be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Minecraft Minecoins

  Gebruik Minecraft munten voor skins, texture pakketten, kaarten en andere leuke content en haal het meest uit je Minecraft avontuur!

  Minecraft Minecoins

Minecraft Minecoins

2 resultaten
minecraft-minecoins-pack-1720-coins
Bezorgd per e-mail

Minecraft: Minecoins Pack: 1720 Coins

€ 9,99
minecraft-minecoins-pack-3500-coins
Bezorgd per e-mail

Minecraft: Minecoins Pack: 3500 Coins

€ 19,99

Vanaf nu betalen met Minecraft Minecoins.

Voordat je achter de pc gaat zitten en Minecraft opstart gaan we het hebben over Minecraft Minecoins. Minecoins zijn een in-game betaalmiddel dat je kunt gebruiken om skins, texture packs, werelden, en nog meer in-game content te kopen via de Minecraft Marktplaats. Als je zelf geen tijd hebt of de ervaring hebt om complexe skins of textures te maken kun dit aan andere Minecrafters overlaten. Op deze manier kun je al je tijd en energie steken in jouw hoofdproject. Vergeet niet om zo nu en dan eens door de Minecraft Marktplaats te browse wellicht doe je goede ideeën op.

Op welke platforms werken de Minecraft Minecoins van marktplaats?

Voordat je de wonderlijke blokken wereld betreed is het wel zo handig om te weten op welke platforms deze shiny Minecoins beschikbaar zijn om uit te geven op de Minecraft Marktplaats:
 • Android;
 • Apple (iPhone en iPad);
 • Amazon Kindle Fire;
 • Amazon Kindle Fire TV;
 • Gear VR;
 • Oculus Rift;
 • Windows 10;
 • Windows 10 Mobile;
 • Nintendo Switch;
 • Xbox One.

Het is heel belangrijk om te weten dat de Java editie van Minecraft niet compatibel is met de Minecraft Minecoins. Je kunt dus de gekochte Minecoins alleen spenderen op de Windows editie en op de platforms die hierboven beschreven staan die op de Windows editie draaien.

Gebruik Minecraft Minecoins om meer Minecoins te verdienen.

Als je het instinct van een zakenman hebt, zijn er mogelijkheden voor creatieve mensen om meer Minecoins te krijgen. Blader door de Marktplaats en kijk waar mensen naar toe stromen. Als bepaalde content populair is, probeer dan die content te gebruiken en iets nieuws te creëren of te verbeteren. Op deze manier kun je het doorverkopen op de Marktplaats en zelf wat Minecoins verdienen.

Soorten Minecraft minecoins

 • Minecoins Pack 1720 coins;
 • Minecoins Pack 3500 coins.

Heb jij nog meer Minecraft vragen?

Check onze FAQ wellicht vindt je hier het antwoordt waar je naar opzoek bent. Lukt het niet om je product te activeren of in te wisselen check dan onze Handleidingen.

Minecraft Minecoins hebben een bepaalde waarde.

Dat ligt helemaal aan de Minecraft verkopers. Hoe meer tijd en energie er wordt gestopt in het maken van bepaalde gave content hoe meer waarde het krijgt. Populariteit is natuurlijk ook een zwaarwegende factor, hoe meer vraag hoe hoger de prijs. Wees wijs met het spenderen van je Minecoins en kijk je ogen uit op de Minecraft Marktplaats.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.