be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

TransCash

0 resultaten

Koop Transcash Vouchers online voor je prepaid creditcard

Koop online Transcash Top Up vouchers voor je prepaid creditcard bij Gamecardsdirect. Je kunt online betalen zonder dat je een bank geregistreerde creditcard nodig hebt. Op die manier kunt je veilig online aankopen doen zonder persoonlijke informatie te delen.

Wat is Transcash en wat kan ik doen met Transcash-bonnen?

Transcash biedt jou de mogelijkheid om een prepaid creditcard te gebruiken. Je kunt online winkelen met de Transcash Mastercard, zonder dat je je persoonlijke bankgegevens hoeft te gebruiken. Je kunt je Transcash Mastercard aanvullen met één van onze Transcash-cheques. Koop ze online, veilig en snel bij Gamecardsdirect.

De Transcash prepaid voucher is ideaal omdat je deze kunt gebruiken om je digitale creditcard op te waarderen. Je kunt geld toevoegen aan je TransCash Prepaid Debit Card met een TransCash code die je online kunt kopen bij Gamecardsdirect.

Koop Transcash vouchers online

Om de Transcash vouchers bij Gamecardsdirect te gebruiken, heb je een Transcash Mastercard nodig. Je kunt dan online Transcash-cheques kopen bij Gamecardsdirect. Je ontvangt deze in je e-mail. De code die je ontvangt, is de opwaardeercode voor je Transcash Mastercard. Wissel het geld snel en eenvoudig in op je prepaid MasterCard.

Bij Gamecardsdirect kun je de volgende waarden kiezen:

  • TransCash 20;
  • TransCash 50;
  • TransCash 100;
  • TransCash 150;
  • TransCash 200;
  • TransCash 250;
  • TransCash 500.

Betaal Transcash online met creditcard of Carte Bleue

De primaire kaart is herlaadbaar met TransCash-codes van Gamecardsdirect. Je kunt verschillende betaalmethoden gebruiken om TransCash online te kopen. Je kunt de Transcash oplaadbon gebruiken om saldo toe te voegen aan je Transcash Mastercard. Nadat je het saldo hebt toegevoegd aan je digitale creditcard, kun je de prepaid creditcard gebruiken om aankopen te doen.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.