be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
€ 64,99

Informatie

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nieuwe avonturen met The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Link ontwaakt uit een lange, diepe slaap. Je merkt dat je vertrouwde koninkrijk, Hyrule, compleet is verwoest. Aan de oudere versie van Link de taak om de verantwoordelijke, Ganon, te verslaan voordat het te laat is.

In deze game heb je talloze avonturen te beleven, maar ook weersomstandigheden zorgen ervoor dat je reis niet zonder problemen verloopt. Draag warme kleding tijdens de kou, kijk uit met klimmen tijdens hevige regenbuien en gebruik metaal voorzichtig als het onweert!

Het spel is digitaal te verkrijgen bij Gamecardsdirect. Je ontvangt de downloadcode direct in je mailbox. Gebruik deze code in de Nintendo eShop om deze in te wisselen voor de game.

Verken de open wereld Hyrule in de nieuwe Zelda game

Ervaar Hyrule nu als open world! Reis met Link door het open landschap die 12x groter is dan die van Twilight Princess. Er zijn ontelbaar veel bezienswaardigheden, zoals vijandelijke kampen, de ruïnes van Hyrule, nieuwe dorpjes die je kunt verkennen en nog veel meer. Ontdek alle geheimen en nieuwe locaties in de nieuwe Zelda game!

Nieuwe features in The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Naast de Open World, zijn er meer features in deze Zelda game. Zo is het wapensysteem enorm uitgebreid en kun je je Zelda Amiibo inzetten om je te helpen! Onderstaande een aantal nieuwe features op een rij:

 • Nieuw wapensysteem voor Link
 • Honderd Shrines met puzzels en uitdagingen
 • Koken om Link’s stats te verbeteren
 • Weersomstandigheden in Hyrule zorgen voor een extra uitdaging

Nóg meer plezier met een Expansion Pass

Maak je avontuur compleet met de Legend of Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass! Deze is ook te verkrijgen bij Gamecardsdirect. Krijg extra schatkisten, een extra challenge mode en meer story content. Lees meer over de Expansion Pass.

Omschrijving

Vergeet alles wat je ooit hebt geleerd over The Legend of Zelda-games. Maak een ontdekkingsreis in een wereld vol avontuur in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een grensverleggende, nieuwe game in de bekroonde serie. Trek door velden, wouden en berggebieden om te zien wat er van het verwoeste koninkrijk Hyrule is geworden in dit adembenemende avontuur waarin je alle vrijheid hebt.

Inwisselinstructies

Nintendo Switch Game downloaden:

1. Navigeer naar de Nintendo eShop in het HOME-menu van je Nintendo Switch
2. Klik op MENU.
3. Kies vervolgens voor DOWNLOADCODE INVOEREN.
4. Voer hier de downloadcode van zestien tekens in en bevestig met OKÉ.

Je bent klaar, de game wordt nu gedownload naar je Nintendo Switch Console. De download tijd kan variëren en is afhankelijk van je internetverbinding.

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: 0784 82 369
 • WhatsApp:
  +31 (0)6 24729043
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • nintendo-switch-online-3-maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 3 maanden

  € 7,99
 • botw-expansion-pass
  Bezorgd per e-mail

  The Legend of Zelda: BotW Uitbreidingspas

  € 19,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.