be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Call of Duty points handleiding

Fusce

blandit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce blandit urna nisl, at viverra ante ullamcorper sed.


Wat kan ik met Call of Duty Points?

Call of Duty Points (COD Points) zijn in-game valuta waarmee je onder andere Rare Supply Drops, Vials of Liquid Divinium en Extra Loadout Slots kunt aanschaffen. Met deze items kun je jouw gameplay ervaring verbeteren, bijvoorbeeld met weapon camos, cosmetische aanpassingen aan je wapen, nieuwe emotes en meer.

Je kunt deze items ook verkrijgen door gewoon de game te spelen, maar dit duurt een stuk langer ;-) De snelste manier is om de items te kopen met Call of Duty Points. Bij de volgende COD games kun je je punten spenderen:.

 • Infinite Warfare
 • Black Ops III
 • World War II
 • Black Ops 4

Call of Duty Points kun je kopen met tegoed op je Xbox- of Battle.net-account. Koop de giftcard die jij nodig hebt en zet het tegoed op je account. Voor Europese PlayStation-accounts is het helaas (nog) niet mogelijk om via de PlayStation Store deze punten te kopen. Dit gaat dan alleen via de Black Market. Het onderstaande schema weergeeft de verkrijgbare waarde van onze giftcards en hoeveel punten je hiervoor kunt kopen:

 • €10 = 1100 COD Points
 • €20 = 2400 COD Points
 • €40 = 5000 COD Points
 • €100 = 13000 COD Points

Gebruik de punten dus om wapens, tanks en andere accessoires aan te schaffen. Wil je weten hoe je deze COD Points op je account kunt zetten? Om je op weg te helpen hebben wij een stapsgewijze instructie gemaakt. Zo kun je snel aan de slag!

COD Points kopen in de Black Market

Om Call of Duty Points te kopen via de Black Market heb je tegoed op je account nodig. Je kunt giftcards kopen voor je PlayStation, Xbox of Battle.net account om je tegoed op te waarderen. Als je dit hebt gedaan kun je COD Points aanschaffen. Hoe je dit doet lees je hier stap voor stap:

 1. Log in op je account;
 2. Selecteer Store in de Multiplayer of Zombies modus;
 3. Navigeer naar Buy en selecteer de COD Points Bundle die jij nodig hebt;
 4. Koop de Bundle die je nodig hebt, met het tegoed dat je net op je account hebt gezet;
 5. Volg de verdere instructies. Voilà, je hebt nu COD Points op je account staan.

COD Points in de Blizzard Store

Speel je Call of Duty via de Blizzard app? Dan kun je in de Blizzard Store ook COD Points aanschaffen met je Blizzard-tegoed. Dit tegoed kun je opwaarderen met een van onze Battle.net kaarten. Hoe je dit doet, lees je in onze handleiding voor Battle.net Gift Cards.

 1. Ga naar de Blizzard Store en selecteer Call of Duty: Black Ops;
 2. Scroll naar beneden en kies Call of Duty: Black Ops 4 Points;
 3. Koop de bundel die je nodig hebt en reken af met betaalmethode Blizzard Balance;
 4. Volg de verdere instructies en rond de betaling af;
 5. Je hebt nu de punten toegevoegd aan je account. Veel plezier!

Toch nog hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? Bel, mail, app of chat met ons! We helpen graag een gamer in nood. Ons Customer Service team is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 -17:00 uur via:

In het weekend zijn we beperkt bereikbaar via e-mail.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.