be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Minecraft Minecoins

  Gebruik Minecraft munten voor skins, texture pakketten, kaarten en andere leuke content en haal het meest uit je Minecraft avontuur!

  Minecraft Minecoins

Minecraft Minecoins

2 resultaten
minecraft-minecoins-pack-1720-coins
Bezorgd per e-mail

Minecraft: Minecoins Pack: 1720 Coins

€ 9,99
minecraft-minecoins-pack-3500-coins
Bezorgd per e-mail

Minecraft: Minecoins Pack: 3500 Coins

€ 19,99

Vanaf nu betalen met Minecraft Minecoins.

Voordat je achter de pc gaat zitten en Minecraft opstart gaan we het hebben over Minecraft Minecoins. Minecoins zijn een in-game betaalmiddel dat je kunt gebruiken om skins, texture packs, werelden, en nog meer in-game content te kopen via de Minecraft Marktplaats. Als je zelf geen tijd hebt of de ervaring hebt om complexe skins of textures te maken kun dit aan andere Minecrafters overlaten. Op deze manier kun je al je tijd en energie steken in jouw hoofdproject. Vergeet niet om zo nu en dan eens door de Minecraft Marktplaats te browse wellicht doe je goede ideeën op.

Op welke platforms werken de Minecraft Minecoins van marktplaats?

Voordat je de wonderlijke blokken wereld betreed is het wel zo handig om te weten op welke platforms deze shiny Minecoins beschikbaar zijn om uit te geven op de Minecraft Marktplaats:
 • Android;
 • Apple (iPhone en iPad);
 • Amazon Kindle Fire;
 • Amazon Kindle Fire TV;
 • Gear VR;
 • Oculus Rift;
 • Windows 10;
 • Windows 10 Mobile;
 • Nintendo Switch;
 • Xbox One.

Het is heel belangrijk om te weten dat de Java editie van Minecraft niet compatibel is met de Minecraft Minecoins. Je kunt dus de gekochte Minecoins alleen spenderen op de Windows editie en op de platforms die hierboven beschreven staan die op de Windows editie draaien.

Gebruik Minecraft Minecoins om meer Minecoins te verdienen.

Als je het instinct van een zakenman hebt, zijn er mogelijkheden voor creatieve mensen om meer Minecoins te krijgen. Blader door de Marktplaats en kijk waar mensen naar toe stromen. Als bepaalde content populair is, probeer dan die content te gebruiken en iets nieuws te creëren of te verbeteren. Op deze manier kun je het doorverkopen op de Marktplaats en zelf wat Minecoins verdienen.

Soorten Minecraft minecoins

 • Minecoins Pack 1720 coins;
 • Minecoins Pack 3500 coins.

Heb jij nog meer Minecraft vragen?

Check onze FAQ wellicht vindt je hier het antwoordt waar je naar opzoek bent. Lukt het niet om je product te activeren of in te wisselen check dan onze Handleidingen.

Minecraft Minecoins hebben een bepaalde waarde.

Dat ligt helemaal aan de Minecraft verkopers. Hoe meer tijd en energie er wordt gestopt in het maken van bepaalde gave content hoe meer waarde het krijgt. Populariteit is natuurlijk ook een zwaarwegende factor, hoe meer vraag hoe hoger de prijs. Wees wijs met het spenderen van je Minecoins en kijk je ogen uit op de Minecraft Marktplaats.

Minecraft FAQ

Minecraft heeft een basisstructuur, die van een speurtocht. Terwijl je probeert je onderdak te bouwen en uit te breiden, verzamel je voorwerpen en middelen om de vijand te kunnen aanvallen en je schuilplaats te verdedigen. Na verloop van tijd reis je naar andere dimensies en voltooi je je doelen.

Minecoins zijn de virtuele valuta van de Minecraft Marketplace die kunnen worden gebruikt om content te kopen in de store.

Bij Gamecardsdirect kun je eenvoudig Minecraft Minecoins kopen voor je Android, iOS (iPhone en iPad), Amazon Kindle Fire, Amazon Kindle Fire TV, Gear VR, Oculus Rift, Windows 10, Windows 10 Mobile en Xbox One.

Je kunt Minecraft Minecoins gebruiken op elk apparaat dat Minecraft Marketplace ondersteunt. Dit zijn: Android, iOS (iPhone en iPad), Amazon Kindle Fire, Amazon Kindle Fire TV, Gear VR, Oculus Rift, Windows 10, Windows 10 Mobile en Xbox One.

Nee. Het is niet mogelijk om Minecoins te gebruiken voor de Java Editie. U heeft de Windows Editie (Bedrock) nodig om Minecoins te gebruiken.

De snelste manier om je Minecoins Gift Card in te wisselen is door het Minecraft spel te starten, kies "Instellingen" in het hoofdmenu, selecteer het "Profiel" tabblad, kies "Meld je af bij je Microsoft-account". Ga terug naar het hoofdscherm en kies 'Inloggen met een Microsoft-account' en volg vanaf daar de instructies.

Bij Gamecardsdirect zijn de volgende Minecoins beschikbaar: Minecoins Pack: 1720 Coins en Minecoins Pack: 3500 Coins.

Het is heel eenvoudig om Minecraft Minecoins te kopen! Selecteer het Minecoins Pack dat je wilt kopen, ga naar "Toevoegen aan kaart" en selecteer je gewenste betaalmethode. Vul je naam en emailadres in en voltooi het betalingsproces. Binnen 10 minuten ontvang je, je code in je mailbox.

Ga naar onze Minecraft pagina en klik op Bestel nu. Kies de betaaloptie van je keuze en vul je e-mailadres en naam in. Voltooi het proces en in een mum van tijd heb je je code in je mailbox!

De Minecraft Gift Card wordt gebruikt om Minecraft te downloaden op je Mojang account. Gebruik deze om het volledige Minecraft-spel op je PC te kopen!

Met de Minecraft Gift Card kun je de Java versie downloaden op je Mojang account. Met de Windows Gift Card kun je je saldo aanvullen en het spel kopen in de Windows Store.

Ga naar de Minecraft-website en log in met je Mojang-account, selecteer Code inwisselen, kies Minecraft: Java Edition, voer de code in en klik op Inwisselen. Volg de verdere instructies om het proces te voltooien en het spel te downloaden.

Enkel de versie "Minecraft" met de Better Together-update is in crossplay beschikbaar. De versies Java Edition, Xbox One Edition, Nintendo Switch Edition en de PlayStation-versies zijn niet beschikbaar voor crossplay.

PlayStation Minecraft-versies zijn niet beschikbaar voor crossplay.

Nee, het is helaas niet mogelijk om de Java versie van Minecraft te spelen met de Bedrock update. Deze is alleen beschikbaar voor de 'normale' Minecraft versie.

Open Minecraft Launcher, klik rechtsonder op Login. Selecteer " Speel offline" en selecteer uw Minecraft server. Het spel wordt gestart en je speelt nu offline.

De minimale systeemvereisten om het spel te spelen zijn: 2GB geheugen, Intel HD 4000 grafische kaart, Intel Core i3-3210, Windows 7 en hoger. Wanneer jou pc hieraan voldoet kun je de game spelen.

Ja, je kunt de Minecraft voor mobiele apparaten (Bedrock Edition) spelen. Je kunt deze kopen met je Google Play of Apple saldo.

De Minecraft: Java Edition is perfect om op een Macbook te draaien.

Ja, je kunt de Minecraft voor Nintendo Switch (Bedrock Edition) spelen met je Nintendo Switch. Je kunt het spel in de Nintendo eShop kopen met je Nintendo eShop-balans.

Minecraft werd oorspronkelijk uitgebracht op 17 mei 2009.

Je kunt de Java Minecraft-editie of de Windows Minecraft-editie kopen. Koop het spel met onze (Java) Minecraft Gift Card of met de Windows-cadeaubon.

Zorg ervoor dat je de code precies zo invoert als je hem van ons ontvangt, zonder extra spaties. Je kunt de cadeaucode niet inwisselen bij Java Minecraft in de Windows Store, of andersom. Lees onze handleiding: Hoe kan ik een Mojang of Windows cadeaubon inwisselen?

Er zijn veel verschillende Minecraft-versies beschikbaar. Het verschil tussen de Windows- en de Java-versie is dat de Windows-versie met de nieuwste updates platformonafhankelijk is, wat betekent dat je op je pc kunt spelen en dat je vriend of vriendin kan spelen op de Xbox (met een Xbox Live-abonnement). Met de Java-editie kun je echter het volledige spel spelen met mods, texturen en al het andere zonder in-game aankopen.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.