be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Xbox Game Pass

    Met een Xbox Game Pass krijg je toegang tot een online bibliotheek waarop je allerlei games kunt terugvinden en downloaden op je Xbox One! Je kunt State of Decay 2 of Sea of Thieves spelen, maar ook Crackdown 3 of Forza Horizon 4.

    Xbox Game Pass

Xbox Game Pass

4 resultaten
xbox-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass 3 maanden

€ 29,99
xbox-game-pass-6-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass 6 maanden

€ 59,99
xbox-game-pass-ultimate-1-maand
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

€ 12,99
xbox-game-pass-ultimate-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€ 38,99

Xbox Game Pass, wat is dat eigenlijk?

Xbox Game Pass is een online-gamingplatform waarop je een enorm aantal games kunt terugvinden die je kan downloaden op je Xbox 360 of Xbox One. Met de Game Pass van Microsoft Xbox kan je ruim 100 games gaan spelen met slechts 1 enkel abonnement. Je kan in onze webshop een 6 maanden abonnement kopen op deze dienst en meteen beginnen met gamen. Je kan Xbox Game Pass gebruiken op je Xbox One, Xbox 360 en je Windows PC en laptop.

Welke games zijn er te spelen op Xbox Game Pass?

Speel een gigantisch aanbod aan games via Xbox Game Pass. Denk aan nieuwe games, zoals State of Decay 2 of Sea Thieves, maar ook Crackdown 3 of Forza Horizon 4. Sommige games worden zelfs bij release op Xbox Game Pass gezet, zodat jij een van de eerste bent die met deze games aan de slag kan gaan. Je kan overigens ook de meest succesvolle indie-games spelen op jouw abonnement bij deze dienst, maar ook jouw favorieten van de originele Xbox.

Op welke consoles van Microsoft kan je gebruikmaken van Xbox Game Pass?

Je kan gebruikmaken van Xbox Game Pass op de volgende consoles van Microsoft: de Xbox 360 en Xbox One. Natuurlijk kan je games van deze twee consoles gaan spelen, maar je kan dus ook games van de originele Xbox opnieuw gaan beleven. Je kan jouw abonnement op Game Pass ook combineren met Xbox Play Anywhere. je kan dus ook gewoon op een Windows PC of laptop met Xbox Game Pass aan de slag.

Kan je je voortgang in de games die je hebt gespeeld ook opslaan?

Ja, dit kan! Dat is wel zo handig natuurlijk. Je kan gewoon je progressie opslaan. Dit is niet anders dan bij games die je fysiek aanschaft of digitaal. Je hoeft dus niet elke keer opnieuw te beginnen. Dat scheelt veel kostbare gametijd!

Komen er steeds nieuwe games op de Game Pass van Xbox?

Ja, er komen steeds nieuwe games op de Game Pass van Xbox. Regelmatig zet Microsoft Xbox nieuwe games in de videogamebibliotheek van de Game Pass, zodat deze library ook fris en aantrekkelijk blijft. Dat doet ons gamerhartje natuurlijk sneller slaan. De videogamebibliotheken van Microsoft Xbox zijn natuurlijk enorm, dus de Game Pass wordt zeker regelmatig aangevuld. Er zijn games van de originele Xbox, de Xbox 360 en Xbox One te spelen via de Game Pass.

Krijg je nog meer voordelen bij je Game Pass abonnement?

Ja, je krijgt nog meer voordelen bij je Xbox Game Pass abonnement! Je kan namelijk geselecteerde reeds gereleasete games kopen met 20% korting, en je krijgt 10% korting op gaming-extra’s en op sommige verbruiksartikelen. Coole games en ook nog kortingen, wat wil je nog meer?!

Heb je een Xbox Live Gold abonnement nodig als je online multiplayer-games wilt spelen met Xbox Game Pass?

Je hebt inderdaad een Xbox Live Gold abonnement nodig voor sommige multiplayer-games als je Xbox Game Pass aanschaft, bijvoorbeeld voor Sea of Thieves.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.