be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Nintendo eShop Cards

  Met een Nintendo eShop Card vul je makkelijk jouw eWallet aan met tegoed om de leukste spellen te kopen!

  Nintendo eShop Cards
 • FIFA 23

  Geniet van ongeëvenaard realisme in EA SPORTS™ FIFA 23 met de grootste sterren en teams van het voetbal.
  Vanaf 30 september beschikbaar

  FIFA 23

Nintendo eShop Cards

5 resultaten
nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
nintendo-eshop-card-75
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €75

€ 75,00
nintendo-eshop-card-100
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €100

€ 100,00

Betaal in de Nintendo eShop met een Nintendo eShop Card

De Nintendo eShop Card is een tegoedbon om geld op je Nintendo-account te zetten. Deze soort giftcards worden ook wel Wallet Top Ups genoemd. Je kunt met Nintendo eShop tegoed veilig online aankopen doen in de Nintendo eShop, zonder bankgegevens of creditcards te koppelen aan je account.

Deze Nintendo tegoed kaart ontvang je in de vorm van een code in je mailbox. Gebruik de Nintendo eShop Card direct via je Nintendo Switch om het geld op je eWallet te zetten. Als het tegoed eenmaal is toegevoegd aan je account, is deze onbeperkt houdbaar.

Gebruik je eWallet om aankopen te doen in de Nintendo Shop. Je kunt bijvoorbeeld games kopen die uitsluitend in de Shop te verkrijgen zijn, uitbreidingen van games aanschaffen, evenals demo’s van nieuwe games. Je kunt ook je Nintendo eShop tegoed omzetten in in-game currencies, zodat je weer items kunt aanschaffen. De mogelijkheden zijn eindeloos met je Nintendo eShop Card.

Nintendo eShop Cards online kopen bij Gamecardsdirect

Koop Nintendo tegoed kaarten bij Gamecardsdirect en ontvang deze direct via je e-mail. Voeg makkelijk, veilig en snel geld toe aan je Xbox portemonnee met deze Nintendo Wallet Topups. Betaal gemakkelijk via iDeal en je ontvangt de Nintendo Codes direct in je e-mail. Zo kun jij snel verder gamen, in-game aankopen doen en de nieuwste games toevoegen aan je verzameling.

Bij Gamecardsdirect kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week Nintendo tegoed kopen.

Nintendo eShop tegoed gebruiken

Je Nintendo tegoed opwaarderen via je My Nintendo-account in 4 simpele stappen:

 1. Start je console op;
 2. Kies het account waarmee je de code wilt verzilveren;
 3. Ga naar Store en kies voor Code Inwisselen.

Wanneer je nieuwe tegoed is geüpload in je eWallet kun je vrij aankopen doen in de Nintendo eShop.

Geef een Nintendo eShop tegoed cadeau met een Nintendo Giftcard

Een Nintendo Kaart is ook ideaal als cadeau. Geef de Nintendo Giftcard cadeau aan iemand die een Nintendo Switch heeft. Je kunt met de Wallet Top Up van Nintendo alle kanten op. Zodra het tegoed is toegevoegd aan de portemonnee, is het onbeperkt geldig.

Bij Gamecardsdirect kun je verschillende waardes van Nintendo Codes aanschaffen. Je kunt de volgende Top Ups in onze webstore vinden:

Heb je vragen over je Nintendo eShop Card? Bekijk onze FAQ-pagina. Voor een stap-voor-stap handleiding om de Nintendo Gift Cards makkelijk in te lossen, bekijk deze pagina.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.