be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

PlayStation Plus 3 maanden

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • PS Plus voor Belgische PSN-accounts
 • Prepaid subscription voor 3 maanden
 • Officieel leverancier van Sony PlayStation
Meer informatie
€ 24,99

Informatie

3 maanden lang gamen met je PS Plus abonnement!

Word lid van PSN Plus met een PS Plus 3 maanden abonnement en geniet van vele exclusieve voordelen zoals vervroegde toegang tot demo’s en bèta versies van games, extra kortingen in de PlayStation Store en maandelijks 2 gratis games om te spelen!

Een lidmaatschap van PlayStation Plus geeft je 3 maanden toegang tot het online netwerk van Sony PlayStation en de daarbij horende extra’s. Om online te gamen heb je PSN Plus nodig en je PlayStation console. Er zijn veel extra’s die je krijgt met je 3 maanden PS Plus. Haal daarom het meeste uit je speeltijd met een PlayStation Plus lidmaatschap. Start gaming!

PS Plus 3 maanden online kopen

Je kunt bij Gamecardsdirect kiezen uit 2 verschillende PSN Plus lidmaatschappen. Wanneer je kiest voor de 3 maanden PS Plus krijg je in totaal 6 gratis games, 3 maanden lang korting in de PS Store én 3 maanden lang vervroegd toegang tot de nieuwste games. Wanneer je 12 maanden lang PS Plus lid bent, krijg je in totaal dus 14 gratis games, een heel jaar lang exclusieve korting in de Store en vervroegd toegang tot demo’s en nieuwste games.

De voordelen van een PlayStation Plus abonnement

Zoals je ziet zijn er vele voordelen met een PlayStation Plus kaart van 3 maanden. Het makkelijke aan dit soort abonnementen is dat je nergens aan vastzit! Als je de code hebt ingevoerd, start jouw 3 maanden PS Plus periode en stopt vanzelf weer wanneer de tijdsduur van de kaart is afgelopen. Makkelijk, toch? Zo heb jij altijd controle over je abonnementen. Wanneer je meerdere codes achter elkaar invoert, wordt de tijdsduur simpelweg bij elkaar opgeteld om extra voordelig je PS Plus abonnement te verlengen.

Gratis maandelijkse PlayStation Plus games

Elke maand ontvang je als PS Plus abonnee 2 gratis games! Betaal daarom niet te veel, en koop een PlayStation Plus abonnement. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten, want we houden je op de hoogte van de gratis PS Plus games van de maand. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, je ontvangt een mail zodra de PS Plus games bekend zijn!

Ga voor meer informatie over de PS Plus naar onze FAQ-pagina, daar vind je de meest gestelde vragen voorzien van antwoorden. Als je hulp nodig hebt bij het inwisselen van je PS Plus code, ga dan naar onze handleiding.

Omschrijving

3 Maanden Lidmaatschap: Til gamen naar een hoger niveau. Word vandaag nog lid van PlayStation®Plus.

Voeg je bij een wereldwijde community van spelers. Ontdek nieuwe gamingmogelijkheden. Profiteer van exclusieve voordelen voor leden.

Til je PlayStation®-ervaring naar een hoger level met PlayStation® Plus

Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen na levering van het voucher met code annuleren. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Voor annulering en terugbetaling kun je contact met ons opnemen via ons e-mailadres [email protected], telefoonnummer (+31)(0)45 549 1391 of postadres Beersdalweg 93, 6412PE Heerlen.

Annuleren van je aankoop

Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen na levering van de voucher met code annuleren. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug.

Voor annulering en terugbetaling kun je contact met ons opnemen via ons e-mailadres [email protected], telefoon (+31)(0)45 549 1391 of postadres Beersdalweg 93, 6412 PE Heerlen.

Code niet ontvangen?

Heb je jouw code niet binnen 10 minuten ontvangen, check voor de zekerheid je spam folder, promotionele folder of je tabblad ‘Overige Berichten’. Het kan zijn dat de e-mail daar terecht is gekomen.

Voor sommige betaalmethoden hanteren wij een extra check. Houd er daarom rekening mee dat het wat langer duurt voordat je je bestelling ontvangt. Dit is het geval bij:

 • PayPal-betalingen (maximaal 24 uur);
 • Creditcard-betalingen (maximaal 24 uur).

Voor meer informatie over het inwisselen van je PSN Card, ga naar onze Handleiding.

Algemene Condities

De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers met een Sony Entertainment Network-account (SEN-account) dat is geregistreerd in België. Servicevoorwaarden, privacybeleid, de algemene voorwaarden voor tegoedboncodes, gebruiksvoorwaarden voor software en specifieke aanvullende voorwaarden voor de content/diensten zijn van toepassing. Zie www.playstation.com/legal/PSNTerms. Doe geen aankoop als je niet akkoord gaat met de voorwaarden. Gebruikers moeten 7 jaar of ouder zijn. Gebruikers jonger dan 18 jaar dienen toestemming van hun ouders te hebben om een account te maken en toestemming van degene die de rekening betaalt om de tegoedbon te kunnen verzilveren. PlayStation®Plus-content/-diensten zullen variëren naargelang de leeftijd van de gebruiker die de tegoedbon verzilvert. Online features van specifieke games mogen na kennisgeving binnen een redelijke termijn worden geannuleerd. De games die bij het abonnement horen, kunnen veranderen. Beschikbaarheid van service niet gegarandeerd. WAARSCHUWING: DIT IS EEN DOORLOPEND ABONNEMENT. Looptijd: tot het abonnement wordt geannuleerd; De factureringsfrequentie: elke maand, elke 3 maanden of jaarlijks (zoals afgebeeld). Factuurbedrag: PS Store-prijs op betalingsdatum. Betaling wordt afgeschreven van je PSN-portemonnee. De eerste betaling vindt plaats aan het eind van de eerste periode, geteld vanaf de datum van verzilvering (Opmerking: dit is mogelijk meer dan je voor de tegoedboncode hebt betaald). Latere prijswijzigingen worden per e-mail medegedeeld. Als je portemonnee vereiste onvoldoende saldo bevat, wordt het vereiste saldo in rekening gebracht via de betaalmethode die is geregistreerd bij je SEN-account (indien beschikbaar). Je kunt het abonnement op elk moment annuleren. Het loopt dan door tot het einde van de desbetreffende factureringsperiode. Je ontvangt geen restitutie voor gedane betalingen. Internetverbinding vereist. Tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld; kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld; wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt; kan slechts één keer worden gebruikt.

De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker.

Inwisselinstructies

Zo verzilver je jouw PS Plus code in en activeer je je PlayStation Plus abonnement:
 1. Meld je aan bij PlayStation®Network. Heb je nog geen account? Maak dan een account aan op playstation.com.
 2. Ga naar de PlayStation®Store op je console of via onze website.
 3. Selecteer de optie 'Codes inlossen' (voor PS Vita tik je eerst op het pictogram Opties onder aan het scherm).
 4. Voer de 12 tekens van je tegoedboncode in en selecteer Doorgaan.
 5. Volg de instructies op het scherm om je tegoedboncode in te wisselen.

Deze tegoedboncode is verstrekt door Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (met bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, Verenigd Koninkrijk. De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker. De volledige voorwaarden zijn van toepassing: www.playstation.com/legal/PSNTerms.

Meer weten over hoe je jouw PlayStation Network Card in kunt wisselen? Ga naar onze Handleiding voor het inwisselen van PSN Cards.

Na het inwisselen van de Giftcard code is het niet mogelijk om deze om te zetten naar een ander account. Je kunt natuurlijk wel altijd iemand blij maken met een nieuwe ongebruikte PS Plus abonnement. Vul bij het plaatsen van je bestelling het e-mail adres in van de persoon die jij wilt verrassen!

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • PlayStation Network Card €10
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Network Card €10

  € 10,00
 • PlayStation Network Card €20
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Network Card €20

  € 20,00
 • PlayStation Network Card €50
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Network Card €50

  € 50,00
 • nintendo switch online 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 3 maanden

  € 7,99
 • Nintendo Switch Online 12 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 12 maanden

  € 19,99
 • Xbox Game Pass 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass 3 maanden

  € 29,99
 • Xbox Game Pass Ultimate 1 maand
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

  € 12,99
 • PlayStation Plus 12 maanden
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Plus 12 maanden

  € 59,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.