be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

FIFA 19 Points

Disclaimer: In verband met de beëindiging van de verkoop van FIFA Points door Electronic Arts kunnen Belgische gebruikers vanaf 31 januari 2019 geen FIFA Punten meer kopen met PlayStation, Xbox en Origin-tegoed. Nederlandse gebruikers kunnen deze punten wel nog kopen met giftcards. Zie hieronder de verklaring afgelegd door EA:

"Na verdere gesprekken met de Belgische autoriteiten, hebben we besloten om geen FIFA-punten meer te koop aan te bieden in België. We zijn bezig om deze veranderingen door te voeren tegen 31 januari 2019, zowel in onze FIFA-console- als -pc-games."


Klik op een van de knoppen en wordt gelijk doorgestuurd naar de juiste pagina voor het aanschaffen van jouw FIFA Points voor FIFA 19.

Wist je dat?

Je PlayStation, Origin of Xbox tegoed kunt gebruiken om FIFA Points te kopen? Zo kun je alle in-game aankopen betalen met FIFA Points!

Stel je ultieme team samen met behulp van FIFA Points!

Jij wilt toch ook het beste team hebben? Je kunt je ultieme team gemakkelijk en snel samenstellen met behulp van FIFA Points. Bestel nu bij ons veilig en snel EA Origin, Xbox of PlayStation tegoed om je FIFA Points aan te vullen. De activeercode is na betaling direct zichtbaar in je mailbox! Door je team te versterken laat je al tegenstanders achter je. Je kunt natuurlijk ook wachten totdat je genoeg in-game FIFA Points verzameld hebt om je FIFA-team helemaal top te maken, maar dan duurt het erg lang. Wij zien jou graag winnen. Wacht daarom niet te lang en bestel je Xbox, Origin of PlayStation tegoed vandaag nog! Je kunt nu al FIFA Points aanschaffen in de Xbox store of bij EA Origin vanaf €0,99. Ook kun je in de PlayStation store vanaf €4,99 FIFA Points kopen. Niet duur toch? Laat deze kans daarom niet aan je voorbijgaan. Indien je ook toegang hebt tot EA Access krijg je ook nog eens korting van EA Origin! FIFA Points kun je voor FIFA 19 en alle eerdere edities gebruiken.

Is het mogelijk om FIFA Coins te kopen?

Nee dat is helaas niet mogelijk. Je kunt wel FIFA Ultimate Team coins verdienen door:

  • Wedstrijden te spelen in FIFA Ultimate Team;
  • Een selectie samen te stellen;
  • Uitdagingen te voltooien die munten als onderdeel van de beloning hebben;
  • Items of spelers verkopen op de transfermarkt.

Hoeveel tegoed heb ik nodig om een bepaald aantal FIFA Points aan te schaffen?

Je kunt zoveel of zo weinig FIFA Punten kopen als je nodig hebt. Heb je er maar een paar nodig dan kun je er bijvoorbeeld ook gewoon 100 aanschaffen voor Origin en Xbox of 500 voor PlayStation. Heb je er heel veel nodig, ga dan voor de 12000 punten, deze zijn in verhouding ook nog eens goedkoper ;-). Hieronder vind je een overzichtelijke tabel waarbij je kunt zien hoeveel EA Origin, Xbox of PlayStation tegoed je nodig hebt om je FIFA Points aan te schaffen.


Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.