be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Super Smash Bros. Ultimate + 12 Maanden NSO

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Digitale Game
 • Nintendo Switch
 • Direct Geleverd
Meer informatie
€ 74,99

Informatie

Vecht 12 maanden lang tegen andere spelers met deze Super Smash Bros. Ultimate en Nintendo Switch Online bundel!

Met deze digitale bundel krijg je het best van twee werelden: Super Smash Bros. en online gamen! De laatste versie van deze serie, Super Smash Bros. Ultimate, is offline te spelen op de Nintendo Switch met maar liefst 8 mensen. Je kunt echter ook je vaardigheden op de proef stellen door de strijd aan te gaan met andere spelers over de hele wereld. Met het Nintendo Switch Online-abonnement kun je 12 maanden lang verbinding maken met het online netwerk, en zo je aansluiten bij de online community van Super Smash Bros. Ultimate. Met deze bundel ben je ook nog eens goedkoper uit in vergelijking met een afzonderlijke aankoop!

Wat voor spel is Super Smash Bros. Ultimate?

Super Smash Bros. Ultimate is alweer het 5e spel in de Super Smash Bros.-spellenreeks van Nintendo. Je vecht met de leukste Nintendo-personages in de coolste arena’s die allemaal een thema hebben. Het doel is om al jouw tegenstanders de arena uit te schieten en als laatste over te blijven. Met maar liefst 74 vechters, waarvan 11 nieuwe zoals de Inkling van Splatoon 2 en Simon van Castlevania, is dit het grootste Super Smash Bros.-spel ooit!

Wil je nog meer weten over Super Smash Bros. Ultimate? Lees ons blogartikel hier.

Wat is Nintendo Switch Online?

Een Nintendo Switch Online-abonnement geeft je voor een bepaalde tijd onbeperkte toegang tot het online netwerk van Nintendo op jouw Nintendo Switch. Zo kun je o.a. Super Smash Bros. Ultimate tegen andere spelers over de hele wereld spelen, jouw Stage Builder-creaties delen en het werk van andere spelers uitproberen. Als je deze bundel koopt krijg je naast de gamecode voor Smash Ultimate een code voor een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap voor 12 maanden.

Omschrijving

Super Smash Bros.™ Ultimate

De meeste vechters in de geschiedenis van Super Smash Bros.!

Mario, Kirby en al je andere favorieten gaan de strijd aan in de nieuwe game uit de Super Smash Bros.-serie! Alle vechters die ooit hebben meegevochten, zijn nu opnieuw van de partij, met bovendien een paar nieuwe gezichten! Er zijn meer dan 100 levels, meer dan 800 muzieknummers, en meer hulptrofeeën, voorwerpen en Pokémon... Dit is de grootste Smash Bros.-game ooit!

Met de Nintendo Switch kun je Smash altijd, overal en met iedereen spelen!

Productinformatie

Merk: Nintendo
Platform: Nintendo Switch
Genre: Vechtspel
Speleditie: 12 Maanden Nintendo Switch Online Bundel
Beschikbare talen: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands, Russisch
Regio: N/A
Multiplayer: Ja

Inwisselinstructies

Nintendo Switch Game downloaden:

1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo Switch
2. Klik op MENU.
3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo Switch Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • WhatsApp:
  +31 (0)6 24729043
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • super-smash-bros-ultimate
  Bezorgd per e-mail

  Super Smash Bros. Ultimate

  € 69,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.