be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Xbox Game Pass 6 maanden

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • 6 maanden onbeperkt toegang tot games
 • Speel originele Xbox-games op de dag dat ze uitkomen!
 • De Xbox Game Pass is je kans op eindeloos gamen, iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd.
Meer informatie
€ 59,99

Informatie

 • Speel 6 maanden lang alle games van de Game Pass;
 • Download en game in maximale kwaliteit;
 • Abonnement wordt niet automatisch verlengd;
 • Speel meer dan 100 AAA-games en Indies.

Xbox Game Pass 6 maanden code online kopen

Koop je Xbox Game Pass 6 maanden abonnement bij Gamecardsdirect. Je ontvangt na betaling direct de code om toegang te krijgen tot alle games van de Game Pass. Met de Xbox Game Pass kun je 6 maanden lang binge-gamen. Voor een vast bedrag kun je kiezen uit meer dan honderd games uit de Game Pass library. De titels variëren van AAA-games tot exclusieve Indie-games.

Zo koop je de Xbox Game Pass 6 maanden online:

 1. Klik op de Xbox Game Pass 6 maanden en klik op Direct Bestellen;
 2. Vul je naam en e-mailadres in;
 3. Kies de gewenste betaalmethode;
 4. Rond de bestelling verder af;
 5. Je ontvangt na het afronden van de betaling *direct de code.

Veel gameplezier!

De Games op de Xbox Game Pass 6 maanden

Er worden regelmatig nieuwe games toegevoegd aan de Xbox Game Pass library. Speel games zoals The Witcher 6: Wild Hunt, Halo: The Master Chief Collection, Minecraft, Outer Worlds en Mortal Kombat X. Voor een uitgebreide lijst van alle beschikbare games op de Xbox Game Pass, neem een kijkje op xbox.com.

De Game Pass library heeft ook spellen van voorgaande consoles, zoals de Xbox 360 games, maar ook nieuwe games voor de Xbox One.

Wil je liever wat minder lang genieten van deze extra’s? Kies dan voor de Xbox Game Pass 3 maanden

6 maanden lang extra’s als Xbox Game Pass-abonnee

Naast de onbeperkte toegang tot de Game Pass library, heb je als Xbox Game Pass-abonnee meer voordelen. Je hebt namelijk tot 20% korting op de games in de Game Pass library, zodat je de games kunt blijven spelen als je 6 maanden Game Pass zijn afgelopen. Daarnaast krijg je 10% korting op uitbreidingen van de games. Spelers krijgen met Xbox Game Pass ook toegang tot EA Play. Waarmee zij de belangrijkste EA titels kunnen spelen. Waaronder: FIFA, Need For Speed, Battlefield en veel meer. EA Play heeft verschillende voordelen. Bijvoorbeeld dat spelers gratis een proefversie van Battlefield 2042 voor 10 uur lang kunnen spelen en 10% korting krijgen bij een digitale aankoop via EA.

Wil je niet een half jaar aan de Xbox Game Pass vastzitten? Dan is de Xbox Game Pass van 3 maanden ideaal. Kijk hier voor de Game Pass 3 maanden.

Heb je vragen over de Xbox Game Pass?

Heb je nog vragen over de Xbox Game Pass 6 maanden? Bezoek onze FAQ-pagina, daar vind je de meest gestelde vragen. 

Wil je weten hoe je de Xbox Game Pass code inwisselt? Lees dan onze stap-voor-stap handleiding

*Bij sommige betaalmethoden hanteren wij een extra veiligheidscheck. Dit om er zeker van te zijn dat de code bij de juiste persoon terechtkomt. Het kan daarom langer duren voordat je je code ontvangt wanneer je hebt betaald met creditcard, Sofort en PayPal.

Omschrijving

Geniet op je Xbox One van meer dan 100 geweldige games voor een vast, laag bedrag per maand. Speel nieuwe games vanaf de dag dat ze uitkomen of kies uit talloze andere games. Download games die je altijd al eens hebt willen spelen of speel je favoriete games van vroeger opnieuw. Als een game uit de catalogus je goed bevalt, kun je hem met maximaal 20% korting kopen. Op uitbreidingen voor games krijg je nog eens 10% korting. Met Xbox Game Pass blijf je eindeloos spelen, want elke maand worden er nieuwe games toegevoegd.


* Actief lidmaatschap vereist. Loopt door tot opzegging. Games catalogus kan van tijd tot tijd worden aangepast. Voor sommige games is ook Xbox Live Gold vereist. Apart verkrijgbaar. Kortingsaanbiedingen gelden niet binnen 30 dagen na de lancering van de betreffende titels. Kortingen gebaseerd op de prijs in de Microsoft Store. Zie xbox.com/game-pass.

Algemene Condities

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe is de aankoop van digitale producten en digitale inhoud definitief. Dit betekent dat er geen restitutie zal worden gegeven, tenzij anders vermeld door de lokale wetgeving of onze leverancier van de gekochte cadeau- of gamecard.

Geen codes ontvangen?

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam-map terecht is gekomen. Controleer daarom altijd je spam/reclame/promotiemap. Het is ook mogelijk dat wij voor bepaalde betaalmethoden een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je de code ontvangt. Dit zal nooit langer dan 24 uur duren.

Zolang de code niet is verstuurd, kan je natuurlijk van gedachten veranderen en je bestelling annuleren. Je hebt 30 dagen de tijd om van je aankoop af te zien, of totdat wij de code hebben verstuurd.

Moeilijkheden met het verzilveren van je code?

Balen als je problemen hebt met het inwisselen van de code. Zorg ervoor dat de website deze codes accepteert als betaalmethode. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen over onze digitale producten?

Als je verder vragen hebt over onze producten, kijk op onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen voorzien van antwoord. Staat je vraag er niet bij? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Inwisselinstructies

Wanneer je de bestelling succesvol hebt afgerond, ontvang je direct je activatiecode voor Xbox Live Gold. Wil jij de Xbox Live Gold aanschaffen en direct inwisselen, maar weet je niet hoe? We leggen het je stap voor stap uit.

Xbox Game Pass (Ultimate) code inwisselen via PC

 1. Ga naar Xbox.com en log in met je Microsoft-account;
 2. Open het drop-down-menu bij je profielafbeelding;
 3. Selecteer jouw profiel en kies voor Code inwisselen;
 4. Voer de 25-tekens, klik op Volgende en bevestig.

Veel gameplezier!

Xbox Game Pass (Ultimate) code inwisselen via je Xbox One Console

Wil je jouw Xbox Live Gold code direct inwisselen via je Xbox One console? Zorg ervoor dat je bent aangemeld met het account waarmee je de code wilt activeren. Voer vervolgens onderstaande stappen uit:

 1. Druk op de Xbox-knop. Je opent nu de Guide;
 2. Selecteer de optie Home;
 3. Kies het tabblad Store;
 4. Kies Code gebruiken;
 5. Voer de code in van 25 tekens en rond het inwisselen af.

Je hebt nu je Xbox Live Gold geactiveerd! Veel gameplezier.

Xbox Game Pass (Ultimate) code inwisselen via je Xbox 360 console

Wissel je Xbox Live Gold code direct in via je Xbox 360! Zo activeer je jouw Xbox Live Gold abonnement:

 1. Druk op de Xbox-knop. Je opent nu de Guide;
 2. Selecteer de optie Games en apps en klik vervolgens op Code inwisselen;
 3. Voer de code in van 25 tekens en volg de verdere aanwijzingen.

Na afronding heb je jouw Xbox Live Gold abonnement geactiveerd!

Xbox Game Pass (Ultimate) code inwisselen via de Microsoft Store-app

Je kunt je Xbox Live Gold abonnement ook activeren als je even niet in de buurt van je console bent. Soms is het gewoon handiger om de code via de PC in te wisselen. Wat je reden ook is, je kunt op deze manier je Xbox Live Gold code activeren:

 1. Ga via de Startknop naar de Microsoft Store
 2. In de Microsoft Store, klik op de meest rechtse knop om het drop-down-menu te openen en kies vervolgens voor Een code inwisselen;
 3. Voer de code in die je van ons via je e-mail hebt ontvangen. De koppeltekens worden automatisch ingevoerd;
 4. Na het invoeren, klik op Volgende en bevestig. Have fun!

Problemen met inwisselen?

Lukt het niet met inwisselen? Klik hier voor een uitgebreide, stap-voor-stap handleiding. Heb je andere vragen? Neem een kijkje op onze FAQ-pagina.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Nintendo Switch Online 12 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 12 maanden

  € 19,99
 • Xbox Game Pass 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass 3 maanden

  € 29,99
 • Xbox Game Pass Ultimate 1 maand
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

  € 12,99
 • PlayStation Plus 12 maanden
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Plus 12 maanden

  € 59,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.