be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • FIFA Points

  Stel jouw dream team samen in FIFA 20 met behulp van FIFA Points, gemakkelijk in onze webshop te bestellen!

  FIFA Points

FIFA Points PC

3 resultaten
ea-origin-gift-card-15
Bezorgd per e-mail

EA Origin Gift Card €15

€ 15,00
ea-origin-gift-card-20
Bezorgd per e-mail

EA Origin Gift Card €20

€ 20,00
ea-origin-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

EA Origin Gift Card €30

€ 30,00

FIFA Points voor PC

Disclaimer: In verband met de beëindiging van de verkoop van FIFA Points door Electronic Arts kunnen Belgische gebruikers vanaf 31 januari 2019 geen FIFA Punten meer kopen met Origin-tegoed. Nederlandse gebruikers kunnen deze punten wel nog kopen met EA Origin Gift Cards. Zie hieronder de verklaring afgelegd door EA:

'Na verdere gesprekken met de Belgische autoriteiten, hebben we besloten om geen FIFA-punten meer te koop aan te bieden in België.'

Haal het beste uit je team met FIFA Points

FIFA Points is de currency die gebruikt worden in FIFA 17, 18, 20. In de spelmodus FIFA Ultimate Team kun je deze punten gebruiken. Met FIFA Points kun je meteen je favoriete team samenstellen.

FIFA Points verdien je door wedstrijden te winnen en veel doelpunten te maken. Ben je nog een newbie en lukt het niet om veel punten op die manier te scoren? No worries, er is nog een manier waarbij je makkelijk goede resultaten behaalt. In onze webshop koop je makkelijk, veilig en snel FIFA punten om in-game je team samen te stellen. Veel leuker om meteen je favoriete spelers het veld in te zetten, toch?

FIFA Points voor EA Origin kopen

Om FIFA punten te kopen heb je tegoed nodig. Dit tegoed kun je aanvullen met EA Origin kaarten in de EA Origin store. Je kunt bij Gamescarddirect altijd, wanneer je maar wil deze kaarten aanschaffen. Kies het gewenste EA Origin tegoed en plaats deze in je winkelmand. Wanneer je hebt afgerekend, krijg je direct de code doorgestuurd via e-mail.

Tip: kijk in je links boven in je scherm bij het Ultimate Team menu, hierin zie je hoeveel FIFA punten je hebt. In de FUT-app wordt dit rechtsboven weergeven.

Punten overzetten naar FIFA 20

Het is mogelijk om punten van FIFA 19 over te nemen naar FIFA 20. Meld je aan bij FIFA 20 op je pc. Je krijgt dan de optie om je punten over te zetten, waarna ze beschikbaar zijn in de FUT Web App of de mobiele Companion App. FUT-munten, club items en transfermarkt items kunnen helaas niet worden overgezet van FIFA 19 naar FIFA 20.

Hoeveel Points kan ik bij Gamecardsdirect kopen?

Je kunt nu al FIFA Points aanschaffen vanaf € 0,99. In onze webshop kun je verschillende aantal Points kopen, van 100 Points tot 12.000 Points. Kies het tegoed dat bij jou past:

FIFA 19 PC

 • 100 FIFA Points = € 0,99
 • 250 FIFA Points = € 2,49
 • 500 FIFA Points = € 4,99
 • 750 FIFA Points = € 7,49
 • 1050 FIFA Points = € 9,99
 • 1600 FIFA Points = € 14,99
 • 4600 FIFA Points = € 39,99
 • 12000 FIFA Points = € 99,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.