be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Fortnite V-Bucks

  Koop jouw V-Bucks voor Fortnite en schaf de beste voorwerpen aan, van de nieuwste game-karakters tot aan strijdbijlen!

  Fortnite V-Bucks

Fortnite V-bucks

4 resultaten
fortnite-1000-vbucks
Bezorgd per e-mail

Fortnite 1000 V-Bucks

€ 8,99
fortnite-2800-vbucks
Bezorgd per e-mail

Fortnite 2800 V-Bucks

€ 21,99
fortnite-5000-vbucks
Bezorgd per e-mail

Fortnite 5000 V-Bucks

€ 34,99
fortnite-13500-vbucks
Bezorgd per e-mail

Fortnite 13500 V-Bucks

€ 82,99

Hoe koop ik een Fortnite Gift Card bij Gamecardsdirect?

Een Fortnite Gift Card kopen bij Gamecardsdirect gaat heel snel, super gemakkelijk en ook nog eens heel veilig. Volg de stappen hieronder:

 1. Kies voor welk bedrag je V-Bucks wilt kopen en leg dit product in je digitale winkelmand bij Gamecardsdirect. Klik daarna op “Veilig Bestellen”;
 2. Vul enkele gegevens in, zodat wij weten waar we de code heen moeten sturen;
 3. Betaal met één van de vele betaalmethoden die we aanbieden in onze webshop;
 4. Al binnen enkele minuten ontvang je de gift card-code die je hebt besteld in de inbox van je e-mail account.

Wat is Fortnite?

Fortnite zag het levenslicht in 2017 en groeide al snel uit tot één van de bekendste en meest-gespeelde video games ter wereld. Inmiddels spelen zo’n 350 miljoen gamers wereldwijd deze game. In de Battle Royale-versie van de game spring je uit een vliegtuig boven een eiland, samen met zo’n 99 andere gamers. Eenmaal geland begint de game echt en heb je slechts één taak: binnen het oog van de storm van de game als laatste staande blijven, terwijl je je tegenstanders één-voor-één uitschakelt. Om dit te doen heb je een heel arsenaal aan verschillende wapens, maar ook bouwmaterialen en de te gekke, inmiddels wereldberoemde, Fortnite-dansjes. Ook kun je in een co-op mode spelen die vergelijkbaar is met een story mode; deze modus heet Save the World. Daarnaast is er een creative mode waarin je zelf bepaald hoe er gespeeld wordt en waar.

Wat is een Fortnite Gift Card, oftewel een V-Bucks Card?

Een Fortnite Gift Card, oftewel een “V-Bucks Card”, kan je gebruiken als prepaid-code om écht geld om te zetten in digitaal geld dat je alleen in de videogame Fortnite kunt gebruiken op verschillende typen toestellen (PlayStation, iOS, Android, Xbox, etc.). Met V-Bucks koop je allerlei in-game content voor de game Fortnite, zoals: nieuwe wapens, outfits, gereedschappen, bouwmaterialen, etc. In feite alles om beter te worden in de game en sterker in de game te staan.

Hoe kan ik een Fortnite Gift Card verzilveren?

Wanneer je de video game Fortnite gaat spelen moet je een persoonlijk account aanmaken bij de maker van deze game, Epic Games. Via je personal account kun je je Fortnite Gift Card(s), oftewel je “V-Bucks Code”, vliegensvlug omzetten in Fortnite in-game valuta. Tijdens het inwisselproces kun je kiezen op welk apparaat je je V-Bucks wilt gebruiken, zoals: PlayStation, iOS- of Android-smartphone, Xbox, Nintendo Switch, etc.

Hoe kan ik informatie krijgen over mijn V-Bucks tegoed?

Je kunt informatie krijgen over je V-Bucks tegoed in je Epic Games account. Dit account moet je aanmaken zodra je begint met het spelen van Fortnite.

Hoelang blijft een Fortnite Gift Card geldig?

Zolang de game Fortnite in werking blijft vervalt deze Gift Card niet. Je kunt dus onbeperkt gebruikmaken van de gift card, er zit geen einddatum op.

Hoe kan ik de customer service van Epic Games, de maker van Fortnite, bereiken?

De customer service van Epic Games, oftewel de maker van de game Fortnite, kan je bereiken door naar hun helpdesk te gaan, deze vind je hier.

Fortnite V bucks afbeelding

Klik op een van de knoppen en wordt meteen doorgestuurd naar de juiste pagina voor het aanschaffen van jouw Fortnite V-Bucks!

Wist je dat?

Je PlayStation, Xbox, Nintendo en App Store tegoed kunt gebruiken om Fortnite V-Bucks te kopen? Zo kun je alle in-game aankopen betalen met V-Bucks!

Fortnite V bucks voor PSN
Fortnite V-bucks voor Xbox
Fortnite V-bucks button voor Nintendo
v-bucks fortnite voor apple mobiel

V-Bucks voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo en Apple

Heb jij al gehoord van Fortnite V-Bucks? V-Bucks is het digitale geld dat gebruikt wordt in de ultieme multiplayer-game Fortnite op de Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 4 en mobiel op iOS. Deze game is voorlopig nog niet uitgespeeld, want er worden steeds nieuwe opties aan deze game toegevoegd waardoor Fortnite de komende jaren steeds verder zal uitbreiden. Met alle custom opties die je met Fortnite V-Bucks kunt aanschaffen kun jij deze game precies zo gaan spelen als jij dat wilt. Game on!

Fortnite battle bus

Wat zijn V-Bucks precies?

In de game Fortnite wordt er gebruikgemaakt van een in-game valuta, oftewel geld dat je kunt gebruiken in het spel om items, tenues, gliders en zelfs nieuwe karakters te kopen. De naam van dit in-game geld is ‘V-Bucks’. In Fortnite ontvang je bij iedere goede prestatie een Fortnite Piñata, deze kun je vergelijken met loot boxes in andere multiplayer-games. In deze Piñata’s zitten allerlei extra’s, zoals wapens, items, wapenuitrusting en her en der zelfs nieuwe karakters. Maar wat als je deze Piñata’s nou niet zou hoeven te verdienen, maar zou kunnen kopen? Met V-Bucks kun je gewoon alles aanschaffen wat je wilt in Fortnite en je hoeft er niet eens op te wachten, want je kunt het nu gelijk doen! Klik op een van de buttons rechts om V-Bucks te kopen voor PlayStation, Xbox, Nintendo of Apple en kies het aantal punten dat je wilt hebben. Je ontvangt direct een tegoedkaart welke je kunt omzetten in V-Bucks in Fortnite. Je bent nu klaar om te gaan shoppen!

Twee verschillende game-modi in Fortnite

Je kunt V-Bucks gebruiken voor de betaalde Save the World-mode, maar ook voor de gratis Battle Royale-mode van Fortnite. In Battle Royale kun je ook een Premium Battle Pass kopen en kun je 100 niveaus bereiken en ook 100 beloningen ontvangen. In de Save the World-versie van Fortnite kun je Llama Piñata’s kopen, waarin je kaartendecks, wapens en nieuwe karakters kunt vinden. Houdt er rekening mee dat gekochte items niet overgezet kunnen worden tussen de twee spelmodi, omdat de Battle Royale mode gratis is en je voor Save the World moet betalen.

Stapel V-bucks

V-Bucks, bestel de waarde die jij nodig hebt!

V-Bucks voor zowel PlayStation 4, Apple/iOS, Nintendo Switch en Xbox One kun je snel en veilig kopen in onze webshop. Je ontvangt het aantal V-Bucks dat je wilt aanschaffen in de vorm van een PSN Card, Xbox Gift Card, Nintendo eShop Card of App Store & iTunes Card, afhankelijk van welke console je hebt. Je kunt je nieuwe tegoed inwisselen op het account van jouw Nintendo, Xbox, PlayStation of Apple apparaat en hiermee V-Bucks aanschaffen, waarmee je dan items kunt kopen in de game Fortnite.

Zo koop je Fortnite V-Bucks

 1. Koop hier je Nintendo eShop Cards, PSN Cards, Xbox Gift Cards of App Store & iTunes Cards in onze webshop en gebruik het tegoed om V-Bucks te kopen. In de tabel kun je zien hoeveel tegoed je nodig hebt;
 2. Gebruik de door jou aangeschafte code(s) om het tegoed op je account aan te vullen;
 3. Met het bedrag dat je nu hebt toegevoegd kun je in Fortnite allerlei extra’s aanschaffen, van nieuwe gliders tot hele nieuwe game-characters.
Fortnite v-bucks tabel
  
  

V-Bucks FAQ

Fortnite V-Bucks is een in-game currency die wordt gebruikt om in-game aankopen te doen in Fortnite. Je kunt bijvoorbeeld kleurrijke cosmetics kopen met V-Bucks om je avatar te personaliseren.

Emotes, character models en skins voor je wapens en rugzak. Er is een Item Store die elke dag roteert waar je nieuw items kunt kopen, je kunt de nieuwe Season Battle Pass kopen om nog meer nieuwe skins en items te unlocken.

V-Bucks zijn verkrijgbaar op elk platform waarop je Fortnite kan spelen. Dat is dus op de Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, bepaalde typen Android-telefoons, iOS en Mac.

De makkelijkste manier om V-Bucks te krijgen is door ze te kopen. Daarnaast kun je ze verdienen via Daily log-ins. Je verdient 1x per dag V-Bucks wanneer je inlogt op Fortnite. Je kunt challenges completen in de Save the World mode om V-Bucks te verdienen. De Battle Pass Challenges completen is ook een optie om gratis V-Bucks te verdienen, hoe hoger je in rank komt hoe meer V-Bucks je krijgt unlocked.

Alle Fortnite in-game content die je kunt kopen zijn gekoppeld aan V-Bucks, wanneer je een aankoop wilt doen, wordt je gevraagd om je Store credit om te zetten naar V-Bucks. Je kunt middels een giftcard geld op je account zetten. Bekijk ons aanbod voor de volgende platformen: Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Apple.

Fortnite hanteert een standaard tarief voor alle platformen: 1.000 V-Bucks voor € 9,99, 2.500 V-Bucks voor € 24,99, 6.000 V-Bucks voor € 59,99, 10.000 V-Bucks voor € 99,99. Get your V-Bucks credits hier.

Als je een vriend V-Bucks cadeau wilt doen, raden wij je aan om dit via een giftcard te doen. Het is namelijk niet mogelijk om direct V-bucks cadeau te geven aan iemand.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.