be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Pokémon GO Coins Android

3 resultaten
google-play-gift-code-15
Bezorgd per e-mail

Google Play Gift Code €15

€ 15,00
google-play-gift-code-25
Bezorgd per e-mail

Google Play Gift Code €25

€ 25,00
google-play-gift-code-50
Bezorgd per e-mail

Google Play Gift Code €50

€ 50,00

Wat is Pokémon GO?

Pokémon GO is een gratis game/app die je in de Google Play store zult vinden onder ‘Meest gespeeld’. Het spel is namelijk sinds de release in 2016 enorm gegroeid in populariteit. Er kwamen direct enorm veel positieve reacties op het spel vanwege de leuke manier om Pokémon te verzamelen in je eigen omgeving d.m.v. je smartphone. Pokémon GO combineert augmented reality met gps waardoor je Pokémon in de buitenlucht op je beeld kunt zien. Spelers moeten Pokémon vangen en trainen en kunnen allerlei items kopen en verzamelen. Ook zijn er PokéStops en Pokémon Gyms op bepaalde plekken om naartoe te gaan.

Wat zijn Pokémon GO Coins?

Pokémon GO Coins, ook wel bekend als Pokécoins, zijn in-game munten die je kunt gebruiken om leuke items aan te schaffen. Zo kun je je levensbalk weer aanvullen brengen, Pokémon naar je toe lokken en Pokéballs kopen om wilde Pokémon te vangen. Daarnaast is het ook mogelijk om upgrades voor je account te kopen.

Het is mogelijk om Pokécoins zelf te verdienen door Pokémon te plaatsen in Gyms. Dit kan echter lang duren terwijl je misschien zit te wachten op genoeg muntjes om meer Pokéballs te kopen. Hier is gelukkig een oplossing voor: je kunt zelf Pokémon GO muntjes kopen! Dit is heel gemakkelijk te doen in onze webshop.

Hoe kun je Pokémon GO Coins kopen?

Pokécoins zijn heel eenvoudig te kopen in onze webshop Gamecardsdirect.com. Je kunt namelijk een Google Play Gift Code kopen en het tegoed op je Android smartphone zetten. Dit nieuwe tegoed kan dan direct vanaf je Google Play-account worden gebruikt om in Pokémon GO aankopen te doen. Je kunt een €15, €25 en €50 kaart kopen. Lees hieronder hoeveel Pokécoins kosten om de juiste kaart te kiezen:

Pokémon Go Coins tabel

  • 100 Pokécoins = €0,99
  • 550 Pokécoins = €5,49
  • 1.200 Pokécoins = €10,99 - koop hiervoor 1 €15 Google Play Gift Code
  • 2.500 Pokécoins = €21,99 - koop hiervoor 1 €25 Google Play Gift Code
  • 5.200 Pokécoins = €43,99 - koop hiervoor 1 €50 Google Play Gift Code
  • 14.500 Pokécoins = €109,99 - koop hiervoor 2 €50 Google Play Gift Codes
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.