be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Overwatch Loot Boxes

    Koop zelf Overwatch Loot Boxes en krijg willekeurige items zoals alternatieve skins, highlight intro's, emotes, lijfspreuken, sprays en meer!

    Overwatch Loot Boxes

Overwatch Loot Boxes PC

1 resultaten
blizzard-gift-card-20
Bezorgd per e-mail

Blizzard Gift Card €20

€ 20,00

Wat is Overwatch?

Overwatch is een mega populaire multiplayer shooter ontwikkeld door Blizzard Entertainment. Spelers kunnen uit 28 Heroes kiezen die elk hun eigen kenmerkende uiterlijk en specialisatie hebben. Er zijn ook verschillende type Heroes; met een Damage Hero kun je veel schade bij de tegenstander aanrichten, een Support Hero kan het beste worden ingezet als afleiding voor de vijand en een Tank Hero biedt de sterkste verdediging om het team te beschermen. Met je team werk je samen om binnen een tijdslimiet een punt te verdedigen of te veroveren. De verschillende spelmodi spelen zich af op mooie locaties, gebaseerd op echte plekken zoals steden in Japan, Engeland en Egypte.

Wat zijn Loot Boxes?

Loot Boxes zijn verzamelobjecten welke een willekeurige selectie aan items bevatten, waaronder alternatieve “skins”, “highlight intro's”, “emotes”, lijfspreuken, sprays en meer. Je krijgt in Overwatch bij elke level-up een gratis Loot Box, maar spelers kunnen ook vaak extra Loot Boxes behalen tijdens evenementen. Het is echter ook mogelijk om Loot Boxes zelf te kopen, met in-game Battle.net-tegoed van Gamecardsdirect!

Hoe koop ik een Overwatch Loot Box?

Je kunt Loot Boxes voor Overwatch kopen door een gift card van Blizzard aan te schaffen. Deze cadeaukaart kun je uitgeven om zoveel Loot Boxes als je maar wilt te kopen! Voeg de Blizzard Gift Card toe aan je winkelmandje en reken het product af. Je ontvangt na betaling direct de registratiecode per e-mail. Met deze code kun je op je Blizzard-account het tegoed meteen aanvullen. Dit nieuwe tegoed kan vervolgens worden uitgegeven aan Loot Boxes voor Overwatch!

Wat kost een Loot Box?

De tabel hieronder laat zien hoeveel Overwatch Loot Boxes kosten omgezet in euro’s. Je kunt deze vervolgens aanschaffen in de Blizzard Shop met een Blizzard Gift Card. 10x 2, 4x 5, 2x 11 of 24 Loot Boxes kunnen worden betaald met een Blizzard Gift Card van €20. Om een set van 50 Loot Boxes aan te schaffen zul je twee Battle.net gift cards moeten kopen van 20 euro.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.