be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

bit4coin gift card €10

Direct geleverd
Digitale code
 • Investeer in de toekomst
 • Veilig en anoniem cryptovaluta kopen
 • Koop bitcoin, ethereum, litecoin, bitcoin cash of ripple coins
Meer informatie
€ 10,00

Informatie

Wat zijn cryptovaluta’s?

Een cryptovaluta, ook wel bekend als cryptogeld, is een digitale munteenheid die vaak gebruikt wordt als alternatief betaalmiddel voor online aankopen. De meest bekende vorm van crypto is de bitcoin. De bitcoin werd als eerste aangekondigd in 2009 en is in de afgelopen jaren veel in waarde toegenomen. De koers van bitcoins fluctueert constant waardoor het een interessante markt is om in te investeren. In 2010 kostte één bitcoin maar 9 cent en vandaag is dat maar liefst een aantal duizenden euro’s waard!

Hoe kan ik het beste cryptovaluta kopen?

Cryptovaluta kopen is heel gemakkelijk met een bit4coin giftcard! Ben je geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is een bit4coin kaart ideaal. Met een tegoedkaart van bit4coin kun je zelf bepalen hoeveel geld je uitgeeft aan de 5 beschikbare crypto eenheden: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash en Ripple. Ga voor een €10 kaart en wissel deze in voor de valuta die jij wilt hebben. Bij Gamecardsdirect kun je ook een kaart met 25, 50 of 100 euro waarde aanschaffen. De voordelen van een bit4coin kaart zijn dat het veilig, anoniem en makkelijk te gebruiken is. De giftcards zijn 2 jaar geldig.

Hoe koop ik bitcoins met een bit4coin voucher?

Het is heel simpel om je bit4coin voucher in te wisselen voor de cryptovaluta die jij hebt gekozen. Je krijgt na het bestellen van een tegoedkaart bij Gamecardsdirect direct de code per e-mail toegestuurd. Deze pincode kun je daarna gebruiken om via bit4coin cryptomunten te kopen zoals bitcoins. Lees hieronder hoe je dit snel kunt doen:

 1. Ga naar bit4coin.net/redeem en voer enkele gegevens is. Heb je nog geen e-wallet aangemaakt? Volg dan nu de stappen om dit te doen;
 2. Vul de gegevens aan met je unieke pincode en klik op ‘Ga door naar bevestiging’;
 3. Je tegoedkaart is nu ingewisseld! Houdt er rekening mee dat het gemiddeld een uurtje kan duren voordat de munten zijn toegevoegd aan je wallet.

Let op:

 • bit4coin's vouchers mogen alleen worden gebruikt door personen die de vereiste leeftijd van 18 jaar overschrijden.
 • bit4coin vouchers kunnen alleen in Nederland gekocht worden.
 • Voor gecombineerde aankoopbedragen van meer dan €250 per gebruiker per maand en om fraude te voorkomen, moet uw identiteit worden geverifieerd tijdens het inwisselingsproces.

Algemene Condities

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe is de aankoop van digitale producten en digitale inhoud definitief. Dit betekent dat er geen restitutie zal worden gegeven, tenzij anders vermeld door de lokale wetgeving of onze leverancier van de gekochte cadeau- of gamecard.

Geen codes ontvangen?

Heb je jouw codes niet binnen 10 minuten ontvangen? Houd er rekening mee dat het wat langer kan duren als je een andere betaalmethode gebruikt, zoals PayPal.

Het is ook mogelijk dat uw e-mail met de code in de spam-folder of de commerciële map staat. Staat de e-mail niet in een van deze folders? Neem gerust contact met ons op.

Houd er rekening mee dat we de informatie niet langer dan 30 dagen bewaren, dus zorg ervoor dat je daarom binnen deze periode contact met ons opneemt!

Moeilijkheden met het verzilveren van je code?

Balen als je problemen hebt met het inwisselen van de code. Zorg ervoor dat de website deze codes accepteert als betaalmethode. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen over onze digitale producten?

Als je verder vragen hebt over onze producten, kijk op onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen voorzien van antwoord. Staat je vraag er niet bij? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Inwisselinstructies

Bit4coin Giftcard inwisselen, hoe werkt het?

Een bit4coin Giftcard inwisselen werkt zo;

 1. Surf naar bit4coin.net/redeem
 2. Volg de stappen om een wallet van de gewenste Cryptocurrency aan te maken of vul enkele gegevens in als je al een wallet hebt
 3. Voer de Bit4coin code in welke je van ons per e-mail hebt ontvangen
 4. Klik vervolgens op "Bevestigen" 

Leeftijdsvalidatie

PEGI 18
PEGI 18

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • bit4coin gift card €25
  Bezorgd per e-mail

  bit4coin gift card €25

  € 25,00
 • bit4coin gift card €50
  Bezorgd per e-mail

  bit4coin gift card €50

  € 50,00
 • bit4coin gift card €100
  Bezorgd per e-mail

  bit4coin gift card €100

  € 100,00
 • CASHlib €10
  Bezorgd per e-mail

  CASHlib €10

  € 10,00
 • Prepaid Mastercard €10
  Bezorgd per e-mail

  Prepaid Mastercard €10

  € 10,00
 • Prepaid Mastercard €10
  Bezorgd per e-mail

  Prepaid Mastercard €10

  € 10,00
 • PCS Mastercard € 20
  Bezorgd per e-mail

  PCS Mastercard € 20

  € 20,00
 • Toneo First 7,50
  Bezorgd per e-mail

  Toneo First €7,50

  € 7,50
 • Toneo First €7,50
  Bezorgd per e-mail

  Toneo First €7,50

  € 7,50
 • Ticket Premium €10
  Bezorgd per e-mail

  Ticket Premium €10

  € 10,00
 • Neosurf Kaart €10
  Bezorgd per e-mail

  Neosurf Kaart €10

  € 10,00
Uitverkocht
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.