

Neem het gevecht overal mee naar toe met Super Smash Bros. 3DS

In Super Smash Bros. 3DS vecht je met de leukste Nintendo karakters in 3D! Het is het eerste spel in de Super Smash Bros.-serie die je met je overal mee naartoe kunt nemen op de Nintendo 3DS. In dit competitieve vechtspel kun je met 38 personages uit verschillende Nintendo-series tegen elkaar vechten in maar liefst 40 unieke arena’s die elk een thema hebben. Je kunt van elk personage zelfs speciale aanvallen en outfits aanpassen naar jouw smaak. Je zult spelenderwijs uitrusting verdienen die je vervolgens kunt gebruiken om jouw karakter bijvoorbeeld beter te laten worden in aanvallen, verdedigen of snelheid.

Welke vechters zijn er in Super Smash Bros. op de Nintendo 3DS?

Super Smash Bros. 3DS heeft in vergelijking met Super Smash Bros. Brawl op de Wii weinig nieuwe vechters om mee te spelen. Je kunt in Super Smash Bros. 3DS wel weer aan de slag met bekende Nintendo personages spelen zoals Mario, Donkey Kong, Link, Samus, Kirby, Pit, Olimar en ga zo maar door.

Wil je naast de standaard karakters nóg meer vechters hebben om uit te kiezen? Ga dan voor de Super Smash Bros. 3DS Collectie 2! Met deze bundel krijg je nieuwe vechters, levels, muziek en outfits! Klik hier voor meer informatie.

Hoe koop ik Super Smash Bros. 3DS digitaal?

Je kunt Super Smash Bros. 3DS kopen door deze code in je winkelmandje te leggen en de bestelling af te ronden. Met een digitale game kun je binnen enkele minuten als beginnen met downloaden en spelen! Nadat je de code hebt ontvangen kun je de volgende stappen volgen:

 1. Start je Nintendo 3DS op en open de Nintendo eShop;
 2. Klik op MENU en vervolgens op Downloadcode gebruiken;
 3. Vul hier de inwisselcode in voor Super Smash Bros. 3DS;
 4. Bevestig het inwisselen en begin direct met downloaden!

Omschrijving

 • Format: Digitale code;
 • Uitgever: Nintendo;
 • Type: Downloadcode geleverd per e-mail;
 • Geldig voor: 3DS.

Beroemde namen uit populaire Nintendo-series en gastpersonages komen samen in een handheld-vechtspel vol spectaculaire actie. Met de unieke spelstanden, een online-meerspelerstand, de mogelijkheid je eigen personage te maken en het grootste aanbod aan speelbare vechters ooit, is Super Smash Bros. for Nintendo 3DS echt het ultieme vechtspel!

De basis van Super Smash Bros. is simpel. Kies een personage, gebruik zijn of haar unieke acties en speciale aanvallen om je tegenstanders schade toe te brengen, en raak ze vervolgens met een smashaanval om ze uit beeld te slaan! Hoe groter de schade bij je tegenstanders - weergegeven door een percentage - hoe verder je ze weg kunt slaan. Dus raak ze waar je kan tot ze beginnen te stomen, en gebruik je sterkste smashaanval om ze uit het level te lanceren! Speel tegen nabije vrienden op dezelfde tv, of strijd online met spelers van over de hele wereld.

Kijk op amiibo.nintendo.eu voor compatibele amiibo™ en de meest recente informatie. Om amiibo te gebruiken op Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- en/of Nintendo 2DS-systemen is een NFC-lezer/-schrijver voor Nintendo 3DS nodig. De NFC-lezer/-schrijver voor Nintendo 3DS zal later dit jaar beschikbaar komen.

Inwisselinstructies

Nintendo 3DS Game downloaden:

 1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo 3DS
 2. Klik op MENU.
 3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
 4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo 3DS Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Nog vragen? Check onze FAQ en Handleidingen.

Heb je nog vragen over bepaalde producten check onze FAQ, lukt het niet om je product te activeren of in te wisselen check dan onze handleidingen.

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • super-smash-bros-bundle-collection-2
  Bezorgd per e-mail

  Super Smash Bros. Bundle Collection 2

  € 24,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.