be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

NCoin 800

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Te gebruiken in Aion, Lineage II en Blade & Soul
 • Direct tegoed op je NCSoft account toevoegen
 • Koop leuke en handige (cosmetische) items
Meer informatie
€ 10,00

Informatie

 • Koop met 800 NCoins in-game items in de beste NCSoft spellen!
 • Haal het meeste uit je Aion, Lineage II en Blade & Soul speelervaring.
 • Gebruik één NC Account-saldo voor alle 3 de spellen.
 • Kies uit een groot aanbod van betaalmethoden in onze webshop.
 • Ontvang je digitale NCoins direct na betaling per e-mail.

Koop met 800 NCoins in-game items in de leukste MMORPG’s

Je kunt met een NCoin Card met een waarde van 800 NCoins tegoed toevoegen aan je NCSoft account en daar vervolgens allerlei leuke in-game content mee aanschaffen. Dit kan in de volgende drie games:

 • Aion – een spannende MMORPG waarbij solo avonturen, groep quests, uitdagende dungeons en raids centraal staan. Kies één kant, de Asmodians of de Elyos en vecht om volledige controle van de wereld Atreia. Een uniek fantasierijk avontuur wacht op je als je door verschillende gebieden vliegt en duizenden quests voltooid.
 • Lineage II – Kruip in de huid van een legendarische krijger die op zoek is naar zijn/haar plek midden in de grootste battle voor overmacht. Creëer een avatar uit 7 verschillende rassen en kies zelf welk pad je wilt nemen. In de wereld van Lineage II bepalen jouw vaardigheden of je de strijd wint of verliest.
 • Blade & Soul – Word een machtige strijder in Blade & Soul; jouw verhaal wordt ontrafelt in een adembenemende wereld waar vechtkunsten en mythologie samenkomen. Kies bij welk ras jij je wilt aansluiten en train om wraak te nemen op de kwaadaardige Jinsoyun.

Koop een NCoin Card in en ontvang direct 800 NCoins

Wil jij ook graag in de 3 genoemde spellen van NCSoft leuke in-game goodies kopen? Je kunt met 800 NCoins de leukste skins, bepantsering en andere items kopen om jouw game ervaring naar een nieuw niveau te brengen. Wil je weten hoe je bij Gamecardsdirect NCoins kunt aanschaffen? Volg dan de volgende stappen:

 1. Voeg de NCoin Card van 800 NCoins toe aan je digitale winkelmandje;
 2. Ga naar het betaalscherm en vul je naam en e-mailadres in;
 3. Selecteer een betaalmethode en rond de bestelling af;
 4. De digitale inwisselcode wordt zodra de betaling binnen is direct geleverd per e-mail!

Algemene Voorwaarden

Dit product is enkel te gebruiken voor Nederlandse accounts. Deze code is niet retourneerbaar. Het recht op retour vervalt bij het ontvangen van de code. Bij elke betaling die in andere valuta wordt aangeboden dan de Euro, wordt de munteenheid omgezet in Euro, in acht houdend de wisselkoersen die op die datum van toepassing zijn.

Bij verlies van de PIN ontvang je geen nieuwe code. Bij vermoeden van fraude, opzettelijke of grove nalatigheid van de klant, kan NCSoft ervoor kiezen om het account te blokkeren. Neem in dat geval contact op met de helpdesk van NCoin. Vragen over het inwisselen van je code of heb je je code niet binnen 10 minuten ontvangen? Neem contact met ons op via [email protected].

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe geldt dat de aankoop van digitale producten en digitale content definitief is. Dit betekent dat er in de regel geen teruggave van het betaalde bedrag wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of game card. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg credit op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete telefonische betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Ik heb mijn code niet binnen 10 minuten ontvangen

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde betaalmethodes een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Inwisselinstructies

Hoe verzilver ik mijn NCSoft NCoins prepaid code?

Het verzilveren van je NCsoft NCoins prepaid code is helemaal niet moeilijk. Het gaat snel en veilig. Je doet dit door de volgende stappen te volgen:

Let op: voor het verzilveren van NCoins heb je een NCSoft-account nodig, deze maak je hier!

 1. Ga hier naar “My Account”;
 2. Kies voor “Apply a Code” en vul de prepaid-code in die je hebt gekocht bij Gamecardsdirect;
 3. Klik op “Activate”. Hierna zul je zien dat je prepaid-code beschikbaar is in het NCoin-tabblad;
 4. Klik nu op de knop “Apply” om de prepaid-code te verzilveren;
 5. Nu je je prepaid-code hebt verzilverd kun je aan de slag gaan met je NCoins, te besteden bij de in-game store van NCSoft games.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • NCoin 400
  Bezorgd per e-mail

  NCoin 400

  € 5,45
 • NCoin 1600
  Bezorgd per e-mail

  NCoin 1600

  € 20,00
 • NCoin 4000
  Bezorgd per e-mail

  NCoin 4000

  € 50,00
NCoin-800
NCoin 800 €10,00
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.