be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

NCoin 400

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Te gebruiken in Aion, Lineage II en Blade & Soul
 • Direct tegoed op je NCSoft account toevoegen
 • Koop leuke en handige (cosmetische) items
Meer informatie
€ 5,45
Productreviews

Informatie

 • Voeg direct tegoed toe aan je NCSoft account en verzilver 400 NCoins!
 • Koop in-game content in 3 spellen: Aion, Lineage II en Blade & Soul.
 • Gebruik 400 NCoins om leuke en handige (cosmetische) items te kopen.
 • Je hoeft geen bank- of creditcardgegevens te koppelen.
 • Een prepaid kaart kopen is in onze webshop veilig, snel en eenvoudig.

Wat kan ik met een NCoin Card van 400 Ncoins?

Met een 400 NCoin Card kun je snel en gemakkelijk in-game tegoed op je NCSoft account zetten. Met dit tegoed kun je vervolgens items en andere services kopen in de volgende drie games: Aion, Lineage II en Blade & Soul. Dit zijn allemaal MMORPG’s van de ontwikkelaar NCSoft. Met een NCoin Card zet je in principe tegoed op één algemeen account en kun je dit gebruiken in al deze games. Zolang jouw Aion, Lineage II en Blade & Soul accounts allemaal gekoppeld zijn aan hetzelfde NC Account, kun je het tegoed van je wallet vrij gebruiken voor alle games. Bovendien hoef je geen bankpas- of creditcardgegevens te koppelen aan je account als je een code in onze webshop koopt.

Hoe voeg ik 400 NCoins toe aan mijn account?

Het inwisselen van een digitale NCoins Card voor 400 NCoins is heel eenvoudig. Met dit tegoed kun je leuke en handige items kopen in jouw favoriete NCSoft games! Volg de onderstaande instructies om binnen no-time tegoed toe te voegen aan je account:

 1. Log in op je NC Account of creëer een nieuw account als je nog geen hebt;
 2. Klik onder My Account op de tab Apply a code;
 3. Vul jouw unieke code die je per e-mail van Gamecardsdirect hebt gekregen nu in onder Serial Code, Game Card or Game Time Card;
 4. Zodra je de code hebt ingevuld kun je op Activate klikken;
 5. Je ziet nu rechts onder NCoin de code staan. Klik op ten slotte op APPLY en het tegoed wordt toegevoegd aan je account!

Algemene Voorwaarden

Dit product is enkel te gebruiken voor Nederlandse accounts. Deze code is niet retourneerbaar. Het recht op retour vervalt bij het ontvangen van de code. Bij elke betaling die in andere valuta wordt aangeboden dan de Euro, wordt de munteenheid omgezet in Euro, in acht houdend de wisselkoersen die op die datum van toepassing zijn.

Bij verlies van de PIN ontvang je geen nieuwe code. Bij vermoeden van fraude, opzettelijke of grove nalatigheid van de klant, kan NCSoft ervoor kiezen om het account te blokkeren. Neem in dat geval contact op met de helpdesk van NCoin. Vragen over het inwisselen van je code of heb je je code niet binnen 10 minuten ontvangen? Neem contact met ons op via [email protected].

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe geldt dat de aankoop van digitale producten en digitale content definitief is. Dit betekent dat er in de regel geen teruggave van het betaalde bedrag wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of game card. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg credit op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete telefonische betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Ik heb mijn code niet binnen 10 minuten ontvangen

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde betaalmethodes een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Inwisselinstructies

Hoe verzilver ik mijn NCSoft NCoins prepaid code?

Het verzilveren van je NCsoft NCoins prepaid code is helemaal niet moeilijk. Het gaat snel en veilig. Je doet dit door de volgende stappen te volgen:

Let op: voor het verzilveren van NCoins heb je een NCSoft-account nodig, deze maak je hier!

 1. Ga hier naar “My Account”;
 2. Kies voor “Apply a Code” en vul de prepaid-code in die je hebt gekocht bij Gamecardsdirect;
 3. Klik op “Activate”. Hierna zul je zien dat je prepaid-code beschikbaar is in het NCoin-tabblad;
 4. Klik nu op de knop “Apply” om de prepaid-code te verzilveren;
 5. Nu je je prepaid-code hebt verzilverd kun je aan de slag gaan met je NCoins, te besteden bij de in-game store van NCSoft games.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • NCoin 800
  Bezorgd per e-mail

  NCoin 800

  € 10,00
 • NCoin 1600
  Bezorgd per e-mail

  NCoin 1600

  € 20,00
 • NCoin 4000
  Bezorgd per e-mail

  NCoin 4000

  € 50,00
NCoin-400
NCoin 400 €5,45
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.