be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Minecraft Java

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Volledig Minecraft-spel voor PC en Mac
 • Alleen voor Europese Mojang-accounts
 • Creëer je eigen mods of gebruik gratis mods online
Meer informatie
€ 23,95
€ 19,95

Informatie

Speel Minecraft Java via je Mojang-account!

Inmiddels is Minecraft écht uitgegroeid tot een fenomeen, want op alle mogelijke gaming-platformen kan je wel een versie van Minecraft spelen. Creëer geheel je eigen wereld waarin je je niet laat beperken door je eigen verbeelding. Verken, bouw, maar verover ook jouw wereld alleen of samen met je vrienden. Het principe van Minecraft is vrij simpel, het is een open-world sandbox waarin jij alles kan doen wat in jou opkomt. Maak voorwerpen en ontwerp gigantische bouwwerken zoals de toren van Sauron van Lord of the Rings. Je kan samen met je vrienden spelen in de online multiplayer versie van deze game om een wereld te maken die voor jullie perfect is.

Download Minecraft Java met de Minecraft Java Gift Card. Log in via je Mojang-account en voer de code in die je ontvangt via mail! Let op, je hebt dus een Mojang-account nodig om deze game te downloaden.

Er zijn twee soorten Minecraft-edities, namelijk de Windows Editie en de Java Editie. Als je van plan bent om Minecraft te spelen samen met vrienden moet je goed kijken welke versie je vrienden hebben. Want de Java is niet compatibel met de Windows-versie of andersom.

Wat is het verschil tussen de Minecraft Java en de Windows Editie?

De Minecraft Java Editie was de eerste versie van Minecraft, nadat Minecraft was overgekocht door Microsoft kwam de Windows editie. Veel Minecraft spelers hanteren nog de Java Editie vanwege bepaalde voordelen die je hebt als Java-speler:

 • Je kan je eigen mods bouwen en het is jouw eigendom;
 • Je kan gebruik maken van alle gratis mods die online zijn te verkrijgen;
 • De kwaliteit van de Java mods zijn beter dan die van Windows omdat de Windows versie bedoeld was voor de mobiele gebruiker.

De Windows Minecraft heeft wellicht wat meer restricties in de Bedrock versie, maar op het gebied van graphics heeft de Windows Editie de overhand. Heb jij de Windows Editie? Dan kun jij wel gebruikmaken van Minecraft Minecoins!

Wissel jouw Minecraft code in via Mojang

We verkopen in onze webshop één versie van de Minecraft Cards, en dat is de Minecraft-kaart met een totaalwaarde van 23,95 euro. Je kunt de Windows-versie kopen middels een Xbox Gift Card of een Windows Gift Card.

De manier waarop je je Minecraft-kaart kan inwisselen is als volgt:

 1. Maak, als je nog geen Mojang-account hebt, een account aan via deze link;
 2. Bevestig je nieuwe account via de e-mail die je zal ontvangen op het opgegeven e-mailadres;
 3. Kies op de Minecraft-website de optie “redeem card/code”;
 4. Kies, als je een nieuwe gebruiker bent, jouw gebruikersnaam;
 5. Download de game Minecraft.

Als je een Windows Editie hebt, klik dan hier voor de Minecraft Minecoins die je kunt gebruiken in de Minecraft Market Place.

Welke betaalmethodes kan je gebruiken bij Gamecardsdirect?

De betaalmethoden die je kan gebruiken bij Gamecardsdirect zijn: iDeal, PayPal, Sofort Banking, Overboeking, Bancontact/Mister Cash, Giropay, Paysafe, per telefoon, Mastercard, Maestro, Belfius en KBC/CBC.

Je kan bij Gamecardsdirect 24/7 kopen, want we zijn immers een online-shop. We zijn er altijd voor je. Je kan dus kopen wanneer je wilt.

Heb jij nog meer Minecraft vragen?

Check onze FAQ, wellicht vind je hier het antwoord waar je naar op zoek bent.

Omschrijving

 • Met deze kaart krijg je toegang tot de game Minecraft Java editie;
 • Deze kaart is geschikt voor zowel de PC- als de MAC-versie;
 • Betaal met één van de vele betaalopties die wij aanbieden in onze webshop;
 • Je ontvangt jouw game-code meteen in je mailbox!

Minecraft Java Editie voor PC en Mac. Dit digitale product is een volledige versie van het Minecraft spel. Een Mojang-account is een vereist om het spel te kunnen spelen en downloaden.

Niet bestemd voor de Microsoft store.

Algemene Condities

Je hebt een Mojang account nodig om de Minecraft Java Editie te kunnen spelen.

Mods voor Minecraft: Java Edition die je helemaal zelf maakt, zijn jouw eigendom (met inbegrip van pre-run Mods en in-memory Mods) en je kunt ermee doen wat je wilt. Deze code is niet retourneerbaar. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Inwisselinstructies

Het inwisselen van jouw Minecraft Java Editie in 3 simpele stappen:

 1. Ga naar de website van Java Minecraft;
 2. Maak vervolgens een account aan of log in indien je al een account hebt;
 3. Volg de inwisselinstructies en download de Minecraft Java editie.

Dat is alles! Je kunt nu de game spelen, veel plezier!

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.