be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

NCoin 400

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Te gebruiken in Aion, Lineage II en Blade & Soul
 • Direct tegoed op je NCSoft account toevoegen
 • Koop leuke en handige (cosmetische) items
Meer informatie
€ 5,45
Productreviews

Informatie

 • Voeg direct tegoed toe aan je NCSoft account en verzilver 400 NCoins!
 • Koop in-game content in 3 spellen: Aion, Lineage II en Blade & Soul.
 • Gebruik 400 NCoins om leuke en handige (cosmetische) items te kopen.
 • Je hoeft geen bank- of creditcardgegevens te koppelen.
 • Een prepaid kaart kopen is in onze webshop veilig, snel en eenvoudig.

Wat kan ik met een NCoin Card van 400 Ncoins?

Met een 400 NCoin Card kun je snel en gemakkelijk in-game tegoed op je NCSoft account zetten. Met dit tegoed kun je vervolgens items en andere services kopen in de volgende drie games: Aion, Lineage II en Blade & Soul. Dit zijn allemaal MMORPG’s van de ontwikkelaar NCSoft. Met een NCoin Card zet je in principe tegoed op één algemeen account en kun je dit gebruiken in al deze games. Zolang jouw Aion, Lineage II en Blade & Soul accounts allemaal gekoppeld zijn aan hetzelfde NC Account, kun je het tegoed van je wallet vrij gebruiken voor alle games. Bovendien hoef je geen bankpas- of creditcardgegevens te koppelen aan je account als je een code in onze webshop koopt.

Hoe voeg ik 400 NCoins toe aan mijn account?

Het inwisselen van een digitale NCoins Card voor 400 NCoins is heel eenvoudig. Met dit tegoed kun je leuke en handige items kopen in jouw favoriete NCSoft games! Volg de onderstaande instructies om binnen no-time tegoed toe te voegen aan je account:

 1. Log in op je NC Account of creëer een nieuw account als je nog geen hebt;
 2. Klik onder My Account op de tab Apply a code;
 3. Vul jouw unieke code die je per e-mail van Gamecardsdirect hebt gekregen nu in onder Serial Code, Game Card or Game Time Card;
 4. Zodra je de code hebt ingevuld kun je op Activate klikken;
 5. Je ziet nu rechts onder NCoin de code staan. Klik op ten slotte op APPLY en het tegoed wordt toegevoegd aan je account!

Algemene Condities

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe is de aankoop van digitale producten en digitale inhoud definitief. Dit betekent dat er geen restitutie zal worden gegeven, tenzij anders vermeld door de lokale wetgeving of onze leverancier van de gekochte cadeau- of gamecard.

Geen codes ontvangen?

Heb je jouw codes niet binnen 10 minuten ontvangen? Houd er rekening mee dat het wat langer kan duren als je een andere betaalmethode gebruikt, zoals PayPal.

Het is ook mogelijk dat uw e-mail met de code in de spam-folder of de commerciële map staat. Staat de e-mail niet in een van deze folders? Neem gerust contact met ons op.

Houd er rekening mee dat we de informatie niet langer dan 30 dagen bewaren, dus zorg ervoor dat je daarom binnen deze periode contact met ons opneemt!

Moeilijkheden met het verzilveren van je code?

Balen als je problemen hebt met het inwisselen van de code. Zorg ervoor dat de website deze codes accepteert als betaalmethode. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen over onze digitale producten?

Als je verder vragen hebt over onze producten, kijk op onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen voorzien van antwoord. Staat je vraag er niet bij? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • NCoin 800
  Bezorgd per e-mail

  NCoin 800

  € 10,00
 • NCoin 1600
  Bezorgd per e-mail

  NCoin 1600

  € 20,00
 • NCoin 4000
  Bezorgd per e-mail

  NCoin 4000

  € 50,00
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.