be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Fortnite 13500 V-Bucks

Direct geleverd
Digitale code
 • Geschikt voor Nintendo, PC en Xbox
 • V-bucks code is wereldwijd in te wisselen
 • Zet live-geld om in V-Bucks om allerlei hulpmiddelen te kopen in de videogame Fortnite
Meer informatie
€ 82,99

Informatie

Wat is de videogame Fortnite?

De videogame Fortnite kwam uit in het jaar 2017 en groeide uit tot één van de meest-gespeelde games ter wereld. Zo’n 350 miljoen gamers spelen inmiddels de videogame Fortnite. In de Battle Royale-modus van de game spring je uit een vliegtuig boven een mysterieus eiland samen met zo’n 99 tegenstanders. Eenmaal geland begint de game en heb je slechts één taak: binnen het oog van de storm moet je je staande zien te houden. Om dit te doen heb je verschillende wapens en voorwerpen ter beschikking.

Wat zijn Fortnite V-Bucks?

V-Bucks kan je gebruiken als digitaal geld op verschillende apparaten en platforms in de videogame Fortnite. Met V-Bucks koop je allerlei Fortnite gaming-producten, zoals: wapens, outfits, gereedschap, bouwmaterialen, etc.

Hoe kan ik 13500 V-Bucks voor de game Fortnite kopen in de webshop van Gamecardsdirect?

13500 V-Bucks voor de game Fortnite kopen in de webshop van Gamecardsdirect gaat snel, simpel en vooral heel veilig. Volg de stappen hieronder:

 1. Kies welke hoeveelheid aan V-Bucks je wilt kopen en leg dit product in het winkelmandje in de webshop van Gamecardsdirect. Klik daarna op de button “Veilig Bestellen”;
 2. Vul enkele gegevens in, zodat wij weten waar je order heen moet worden gestuurd;
 3. Betaal met één van de betaalopties die we aanbieden bij Gamecardsdirect;
 4. Binnen een paar seconden ontvang je de gift card-code die je hebt besteld in je e-mail.

Wil je Fortnite V-Bucks verzilveren?

Wanneer je de game Fortnite voor het eerst gaat spelen moet je een account aanmaken bij Epic Games, de maker van Fortnite. Via je account kun je je Fortnite V-Bucks inwisselen. Tijdens het inwisselproces kun je kiezen op welk platform je je V-Bucks wilt gaan gebruiken, zoals: PlayStation, Xbox of op je iOS- of Android-smartphone.

Waar kan ik informatie krijgen over mijn Fortnite V-Bucks tegoed?

Je kunt informatie krijgen over je Fortnite V-Bucks tegoed in je account van Epic Games.

Hoelang is een Fortnite V-Bucks-code geldig?

Zolang de game Fortnite in werking blijft vervalt deze code niet.

Hoe kan ik de klantendienst van Epic Games bereiken?

De klantendienst van Epic Games, de maker van Fortnite, kan je bereiken door hier te klikken.

Algemene Voorwaarden

Dit product is wereldwijd (m.u.v. PlayStation) te gebruiken op accounts. Deze code is niet retourneerbaar. Het recht op retour vervalt bij het ontvangen van de code. Bij elke betaling die in andere valuta wordt aangeboden dan de Euro, wordt de munteenheid omgezet in Euro, in acht houdend de wisselkoersen die op die datum van toepassing zijn.

Bij verlies van de PIN ontvang je geen nieuwe code. Bij vermoeden van fraude, opzettelijke of grove nalatigheid van de klant, kan de maker van Fortnite, Epic Games, ervoor kiezen om het account te blokkeren. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van Epic Games, deze vind je hier. Vragen over het inwisselen van je code of heb je je code niet binnen 10 minuten ontvangen? Neem dan even contact met ons op via [email protected].

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe geldt dat de aankoop van digitale producten en digitale content definitief is. Dit betekent dat er in de regel geen teruggave van het betaalde bedrag wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of game card. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg credit op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete telefonische betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Ik heb mijn code niet binnen 10 minuten ontvangen

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde betaalmethodes een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Inwisselinstructies

Hoe verzilver ik mijn Fortnite Gift Cards?

Wanneer je de video game Fortnite gaat spelen moet je een account aanmaken bij de maker van de game, Epic Games. Via je account kun je je Fortnite Gift Card(s), oftewel je “V-Bucks Code”, vliegensvlug omzetten in Fortnite in-game betaalmiddelen. Tijdens dit inwisselproces kun je ook kiezen op welk apparaat je de V-Bucks wilt gebruiken, zoals: PlayStation, iOS- of Android-smartphone, Xbox, Nintendo Switch, etc.

Let erop dat je ze als volgt inwisselt:

De code wordt ingewisseld voor V-bucks. Let erop dat je inlogt met je actieve Fortnite-account. Eenmaal ingewisseld, zijn de V-bucks gekoppeld aan dat account en is het niet meer overdraagbaar.

Op welke apparaten kan ik deze V-Bucks Gift Card gebruiken?

Je kunt deze V-Bucks Gift Card wereldwijd op allerlei soort platformen gebruiken, zoals PC/Mac, Nintendo Switch, iOS- en Android-apparaten, PlayStation* en Xbox.

*Let op: bij PlayStation is de kaart alleen in de VS te gebruiken.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact
Gamecardsdirect-fortnite-vbucks-13500
Fortnite 13500 V-Bucks €82,99
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.