be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Overwatch Loot Boxes Nintendo

3 resultaten
nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00

Wat is Overwatch?

Overwatch is een razend populaire multiplayer shooter van Blizzard Entertainment. Samen met je team strijd je tegen 6 tegenstanders om een plek te veroveren of te verdedigen. Je kunt kiezen uit 28 personages genaamd Heroes. Deze Heroes hebben allemaal hun eigen karakteristieke eigenschappen met elk hun voor- en nadelen. Daarnaast is een Hero ook onderverdeeld in Offence, Defence en Tank; dit bepaalt of je goed bent in aanvallen, verdedigen of afweren. De verschillende spelmodi van Overwatch worden gespeeld in arena’s gebaseerd op real-life locaties zoals China, Italië en Griekenland.

Wat is een Overwatch Loot Box?

Overwatch Loot Boxes bevatten willekeurige items die gebruikt kunnen worden om het uiterlijk van je Heroes aan te passen, en daarnaast de manier waarop ze zich uitdrukken te personaliseren. Een Loot Box kan items bevatten zoals “skins”, “emotes”, overwinningsposes, slagzinnen, sprays en “highlight intro’s”. Bij een level-up krijg je standaard een Loot Box, daarnaast zijn er ook vaak evenementen waarbij

Loot Boxes te behalen zijn. Je kunt natuurlijk wachten totdat je een hoger niveau behaald, maar je kunt er ook voor kiezen om Loot Boxes aan te schaffen d.m.v. een Nintendo eShop Card van Gamecardsdirect!

Ontvang de vetste in-game items met Overwatch Loot Boxes!

Of je nu Helix Rockets van Soldier: 76 lanceert tussen de kersenbloesems van Hanamura of met Lucio door King's Row skatet, je wilt je held helemaal kunnen customizen - dus pak een paar Loot Boxes en pas ze naar hartelust aan. Elke Loot Box bevat vier items, dus u kunt alles krijgen van Skins, Emotes, Victory Poses of Voice Lines, tot Sprays, Highlight intro's of credits.

Je ontvangt Loot Boxes op het moment dat je een nieuw level bereikt, bij speciale events, first-time access bij een nieuw seizoen, en andere promotionele acties van Overwatch. Maar soms wil je niet wachten of blijven grinden om een aantal Loot Boxes bij elkaar te sprokkelen. Soms wil je ze gewoon direct!

Koop een Loot Box met PlayStation-tegoed, zonder te grinden

Je kunt een aantal Loot Boxes direct kopen, zonder dat je hoeft te wachten op een nieuw seizoen of totdat je eindelijk het volgende level behaalt. Top Up je PlayStation-tegoed en koop hiermee een aantal Loot Boxes tegelijk. Het is altijd leuk om een chest te openen, wie weet wat het je oplevert!

Elke Loot Box bevat vier willekeurig geselecteerde items die kunnen worden gebruikt om helden of jouw persoonlijke profiel aan te passen. Common, Rare, Epic en Legendary items kunnen zich in elke Loot Box bevinden, en ten minste één Rare of item (of hoger). De inhoud van de Loot Box wordt gegenereerd wanneer de box wordt verdiend of gekocht, niet wanneer deze wordt geopend.

Hieronder vind je een prijsoverzicht van Loot Boxes:

Overwatch Loot Boxes bevatten verschillende items

Je Overwatch Loot Boxes bevatten verschillende items, in verschillende “item-kwaliteit”. Je kunt dus een nieuwe skin ontvangen, of in-game credits (Coins). Onderstaand een overzicht van de items die je kunt verwachten in de Overwatch Loot Boxes:

  • Player Icons: Wordt gebruikt om de avatar van je spelersprofiel aan te passen. Icons kunnen verwijzen naar helden, vaardigheden, diverse speltermen of zelfs naar andere Blizzard games. Alle Spelerscombinaties zijn van zeldzame kwaliteit.
  • Skins: Skins zijn veruit een van de meest waardevolle items, en zijn over het algemeen waardevoller dan sprays of Voice Lines. Ze worden gebruikt om het uiterlijk van helden te veranderen. Skins zijn er in drie kwaliteiten: Rare, Epic en Legendary.
  • Emotes: Ook een van de meer waardevolle voorwerpen. Ze worden gebruikt om een actie uit te voeren door het gebruik van het communicatiewiel. Deze zijn alleen voor cosmetische doeleinden en hebben geen effect op de gameplay. Sommige emoties duren langer dan andere, sommige hebben een oneindige duur, tenzij ze worden onderbroken. Alle Emotes zijn in Epic kwaliteit, behalve enkele Legendary Emotes.
  • Sprays: Wordt gebruikt om op een oppervlak in het spel te sprayen. Sprays zijn gebaseerd op helden, kaarten, enz. Sommige sprays zijn niet verworven door middel van Loot Boxes, maar door prestaties. Alle Sprays zijn Common kwaliteit.
  • Voice Lines: Wordt gebruikt om te spreken met teamgenoten in de stem van de helden door het gebruik van het communicatiewiel. Alle Voice Lines zijn van Common kwaliteit.
  • Overwinningsposities: Wordt gebruikt om de pose van de helden aan te passen in de finish van de teamfoto's van de overwinning. Alle Victory Poses zijn Rare kwaliteit.
  • Highlight Intros: Een waardevol item. Ze worden gebruikt om de geanimeerde introductie aan het begin van elk spel of bij het bekijken van de Highlight van het personage. Alle Highlight Intros zijn Epic kwaliteit.
  • Credits: Een stapel gold die de in-game credits representeren. Credits zijn er in drie kwaliteiten: Rare voor 50 credits, Epic voor 150 credits en Legendary voor 500 credits. Er is ongeveer 30% kans dat een Loot Box credits bevat.
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.