be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Final Fantasy
  Timecards

  Krijg toegang tot de online multiplayer server, speel
  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn en ontdek de wereld van Eorzea met een timecard!

  Final Fantasy<br> Timecards

Final Fantasy Timecards

1 resultaten
ffxiv-a-realm-reborn-timecard-60-dagen
Bezorgd per e-mail

FFXIV Online Timecard 60 dagen

€ 25,98

Wat is Final Fantasy XIV: A Realm Reborn?

Final Fantasy is een MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game), waarvan XIV: A Realm Reborn het veertiende deel is. Je kunt alleen of samen met vrienden het rijk van Eorzea ontdekken. Gelokt door de Mothercrystal - de bron van al het leven – begin je aan een zoektocht om het land te verlossen van een eeuwige duisternis. Je maakt een personage door te kiezen uit 6 verschillende rassen die je helemaal naar jouw stijl kan customizen. Speel mee met meer dan 14 miljoen spelers in Final Fantasy XIV!

Wat is een Final Fantasy XIV Timecard?

Een Final Fantasy XIV Timecard geeft je een bepaald aantal dagen toegang tot de online server van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Houd er rekening mee dat het spel zelf niet is inbegrepen bij deze timecard.

Hoe koop ik een FFXIV Timecard?

Game Timecards voor Final Fantasy XIV kun je snel en eenvoudig via onze webshop kopen! Bestellen is doodsimpel en gaat als volgt:

 1. Voeg de timecard toe aan het winkelwagentje;
 2. Kies een betaalmethode waarmee je voor het product wilt betalen;
 3. Vul je persoonlijke gegevens in en accepteer de voorwaarden;
 4. Na het afronden van de bestelling wordt de timecard direct per e-mail naar je toegezonden. Je bent er nu klaar voor om deze kaart in te wisselen voor toegang tot de online server!

Inwisselinstructies van een FFXIV Timecard

Heb je een Final Fantasy XIV Timecard aangeschaft en van ons ontvangen per e-mail? Dan kun je nu de code inwisselen en de online wereld beginnen te ontdekken. Het inwisselen van een FFXIV kaart gaat als volgt:

 1. Log in op je “FINAL FANTASY XIV: Mog Station” account;
 2. Klik vervolgens op “Account Services”, linksboven op je scherm;
 3. Klik daarna op “Renew Subscription (Game Card)”;
 4. Voer de code in die je per mail hebt ontvangen en volg de instructies op je scherm om de activatie af te ronden.

Final Fantasy XIV Timecard FAQ

Final Fantasy XIV Timecards zijn prepaid kaarten om je abonnement op FFXIV te activeren. De prepaid kaart geeft je 60 dagen speeltijd. Het spel is niet inbegrepen.

FINAL FANTASY XIV is een abonnementsspel en je zult een maandelijks abonnement moeten betalen en het spel moeten kopen om te kunnen spelen.

Ga naar het Mog Station op https://www.mogstation.com, Log in met het SQUARE ENIX Account dat je gebruikt om FINAL FANTASY XIV te spelen. Selecteer "Manage Service Options" op het geselecteerde service account. Selecteer de knop "Game Time Card toevoegen". Volg de instructies vanaf daar.

Op dit moment is de enige Timecard die voor FFXIV verkrijgbaar is, de 60 dagen abonnementskaart.

Om een Final Fantasy XIV Timecard te kopen, selecteer je het product en klik je op de 'add to card' knop. Ga verder naar de kassa en vul je naam en emailadres in. Na het afronden van de betaling ontvang je de code in je mailbox.

Zodra we je betaling hebben ontvangen, wordt de code automatisch naar je toegestuurd!

Dit is een digitaal item dat je via e-mail krijgt toegestuurd. Je kunt de Game Time code direct na ontvangst op je FINAL FANTASY XIV account gebruiken.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.