be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

EA Origin Gift Cards US

0 resultaten

US EA Origin Gift Cards kopen

Een EA Origin Gift Card is een handige betaalmethode om spellen of in-game tegoed mee aan te schaffen in de Origin Store. Je voegt met deze gift card tegoed toe aan je Origin-accounts en kunt daar vervolgens mee betalen. Daarnaast kun je met een Origin-tegoed een abonnement nemen op EA Origin Access en kun je games spelen uit de enorme game bibliotheek genaamd The Vault.

Wat is EA Origin?

EA Origin is een softwaredistributieplatform gemaakt door Electronic Arts. Dit platform is op Windows en Mac computers te gebruiken. Naast de distributie van games, kun je op Origin ook spellen die door EA zelf zijn gecreëerd aanschaffen. Denk hierbij aan grote spellenreeksen zoals De Sims, FIFA, Madden en Battlefield. Naast de verkoop van spellen biedt Origin nog meer diensten aan gebruikers. Zo kun je een fysiek spel van EA ook registreren op Origin en vervolgens zonder CD verder spelen. Zo kun je ook je spel uitbreiden met expansion packs in de Origin Store.

Wat is EA Origin Access?

EA Origin Access is een abonnementsvorm waarmee je onbeperkt PC-games kunt spelen voor een bepaalde tijd. De spellen die beschikbaar staan vind je in The Vault, een grote spelbibliotheek die continu wordt uitgebreid met leuke spellen. Met een Access-abonnement krijg je daarnaast 10% korting op alle spellen in de Origin Store. Lees meer over dit abonnement hier.

Hoe koop ik een US Origin Gift Card bij Gamecardsdirect?

Het aanschaffen van een US EA Origin Gift Card is heel gemakkelijk, snel en veilig in onze webshop. Het gaat als volgt:

  1. Kies de Origin kaart met het tegoed dat jij nodig hebt;
  2. Leg deze kaart in je digitale winkelmandje;
  3. Vul enkele gegevens in en kies een betaalmethode;
  4. Rond de bestelling af en je ontvangt direct per e-mail de activeercode!
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.