be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Animal Crossing: Happy Home Paradise DLC

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Bouw geweldige vakantiehuizen in deze expansion
 • Word een fantastische architect met dit DLC-pakket
 • Koop de grootste uitbreiding van de game “Animal Crossing: New Horizons”
Meer informatie
€ 24,99

Informatie

Creëer een prachtig nieuw leven op een fantastisch eiland in “Animal Crossing: New Horizons” voor Nintendo Switch

Animal Crossing is absoluut een van Nintendo’s meest-unieke en populaire game-franchises. In plaats van tegen vijanden te vechten of dodelijke kerkers uit te spelen gaat het in Animal Crossing: New Horizons er juist om dat je een prachtig nieuw leven opbouwt op je persoonlijke eiland. De Animal Crossing-games gaan over hoe je een lekker leven kan creëren, maar dan op een eiland vol met kleurrijke mensachtige diertjes.

Het is aan gamers zelf hoe ze hun eilandleven willen indelen en op die manier ook een levendig eiland vol met avonturen kunnen creëren. Ga vissen, verzamel insecten en decoreer je eiland zoals jij dat wilt; er is geen goed of fout in Animal Crossing en dat zorgt er ook voor dat je als gamer helemaal tot rust kan komen bij deze game. Het is zelfs zo dat “Animal Crossing: New Horizons” de bestverkochte game ooit is in Japan en de 16de bestverkochte videogame allertijden. Kortom, er is geen beter moment om deze game aan te schaffen dan nu!

Happy Home Paradise is een Animal Crossing: New Horizon Home Design Expansion

De meest-gewaardeerde game features van de Animal Crossing-gamefranchise zijn altijd de decoratie-opties geweest. Je kan als gamer kiezen uit een enorm aanbod aan meubels en aanpassingsmogelijkheden om je eilandwereldje zo geweldig mogelijk te maken. In de uitbreiding “Happy Home Paradise” wordt bovenstaand gegeven heel duidelijk, want dit DLC-pakket (downloadable content) is gebaseerd op de Nintendo 3DS-versie van de Animal Crossing-games, “Happy Home Designer”; dit was een handheld-game die uitging van het principe dat je ook de vrolijke huisjes van andere gamers kon inrichten. De uitbreiding “Happy Home Paradise DLC” borduurt dus voort op de principes van Happy Home Designer, maar past deze toe op de Nintendo Switch-game, “Animal Crossing: New Horizons”.

Wat doe je zoal in de DLC “Happy Home Paradise”?

In “Happy Home Paradise” werk je als schattig wezentje in een chique resort waar je luxueuze vakantiewoningen ontwerpt voor rijke klanten. Je klanten willen graag nieuwe meubels of een bepaald thema in hun nieuwe vakantiehuis, maar nog beter, in dit DLC-pakket voor “Animal Crossing: New Horizons”, mag je van alles zelf ontwerpen en aanpassen. Je kan heel wat nieuwe dingen ontdekken in deze DLC voor Animal Crossing: New Horizons: nieuwe personages, home design-opties, en nog heel veel meer. Je wordt uitbetaald in Poki en met deze kan je weer in de Happy Home Shop van allerlei leuke digitale items kopen. Voor je het weet ben je een volwaardige binnenhuisarchitect met deze uitbreiding op de Nintendo- Switch-game “Animal Crossing: New Horizons”.

Moet ik eerst de game “Animal Crossing: New Horizons” kopen als ik dit DLC-pakket wil aanschaffen?

Ja, je moet eerst in het bezit zijn van de basisgame “Animal Crossing: New Horizons” voor Nintendo Switch om het DLC-pakket “Happy Home Paradise” te kunnen spelen, want het betreft hier een toevoeging aan de hoofdgame. Je kan deze game dus niet spelen zonder eerst “Animal Crossing: New Horizons” te hebben aangeschaft.

Hoe koop ik het DLC-pakket “Animal Crossing: Happy Home Paradise”?

Happy Home Paradise kan je wereldwijd kopen met heel wat verschillende typen betaalmogelijkheden bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop! Wij zijn een officieel verkooppunt van digitale Nintendo-producten. Als je deze game koopt dan ontvang je binnen enkele ogenblikken een code per e-mail en deze kan je gelijk gebruiken om bovenstaand Animal Crossing DLC-pakket aan te schaffen, maar je kan de code ook naar een vriend laten sturen als cadeau.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Nintendo eShop Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €15

  € 15,00
 • Nintendo eShop Card €25
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €25

  € 25,00
 • Nintendo eShop Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €50

  € 50,00
Animal Crossing new horizons DLC Happy Home paradise NL
Animal Crossing: Happy Home Paradise DLC €24,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.