be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • FIFA Points

    Wil jij het beste uit je spelers halen en zo het beste team ooit samenstellen? Maak jouw FIFA-experience helemaal top met FIFA Points!

    FIFA Points

FIFA Points PlayStation

3 resultaten
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00

FIFA Points zijn de valuta die in FIA 19. FIFA 20 en FIFA 21 Ultimate Team gebruikt worden om met game-credit speler-packs en draft tokens te kopen. Stel jouw ultieme team samen met FIFA Points. Haal meer uit FIFA FUT Challenges en stel direct je beste team samen. Je kunt dit makkelijk doen door direct de spelers te kopen, in plaats van ze vrij te spelen. Top up je PlayStation Wallet met een PSN Card en ga aan de slag.

Hoeveel FIFA Points heb ik nu?

Wanneer je wilt weten hoeveel FIFA-punten je hebt, ga je naar het Ultimate Team menu; linksboven in het scherm staat vervolgens aangegeven hoeveel punten je hebt. Als je de web app gebruikt staat het aantal punten rechtsboven aangegeven.

Gebruik je PSN Card om FIFA Points aan te schaffen!

Je kunt het beste met je PlayStation-tegoed FIFA Points aanschaffen. Top Up je wallet met een van de PSN Cards bij Gamecardsdirect en koop leuke items en ga naar de FIFA Store! Wil je weten hoeveel punten je krijgt voor je geld? Zie onderstaande tabel voor een duidelijk overzicht:

Koop dus direct je PSN Wallet Top Up bij Gamecardsdirect. Kies uit:

Is het mogelijk om FIFA 20-punten mee te nemen naar FIFA 21?

Ja, het is mogelijk om punten van FIFA 20 naar FIFA 21 over te nemen. Meld je aan bij FIFA 21 op je PlayStation om je FIFA-punten over te zetten, waarna ze beschikbaar zijn in de FUT Web App of de mobiele Companion App. De eerste keer dat je je aanmeldt krijg je een notificatie die je de optie geeft om je punten over te zetten. Je kunt alleen op dezelfde console FIFA-punten overzetten.

Zo koop je FIFA Points met je PlayStation-tegoed

Om FIFA Points te kopen via de Store, heb je tegoed op je PlayStation-account nodig. Als je dit hebt gedaan, kun je COD Points aanschaffen. Hoe je dit doet, lees je hier stap voor stap:

  1. Log in op je account;
  2. Selecteer Store;
  3. Navigeer naar de Bundel die jij nodig hebt;
  4. Koop de bundel met het tegoed dat je net op je PSN-account hebt gezet;
  5. Volg de verdere instructies. Voilà, je hebt nu FIFA Points op je account staan.
  
fifa 20 points kopen via playstation
  

Heb je nog vragen over het inwisselen van je PSN Card, klik dan hier.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.