be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

NCoin 400

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Voeg extra credits toe aan je NCSoft-account en maak meteen gebruik van 400 NCoins!
 • Koop in-game content in 3 games van NCSoft: Aion, Lineage II en Blade & Soul
 • Gebruik 400 NCoins om handige items aan de te schaffen in bovenstaande 3 games
Meer informatie
€ 5,45
Productreviews

Informatie

Wat kan ik doen met 400 NCoins?

Wanneer je 400 NCoins koopt bij Gamecardsdirect, ontvang je een NCSoft gift card met daarop 400 NCoins en met de code op deze gift card kan je snel en gemakkelijk in-game credits kopen voor je account bij NCSoft; met deze credits kan je uiteindelijk items en andere zaken kopen in drie games, namelijk: Aion, Lineage II en Blade & Soul. De eerdergenoemde drie games zijn MMORPG’s, oftewel “Massive Online Multiplayer Role-Playing Games”, van ontwikkelaar NCSoft. Met een NCoin Card kan je in-game geld storten op je NCSoft-account en dit in-game geld kan je gebruiken in maar liefst drie games. Je moet er wel voor zorgen dat je accounts bij deze drie games van NCSoft allemaal gekoppeld zijn aan één enkel NCSoft-account, je kunt dus niet je NCoin-credits gebruiken via meerdere accounts bij NCSoft. Het handige van het gebruik van een NCSoft gift card is dat je geen creditcard of rekeningnummer hoeft te koppelen aan je NCSoft-account.

Wat voor een type bedrijf is NCSoft?

NCSoft is een gameontwikkelaar in Zuid-Korea; het bedrijf is bekend geworden door hun epische MMORPG’s en door het creëren van geweldige open-world multiplayer games. In de afgelopen paar jaar is dit bedrijf mega-populair geworden door hun game “Guild Wars 2”, maar zeker ook games, zoals: Blade & Soul en Lineage II. In al hun games kan je gebruikmaken van NCoins, want hiermee kan je in-game betalen. NCSoft werkt op dit moment aan een nieuwe game met de naam “Throne & Liberty”, en naar alle waarschijnlijkheid kan je in deze game ook NCoins gaan gebruiken. NCoins kan je natuurlijk kopen in de webshop van Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop! Check onze producten om te zien voor welk bedrag jij NCoins wilt kopen.

Wat voor een game is Blade & Soul?

Blade & Soul is een MMORPG van ontwikkelaar NCSoft; deze game heeft een verhaal waarin martial arts centraal staan. Spelers van deze game kunnen een eigen karakter samenstellen en deze dan loslaten in een enorme open-wereld videogame. Het doel van Blade & Soul is dat je de meester van de martial arts wordt en als zodanig de krachten van de duisternis gaat bevechten. Blade & Soul heeft inmiddels ook een sequel-game met de titel, “Blade & Soul 2”; in deze game draait alles om snelle, real-time gevechten.

Gebruik NCoins voor de Blade & Soul Battle Pass

Een goede manier om NCoins te gebruiken is door er een Blade & Soul Battle Pass mee te kopen. Mocht je dit type battle pass nog niet kennen, dan kunnen we je bij deze vertellen dat je met deze battle pass een geweldig in-game event kan spelen waarbij je game-karakter steeds moeilijkere taken krijgt en door deze uit te voeren kan je coole extra’s verdienen. Je kan met een Soul & Blade Battle Pass ook items kopen in de Hongmoon Store, zodat je het nog beter kan doen in de battle pass. Koop je NCoins snel, gemakkelijk en vooral veilig bij Gamecardsdirect en je kunt meteen aan de slag!

Algemene Voorwaarden

Dit product is enkel te gebruiken voor Nederlandse accounts. Deze code is niet retourneerbaar. Het recht op retour vervalt bij het ontvangen van de code. Bij elke betaling die in andere valuta wordt aangeboden dan de Euro, wordt de munteenheid omgezet in Euro, in acht houdend de wisselkoersen die op die datum van toepassing zijn.

Bij verlies van de PIN ontvang je geen nieuwe code. Bij vermoeden van fraude, opzettelijke of grove nalatigheid van de klant, kan NCSoft ervoor kiezen om het account te blokkeren. Neem in dat geval contact op met de helpdesk van NCoin. Vragen over het inwisselen van je code of heb je je code niet binnen 10 minuten ontvangen? Neem contact met ons op via [email protected].

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe geldt dat de aankoop van digitale producten en digitale content definitief is. Dit betekent dat er in de regel geen teruggave van het betaalde bedrag wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of game card. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg credit op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete telefonische betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Ik heb mijn code niet binnen 10 minuten ontvangen

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde betaalmethodes een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Inwisselinstructies

Hoe kun je je Ncoin Cadeaucode inwisselen?

 1. Log in op uw NCSoft account en selecteer "Code toepassen".
 2. Zodra uw code is ingevoerd, klikt u op de "Activeer knop".
 3. U ziet nu een code beschikbaar in uw NCoin tabblad. Klik op "Toepassen"!
 4. Als uw code in aanmerking komt voor een bonusartikel, wordt u nu gevraagd dit te selecteren.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • NCoin 800
  Bezorgd per e-mail

  NCoin 800

  € 10,00
 • NCoin 1600
  Bezorgd per e-mail

  NCoin 1600

  € 20,00
 • NCoin 4000
  Bezorgd per e-mail

  NCoin 4000

  € 50,00
NCoin-400
NCoin 400 €5,45
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.