be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Utomik 3 maanden

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Ongelimiteerd PC-gamen
 • Jouw favoriet games
 • Voor liefhebbers van AAA classics, indie, casual, retro, avontuur en kinderspellen!
Meer informatie
€ 18,00

Informatie

 • Met deze kaart kan je 3 maanden lang gebruikmaken van de Utomik-gamingdienst.
 • Met Utomik heb je toegang tot honderden verschillende PC-games, zowel single-player als multiplayer. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding.
 • Gamecardsdirect biedt veel verschillende betaalopties om voor jouw 3 maandenkaart te betalen.
 • Ontvang meteen jouw kaart per e-mail.
 • Deze kaart is geldig tot 1 jaar na aankoopdatum.

Wat kan je doen met een Utomik 3 maanden kaart?

Met een abonnementskaart van 3 maanden kan je gebruik gaan maken van een enorme bibliotheek aan PC videogames, variërend van singleplayer games tot multiplayer games. Er is voor iedereen wat wils in de game database van Utomik. Je kan terwijl je de game uit de database haalt meteen beginnen met gamen, dus geen ellenlange downloadtijden of een computer die uitpuilt van de software die je niet meer gebruikt.

Hoe kan je jouw Card activeren?

Ga naar www.utomik.com/redeem en vul hier jouw gekochte code in en klik op Redeem this code. Na het succesvol inwisselen van je code kan je gelijk gaan gamen.

Hoe kan je een 3 maanden kaart aanschaffen?

Een 3 maanden kaart van Utomik aanschaffen bij Gamecardsdirect is heel snel, simpel en vooral veilig. Je doet het als volgt:

 1. Ga naar het product dat je wilt aanschaffen en leg deze in je digitale winkelmandje.
 2. Vul enkele gegevens in.
 3. Kies voor één van de vele betaalopties die wij aanbieden in onze webshop.
 4. Rond jouw order af en ontvang meteen jouw code in je e-mail. Dat is wel zo handig!

Welke varianten van de Utomik Game Card verkopen wij in onze webshop?

Er zijn 3 varianten van dit type gamecards, te weten 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden. Kies de kaart die het beste bij jou past.

Algemene Condities

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe is de aankoop van digitale producten en digitale inhoud definitief. Dit betekent dat er geen restitutie zal worden gegeven, tenzij anders vermeld door de lokale wetgeving of onze leverancier van de gekochte cadeau- of gamecard.

Geen codes ontvangen?

Heb je jouw codes niet binnen 10 minuten ontvangen? Houd er rekening mee dat het wat langer kan duren als je een andere betaalmethode gebruikt, zoals PayPal.

Het is ook mogelijk dat uw e-mail met de code in de spam-folder of de commerciële map staat. Staat de e-mail niet in een van deze folders? Neem gerust contact met ons op.

Houd er rekening mee dat we de informatie niet langer dan 30 dagen bewaren, dus zorg ervoor dat je daarom binnen deze periode contact met ons opneemt!

Moeilijkheden met het verzilveren van je code?

Balen als je problemen hebt met het inwisselen van de code. Zorg ervoor dat de website deze codes accepteert als betaalmethode. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen over onze digitale producten?

Als je verder vragen hebt over onze producten, kijk op onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen voorzien van antwoord. Staat je vraag er niet bij? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Steam Gift Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Steam Gift Card €50

  € 50,00 € 49,55
 • Utomik 6 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Utomik 6 maanden

  € 32,00
 • Utomik 12 Maanden
  Bezorgd per e-mail

  Utomik 12 Maanden

  € 58,00
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.